lauantai 30. heinäkuuta 2011

Taas yksi loppunut "tuote" \o/

Pitääpä vielä ainakin tämä postaus tälle päivää kirjoittaa (vaikka laskeskelin, että materiaalia olisi tällä hetkellä 7 postaukseen tämän lisäksi :D). Voi olla, ettei huomenna jaksakaan yhtä ahkera olla ja kun Mr. Insinööri tulee iltasella takaisin, niin hänenkin kanssa pitää aikaa viettää :).
Eli eilen illalla mulla loppui viimeinen hiusnaamionäyte:

Kyseessä siis 20ml Oriflamen Appelsiini-sitruuna hiusnaamio, joka oli myöskin niitä aikoinaan postikulujen kattamiseksi tulleita juttuja.
Tuoksu oli mukavan sitruksinen, mutta ei, tämäkään ei pahimpia takkujani silottanut vaikka reilusti käytin tätä (riitti 2 kertaan) eli jouduin hiuksiin jätettävää vielä laittamaan tämän jälkeen, että sain hiukseni täysin selviksi :/. En tosiaan tiedä mikä hiuksiini on tullut, kun ei nämä toimi enää samalla lailla...
Nyt kuitenkin olen nämä näytteet viimein käyttänyt pois ja näitähän ei taida enää edes myynnissäkään olla :). Vielä olisi seuraavat (täysikokoiset) purkit jäljellä :p :

* 3prk yli 2v sitten myynnissä ollutta Avonin Naturals Papaya-Kiivi jogurttihiusnaamiota (jemmoista voitte päätellä, mitä olen tuotteesta tykännyt ;D. Jemmasin tätä aikoinaan yhteensä 8prk...)
* Avonin nykyisin myynnissä oleva Naturals Mandariini-Kiivi-jugurttihiusnaamio (yhtä ihanaa mitä ensimmäinen, onneksi tuli uudestaan myyntiin! Tämän purkin sain kannustelahjana, silloin kun oli tulossa myyntiin)
* Avonin Planet Spa Thailand Lotus Flower naamio
* Avonin Planet Spa Himalayan Goji-berry naamio (tämäkään sarja ei ole enää myynnissä, nyyh :(. Ihanan tuoksuisia tuotteita)
* Oriflamen Nature Coconut & Ricemilk naamio (sarja on uudistunut ihan vasta, tätä ei ole enää myynnissä) sekä
* 3:tta kesää käytössä oleva Oriflamen Summer Solutions Protecting Mask (kesäisin on nykyisin myynnissä HairX-sarjassa kesänaamio), jota ei olekaan enää kuin ehkä 3 käyttökertaan jäljellä :D.

Näistä kerron sitten tarkemmin sitä mukaa, kun joskus loppuvat eli aika pian tulee varmasti juttua tuosta Oriflamen kesänaamiosta :).
Voi että, miten mie odotankaan, että nuokin joskus loppuvat ja pääsisin kokeilemaan esim. jotain kaupassa myytäviä juttuja! Vaikka hyviä tuotteita nuokin ovat olleet, ei sillä. Tykkään vaan testailla kaikkea uutta (siksi nuita Avoninkin purkkeja on kertynyt, kun aina tulee jotain uutta jota alan himoita...) :D.
Juups, tässä taas tälle erää jotain, katsotaan mitä tulee seuraavaksi :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit