lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kiva lauantai :)

Mukava päivän aloitus ollut! Nukkua ei saatu kuin puoli 8 asti, kunnes Neffi tuli kiehnäämään käteen ja nuolemaan naamaa :D. Suihkussakaan en jaksanut eilen illalla käydä, joten se siirtyi aamulle ja minulta loppuikin pari tuotetta myös ;). Niistä lisää myöhemmin.
Osa aamua meni myös valokuvatessa ja sitten poistin eiliset kuvat, jotka otin sitä yleiskatsausta varten :D. Eli joudun ne kuvaamaan uudelleen ja nyt toivottavasti tulee selkeämpiä kuvia, muuten saa Mr. Insinööri mulle ne kuvata!
Ne mun ensimmäisten postausten kuvat on otettu Canonin Power Shot SX100 IS:llä, mutta nyt Mr. Insinööri antoi mulle hänen ylimääräisen  Nikon D50:sen, jota parhaani mukaan yritän oppia käyttämään. Se painaa ihan pirusti, joten käsi tärisee aina kun yritän ottaa kuvaa. Ja lisäksi kun siitä pienestä aukosta täytyy yrittää katsoa, mitä kuvaa... Huoh... Noh, jospa se siitä lähtee suttaantumaan.

Sitten käytiin mutkat Huovisen Leipomolla (ostettiin Italianleipää 2kpl ja sitten oli jotai lohipiiras-juttuja), Katri Antellilla (ostettiin kakunjämä laatikko, Nam :p) ja täälläkin tutuksi tulleessa Makkarakaupassa (lisää maustettua Grillikylkeä, leivän päälle Keittokinkkua ja tarjouksessa oli Juustonakkeja, saa niitä maistaa :) )

Mutta nyt lähden syömään aamupalaa ja kuvailemaan nuo jutut, jos sitten taas sais postausta aikaiseksi :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit