lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hyvä ruoka, parempi mieli (ja ne loppuneet tuotteet)

Kyllä se tuo syöminen auttaa melkoisesti pahaan mieleen ja sain kuvatkin läpi katsottua :).
Nyt laitan ne loppuneet tuotteet, eli:

Tässä Avonin Naturals Kookos & Sitruunaruoho suihkugeeli täytenä. Tyhjensin sen käsisaippuapumppupulloon, kun tuoksu ei ollut sellainen, että olisin suihkugeelinä jaksanut käyttää (ja muutenkin suihkugeelejä löytyy sen verran, etten ehtisi niitä suihkugeeleinä edes käyttää :p ).
Itse en edes ostanut tätä juuri tuoksun takia, vaan sain tämän kannustelahjana samanlaisen vartalovoiteen kanssa, kun oli tietyn verran tilausta kasassa :).

Tässä sitten samainen pullo tyhjennettynä ja vieressä on Dermosilin Tyrni-käsisaippua, jonka otin vaihteeksi käyttöön. Aivan ihanan tuoksuinen, tykkään mielettömästi tästä !! Täyttöpumppupulloa olen nyt käyttänyt muutaman kuukauden, niin tämä on todella mukavaa vaihtelua :).
Tuosta suihkugeelistä jäi vielä suihkukäyttöön pariksi kerraksi, kun tykkään huuhdella nuo pullot hyvin :).

Taustalla istuu sitten Tahvo nuissa kuvissa :). Pitää makkarin pöydällä ikkunan edessä ottaa nuita kuvia kunnon valon takia, niin siinä Tahvo myös istuskeli :D.

Sitten se toinen loppunut tuote:
Tämä oli periaatteessa näyte, jota en myöskään ostanut itse, vaan aikanaan tilasin Oriflamen tuotteita kaverin kaverin kautta, niin hän laittoi tuotteiden mukana kattamaan postikuluja. Vielä olisi yksi erilainen näyte jäljellä.
Mutta tämä oli tosiaan Oriflamen vehnäproteiinia sisältävä hiusnaamio ja tuosta 20ml koosta riitti itselläni 3 kertaan. Valitettavasti ei mun hiusten takkuja selvittänyt kunnolla, vaan jouduin aina hiuksiin jätettävää hoitsikkaa laittamaan suihkun jälkeen :/. Muutenkin nykyisin ei ole Oriflamen hoitsikoilla/naamioilla, joita olen käyttänyt, ollut kunnon tehoa mun hiuksiin... Harmi sinänsä, kun ennen yksi hoitoaine toimi melko hyvinkin, mutta kun vaalensin hiukset, niin sen jälkeen ei ole pelannut (nyt mulla tosin on puoli päätä juurikasvua, kun rahatilanne ei salli käydä kampaajalla vielä...) Ja tuo "karvakasa" vieressä on osa Neffin häntää :D.
Mutta tällaista nyt ja ehkä illemmalla laitan viimein sen kosmetiikka-koosteen jos ehdin, nyt aattelin mennä partsille nauttimaan lämmöstä ja auringosta siiderin kera, täällä kun varjossa +27,5C tällä hetkellä :D.
Miumoi<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit