perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tämän aamun "mömmöt"

Tässäpä olisi yleiskuvaa kosmetiikasta, joita tänä aamuna käytin pärstääni, hiuksiini ja vartalooni:

Eli sieltä löytyy kasvopesua, kasvovettä, seerumia, päivävoidetta, silmänympärysvoidetta, dödöä, peitevoiteita, sävyttävää voidetta, vartalopuuteria (jota käytän kasvoille tai hiuksiin yleensä, toimii!), pohjustusainetta, huulirasvaa, huulipunaa, hajuvettä, ripsiväriä, luomivärejä, rajaus"kynää", kulmakynää, korostuspuuteria ja kuivashampoota (tänään hiustenpesupäivä, niin iltaan asti saa pärjätä pelkällä kuivashampoolla)...
Tuo oikean puoleinen Lorealin luomiväri kulkee meikkipussissa mukana, että saa lisäillä tarvittaessa. Kevyellä ja vaalealla meikillä ajattelin tän sateisen  päivän olla :)

Sitten tässä on 2 huulipunaa ja kiiltoa, joita lisäksi käytän tällä hetkellä (ja meikkipussissa, joka kulkee mukana, on yksi huulipuna). Näitä vahtelen aina mielialan mukaan ja sen mukaan, JOS jokin sattuisi loppumaan jossain vaiheessa :D Itse asiassa viime viikolla loppuikin ensimmäinen huulikiilto tän vuoden puolella :D.

Tulen näitä varmasti esittelemään tarkemmin myöhemmissä postauksissa, tässä vain nyt tällainen pikakatsaus mun normaaliin aamukosmetiikkaan. Luomivärit vaihtelee päivittäin sään ja mielialan mukaan ja huulipunat/-kiillot ehkä viikottain, että niitä tosiaan saisi käytettyä joskus pois :). Meikkipohjaakin vaihtelen jaksamisen, ihon kunnon ja sään mukaan siten, että laitanko pelkkää sävyttävää, vai jotain peittävämpää meikkivoidetta. Puuterina käytän irtopuuteria ja korjaamiseen sitten kivipuuteria. Irtopuuteri onkin loppumassa, niin nyt joudun käyttämään tuota Lushin vartalopuuteria hätävarana ja toimii siinäkin hyvin :).

Tässäpä tällaista ja seuraavana tulee isompi yleiskatsaus mun kosmetiikkaan :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit