maanantai 25. heinäkuuta 2011

Mieli hieman maassa...

Nyt on tosiaan vähän mieli maassa, eikä edes aamupäivän pumppi saanut sitä näköjään laantumaan. Noh, parisuhteissa välillä on riitoja, mutta en tajua miksi Mr. Insinöörin piti niin paljon hermostua asiasta jota pyysin, että piti heittää kädessään pitämänsä tavarat asfalttiin ja lähti pyyntöä toteuttamaan (kun olisi mulle ne tavarat voinu antaa)... Nyt sitten hiljaisuus jatkuu, kun tuo ei voi asioista keskustella.. Huoh... :/

Noh enivei, Pumppi oli kyllä jälleen tehokas, vaikka rinta- ja hartiaseteistä vähän pudotinkin painoja pois, että jaksaa paremmin :). Saapa nähdä, meneekö kroppa yhtä jumiin kuin edellisellä kerralla :D. Mutta mukavaa oli kaiken kaikkiaan :). Nyt saa jännätä, pääsenkö huomenna Combattiin, kun eilen olin vielä jonossa 15. tuntivarauksessa. Äsken yritin Satsin sivuilta katsoa tilannetta, vaan nuo omat sivut ei toimi jostain syystä, pöh :/. Nooh, täytyy tarkkailla tilannetta illan päälle!
Nyt täytyy lähtä hakemaan Avonin pakettia, joten postausta jälleen tulossa myöhemmin :D. Tässä vielä loppuun kuvaa tämän aamun meikeistä ja muusta kosmetiikasta:
En jaksanut alkaa rajailemaan tuota erikseen, kun melko lailla hyvin jo rajattu tuo :). Ja siellä näkyy jälleen yksi tuote, joka on loppumassa ;).
Mutta palataan asiaan myöhemmin!
Miumoi <3

1 kommentti:

Suositut tekstit