tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kotikotini kosmetiikka (ja vähän äidinkin :D)

Pitihän sitä visiitillä kuvata mun sinne tuomat purkitkin :D.
Tässä vessasta löytyvät purkit; vartalosuihke, roll-on dödö, hiuksiin jätettävät hoidot, kasvovettä, vartalorasvaa ja meikinpuhdistusaineet ym. Sitten olisi kaapista löytynyt naamarasvaa ym. :). Nämä ovat tosiaan jämäpurkkeja, jotka oon tuonut tuonne ettei kylään tullessa tarvi koko arsenaalia kantaa mukana :).
Ja tässä sitten saunan puolelta löytyvät purkit; jalka-, käsi-, kasvo- ja vartalokuorinnat, hius- ja kasvonaamioita ja hoitoainetta ja kasvopesuainetta. Nämä myös ovat jämäpurkkeja :).
Ja kyllähän äitinikin on melkoisesti tukenut tätä mun Avonin hommaa, jalkavoiteet on varsinkin kovassa käytössä, samoin vartalosuihkeet...
Suihkugeelejäkin löytyy lähes kaikkia, mitä Avonilta on ilmestynyt. Ja shampoot sekä hoitoaineet on myös kovassa käytössä :D.
Itse aina nuista suihkugeeleistä täytän käsisaippuapulloja, jos käsisaippua loppunut, kuluupahan niinkin vähän nopeammin :D.
Ja lisää suihkugeelejä sekä kylpyvaahtoja (vaikkei kylpyammetta olekaan :D).
Onhan äitillä lisäksi muitakin purkkeja (ei kuitenkaan niin paljoa kuin mulla :D), mutta tuossa nyt runsaimmat erät :). Meikkejä hän ei enää pahemmin käytä, joten niitä ei oikeastaan löydykään :).

Juupsis, tällaista nyt ja illalla kirjoitan vielä juttua loppuneesta tuotteesta :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit