tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ensimmäistä kertaa elämässäni...


 ...Mä sain ne vihdoin!!!
Nyt saan viimeinkin suojata silmäni kunnolla ja toivoa, ettei nuo selvät juonteet silmien alla kovin nopeasti syvenisi... Laatikosta paljastui siis nämä:

Noin pari viikkoa sitten tilaamani Diorin aurinkolasit <3.
Voih, mä kyllä ainakin tykkään ihan mahdottomasti nuista (parempi olisi tykätäkin sillä hinnalla mitä nuista tänään pulitin...)!!
Linssit otin harmaana ja halusin liukuvärjäyksen siihen. Ja vahvuutta löytyy -7.25 edestä eli kunnon ohennukset linsseihin oli myös pakolliset (oikeassa linssissä on vahvuutta sen verran, että on tasapainossa, enhän mä siis sillä silmällä mitään näe...).
Nuo olivat siis kahdessa laatikossa ja tuollaisessa pussukassa... Mukana oli myös mikrokuituliina.

Ja tässäpä ne ovat päässäni. Oon kyllä tyytyväinen, että otin tuon liukuvärjäyksen, näkee nimittäin sisälläkin todella hyvin nuo päässä!!
Pitää näitä vielä jossain vaiheessa käydä vähän säätämässä lisää, mutta totuttelen ensin vähän näihin :).
Naama punainen tämän päiväisestä parinkymmenen kilometrin pyöräilystä ja 75minuutin spinningistä...
Ja taustalla näköjään kissatkin päättivät mätkiä toisiaan, vaihteeksi :p.

Ja pitihän sen Neffin jälleen ängetä kuviin ja tutkimaan, mikä ihme esine tuo on (jos olisi kiva uusi lelu...) ja jättämään nenän jälkensä linssiin hyväksynnän merkiksi...

Ihana oli kyllä pyörällä ajaa, kun ei tarvinnut siristellä silmiä <3. Niin, täällä tosiaan viimein paistoi aurinko ja pystyi ajamaan t-paidalla :O !!! Tosin tuuli olikin sitten jotain järkyttävää, jalat "kiittävät" huomenna tämän päivän rääkistä...
Mutta lähden tonkimaan jääkaappia, josko siellä ois jotain syötäväksi kelpaavaa. Kaupassa kyllä on pakko huomenna käydä...
Miumoi <3

14 kommenttia:

 1. Hienot aurinkolasit =) Kunpa mäki joskus rikastuisin sen verran et raskisin hankkia arskat vahvuuksilla, monet kerrat sitä manailee kun ei oo aurinkolaseja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Joo, raha se on ollut itselläkin suurin syy, miksi vasta nyt sain hommattua nuo. Täytyy nyt kaikki tuollaiset pakolliset ja tarpeelliset ostaa ennen kuin rahat taas vähenee :).
   Spinning-kengät olisi mulla vielä yksi kalliimpi ja pakollinen ostos, sitten alkaa olla hyvällä mallilla vaihteeksi kaikki ja pärjää muutaman vuoden eteen päin :).

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :) Pitäis itekki joskus jotkut kunnon aurinkolasit hommata... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä huomasin jo tämän päivän jälkeen, kuinka hyvä ostos nuo lasit oli :D. Suosittelen, vaikkei aurinko olekaan turhan usein tänä kesänä vieraillutkaan :).

   Poista
 3. Ymmärrän täysin sua! Mulla on miinus kutosen lasit. Kun peruslasit piti uusia, ostin samalla aurinkolasit (Vogue <3) vahvuuksilla ja en ole päivääkään katunut. Hinta on suolainen, mutta noita kimppatarjouksia on välillä. Linssithän on ne mitkä maksaa, mutta kimppatarjouksella säästin kehyksien hinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin harmittaa ainoastaan se, etten pystynyt yhtä aikaa hommaamaan silmälaseja ja aurinkolaseja, ois voinut tosiaan säästää vähän. Nuo pelkät kehykset taisi olla parin sadan paikkeilla, eli tosiaan linssit maksavat huomattavasti enempi...

   Poista
 4. hienot on arskat!nyt vaan auringosta nauttimaan.:)-R (alias "makutuomari")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep :D.
   Piti tänään aamullakin laittaa, kun vähän aurinko pilkisteli pilvien raosta :D.

   Poista
 5. Tosi kivan näköiset aurinkolasit! :)

  t. Maiju

  VastaaPoista
 6. Noi on kyllä tosi hienot ja sopii sulle ihan valtavan hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavat arskat! Mieki niin tarvitsisin lasit vahvuuksilla.. Yhyy.. Kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siekin saat arskat ostettua, kun mieki sain :). Aikaa, kärsivällisyyttä ja säästämistä se tosin vaatii... jonkin verran ;D.
   Mutta kyllä se sitten palkitaan :).
   Paljon sulla tulis miinuksia??

   Poista

Suositut tekstit