tiistai 26. heinäkuuta 2011

The Last Fight

Hiphei taas! Menipäs huomattavasti myöhempään kuin mitä suunnittelin :D. Combatissa tosiaan kävin ja ihan huisin mahtava hikitreeni jälleen (niin kuin joka kerta!) On kyllä aivan huippua hakata mielikuvitusukkeleita ja jos vielä ketutti jokin, niin viimeistään tuolla se virtasi hikenä lattialle/pyyhkeeseen :D. Combat on kyllä muodostunut yhdeksi lemppariksi Spinningin ja Pilateksen ohella! Huomenna ja perjantaina olisi vielä lisää Combatia tarjolla, en vaan saa tarpeekseni :D. Ja sen huomasin, että eilisen Pumpin jäljiltä ojentajalihakset ihan järkyttävän kipeinä! Treeni siis vaikuttanut :).

Mutta syy miksi lähinnä tätä postausta aloin kirjoittaa, on kaksi mahtavaa biisiä (tai oikeastaan yksi biisi kahtena versiona) :D. Eli kyseessä on aivan mahtavasti Combat-biisiksi sopiva Buller for My Valentinen The Last Fight:

Tämä nopeampi versio on ihan huippu, mutta rakastuin täysin tämän biisin itkettävän kauniiseen akustiseen versioon:
Tässä akustisessa versiossa on hitusen erilaiset sanat kuin tuossa nopeammassa ja ehkä sen takia tunnelma on biisissä niin koskettavan kaunis <3 I'm just so in love <3 Tätä kuuntelin viime viikolla repeatilla Youtubesta, kun kirjoitin kirjoittamasta päästyäni viimeistä opiskeluhommaani. Se todellakin oli minun Viimeinen Taisteluni :). Kertokaahan mielipiteitänne biiseistä :).

Sitten Combatin jälkeen suuntasin kaupunnille, jossa tapasin Mr. Insinöörin. Käytiin Anttilassa, kun piti käydä eräs juttu ostamassa (selviää seuraavassa postauksessa ;) ) ja sen jälkeen suunnattiin Swing-grillille syömään, kun mulla teki niin mieli Kreikkalaista burgeria pitkästä aikaa. Ja olihan se hyvää :p. Sieltä sitten suunnattiin kaupan kautta kotiin, niin meni yllättävän pitkään :). Sen takia jätänkin (jälleen) täksi päiväksi aikomani loppuneiden tuotteiden postauksen  huomiseksi :).
Tällaista näin loppuillaksi, katsotaanpas jos huomenna onnistuisi taas paremmin nuo postaussuunnitelmat :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit