tiistai 31. heinäkuuta 2012

Mä luovutan... jälleen

Nytpä tulee vielä tämän kuun viimeiset miinukset, mutta nämä eivät suinkaan loppuneet, vaan päätin tehdä inventaarion ja heittää huonoksi menneitä luomivärejä ja huulimeikkejä pois. Raskain mielin tämän tosin tein, mutta pakko se on välillä repiä laastaritkin irti, vaikka kuinka sattuisi :p.
Eli tässäpä ensin luomivärit:

Tämän Avonin Color Trend-sarjan Flirty Eyes Eye Shadow voidemaisen luomiväripaletin sävyssä Butterfly Frost ostin elokuussa 2008 (katsoin laskun :D). Silloin kun pistin tämän tilaukseen, luulin tämän olevan puuterimainen luomiväri, sillä en löytänyt kuvastosta mainintaa voidemaisuudesta... Olisi jäänyt kyllä ostamatta, jos olisin tiennyt tämän.
Olen sitten aika ajoin kulmaluulla ja puuterimaisten luomivärien alla käyttänyt välillä tätä, mutta nyt oli aika luopua tästä. Turha on pitää laukussa pyörimässä...

Tässä on sitten Oriflamen entisen Visions V*-sarjan Soulmates Eyshadow sävyssä Bonnie & Glyde. Sain tämän edelliseltä välittäjältä ilmaiseksi postikuluja kattamaan, itse en olisi edes tätä ostanut. Todella varisevan glitterinen oli tuo sininen, violetti oli ihan ok. Ei tätä ole tullut 5 vuoteen juuri käytettyä, joten pois vaan...
Sitten tuo alempi on Avonin Color Trend Glitter Eye Liner (tai joku vastaava) sävyssä Silver Glitter. En löytänyt tätä laskuista, mutta mun muistin mukaan tämänkin olen ostanut 2008-2009 välillä. Noin paljoa en mielestäni ehtinyt käyttää, varmaankin "kuivunut" jollain tapaa. Tätä tykkäsin käyttää harmaan luomivärin kanssa, mutta tämä kuivui toooodella hitaaaaasti. Nyt sitten päätin tämänkin nakata pois, kun oli mennyt jotenkin epäilyttävän näköiseksi...

Tässä on myöskin todella vanhoja luomivärikyniä... Ylhäältä alas: Yves Rocher Tropical Tentation Eye Shadow Pencil (sävy Caraibe 'Yeux), Oriflame Giordani Gold Exquisite Eye Shadow Pencil (sävy Sapphire) ja Yves Rocher Regard De Feu Eye Shadow Pencil (sävy Ambrazia).
Nuista Yvesien nimistä en todellakaan ole varma, koska ne olivat niinkin vanhoja, että taisin vielä kotona asua, kun ne on ostettu...
Samoin Oriflamen GG-kynä on myös jostain 2006 tai 2007 paikkeilta. Näistä luovuin raskain mielin, sillä ainoa vika näissä oli se, että ne olivat liian pehmeitä terotettavaksi eivätkä muutenkaan enää oikein kasassa pysyneet. Nyyh...

Ja sitten viimeiset luomikynät, nämä ovat Oriflamen Beauty-sarjan Kajal Eye Linereita sävyissä Boudoir (ylä) ja Bohemian (ala).
Tuosta sinisestä ei enää väriä meinannut irrota ja se oli hylsystä lähtenyt irti. Muutenkin meinasivat olla turhan hankalakäyttöisiä... Ostin nämä jo useampi vuosi sitten, mutta samanlaisia on tullut jälleen myyntiin (tai ovat ne olleet myynnissä jo jonkun aikaa).
Sitten huulimeikit:

Vasemmalta: Oriflame ColourSPA Lipstick (sävy 4274 Dusk), Oriflame ColourSPA Lipstick (sävy 4273 Nugget), Oriflame Visions V* Temptation Lip Gloss (sävy varmaan Chocolate tai jokin vastaava), Yves Rocher Couleurs Nature Rouge Multi-Reflects Lipstick (sävy 03 Beige Austral), Lumene Happy Reds Lipstick (sävy 400 Aina Yhdessä, Always Together) ja Lumene Happy Reds Lipstick (sävy 205 Leikkien, Plyful).
Näistä olen ostanut ainoastaan tuon Oriflamen huulikiillon, Oriflamen punat olivat jälleen postikulujen kattajia ja myynnistä poistuneita, Yvesin puna oli kaupanpäällinen (kotona asuin silloin) ja Lumenen punat sain veljeni entiseltä tyttöystävältä ja olin silloin ööö... 16v ?!? :D
Ja nämä heitin pois ihan sen takia, koska tuoksut olivat erittäin epämääräisen pahoja jo (yllättäen...).

Tämä Oriflamen Giordani Gold Lip Gloss Voyage (sävy Soft Berry?? Jälleen tosi vanha!) jäi kuvaamatta tuohon yhteiskuvaan, sillä aioin ottaa tämän aktiivikäyttöön, mutta kun aukaisin tämän, niin haju oli melko kuvottava... Roskiin siis... Ehdin kuitenkin käyttää tätä aika paljon aikanaan oston jälkeen, tykkäsin kyllä paljon!!

Huh! Tässäpä oli siis inventaarioni :D. Oletteko te tehneet meikeillenne/purkeillenne inventaariota?
Niin ja sitten olisi vielä yksi luopumiseni luvassa:

Eli päätin luopua tästä töistä saamastani, OrioNetshop-tilaukseni korvauspakkauksessa olleesta minikokoisesta Favoran kosteusvoiteesta. Matkapakkauksenhan (voide, puhdistus, kasvovesi) sain, kun tilaamaani tuotetta ei ollut tullut.
Samanlaisen pakkauksenhan olin itse tilannut jo aiemmin eli mulla on tosiaan samainen voide käytössä ja arvostelua tulee sitten, kun saan sen loppuun :). Tämän voiteen sai rakas ystäväni R.

Vielä tähän loppuun joidenkin anonyymien kauhistukseksi yksi ostos, jonka tein tänään töiden jälkeen :D
Kävin siis taas Sinikaarteen liikkeessä, kun siellä oli uimapuvut ja bikinit -20% alessa. Päätin sitten tälle kuulle vielä vähän tuhlata ja ostin itselleni uudet bikinit Marlies Dekkers-merkiltä (107,20e). Ja jälleen oli todella mukavaa palvelua tuolla, nyt mua palveli liikkeen omistaja :).
Ja näihin iskin heti ensimmäisenä silmäni, kun myyjä esittelin mun kokoa olevia vaihtoehtoja.
Nuissa on hyvä vielä se, että tuota rinnanympärystäkin pystyy tarvittaessa säätämään!
Ja nyt kehtaan ehkä julkisimmissa paikoissakin käyttää bikineitä :p.

Entiset omistamani bikinit ovat nimittäin nämä H&M:ltä ostettu muistaakseni vuodelta 2005 tai 2006... Kroppa siis "hieman" myös ehtinyt muuttua tuosta... Näitäkin käytän varmasti edelleen, mutta ehkä vain tuolla meijän parvekkeella :p.


Ja kyllä, mä hieman edelleen elättelen toiveita, että kelit lämpenisivät vielä, niin saisin nuo uudet bikinit korkata ja jopa käydä talviturkin nakkaamassa vielä jossain vaiheessa!
Mutta nyt taidan tälle kertaa vihdoin lopettaa, jaksoiko kukaan edes loppuun lukea :D.
Huomenna sitten heti kuun aluksi yhteenveto :).
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Onko nuo Avonin luomivärit yleensä ottaen kuinka laadukkaita? Sain nimittäin postin mukana Avonin kuvaston ja ihastuin pariin luomiväripalettiin, mutta eihä semmosia uskalla tilata kun ei pääse testailemaan ennen ostamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä itsehän käytän pohjustusaineena Urban Decayn Eye Primer Potionia ja sillä pysyy mulla ainakin lähes kaikki luomivärit :D.
      Mulla itselläni on Avonilta niitä True Colour Eye Shadow Quartet-nelikkopaletteja "muutama" (8kpl) ja tykkään tosi paljon. Samoin muutama asiakas on tilannut kyseisiä paletteja, eivätkä ole palauttaneet niitä mulle takaisin :).

      Muistathan, että Avonilla on 90 päivän täysi palautus/vaihto-oikeus eli riskiä ei ole minkäänlaista! Voit testata tuotetta ja jos ei ole hyvä, niin sitten vain palautat sen :). Tätä olen omille asiakkaille jankuttanut aina :D.
      Onko sulla joku tuttu, jonka kautta pystyt tilaamaan, vai haluatko omat tunnukset että saat itse itsellesi tilattua?

      Poista
    2. Just noita True Coloureita ihastelin siinä kuvastossa :D Jännää kyl että on toi palautusoikeus myös aukastuille tuotteille.. tuleeko niistä sitte esittelykappaleita vai mitä niille tapahtuu?

      Ja ei oo ketään tuttua kenen kautta tilata, tuli vaa toi kuvasto tosiaan yks päivä postin mukana ja ihmettelin et miksköhän :D Voishan ne omat tunnukset olla ihan kivat, ni voi sitte joskus tilata jos on varaa :DD

      Poista
    3. En tosiaan tiedä, mitä tekevät Avonilla niille palautetuille tuotteille, pitäisi melkein joskus muistaa kysyä aluemyyntipäälliköltä, onko sillä tietoa :).
      Mutta tosiaan jos esim. vaikka jotain voidetta käyttää puoli purkkia ja yhtäkkiä saakin esim. allergisen reaktion, niin sen voiteen voi palauttaa, jos ei ole tuo 90 päivää mennyt :).

      Olen tosin lukenut juttuja, että joillakin on ollut asiakkaita, jotka ovat tätä käyttäneet häikäilemättä hyväkseen ja palauttelevat vähän väliä yhden kokeilun jälkeen tuotteita...
      Tuon mahdollisuuden takia itse en ota asiakkaiksi muita kuin tuttuja lähipiiristä.
      Siinä on kuitenkin aina oma hommansa palautella rahoja ja sitten postittaa tuotteet, tosin itselläni on käynyt niin hyvä tuuri, että pystyn 2 käden sormin laskemaan palautukset 4 vuoden ajalta :).
      Ja osa on saattanut olla sellaisia tuotteita, mitkä olen itselleni käyttöön ja kokeiluun jättänyt :).

      Mutta jos sua kiinnostaa tarkemmin, niin pistä mulle vaikka sähköpostia, voisin laittaa sun tiedot meijän aluemyyntipäällikölle, niin se tekee sulle tunnukset. Toki Avonin sivuiltakin löytyy asiasta ohjeet :).

      Poista
  2. Mä tein poisto-operaation, kun ostin Costal Scents:in PRISM Paletten 88 Shadow Colors -paletin. Nyt mulla on vain se ja yksi pikkupaletti, jossa on glitterhopea ja -kulta. Kyllästyin niihin lukuisiin pikkuväreihin joita pyöri laukussa. Jos tarvii matkakokoista luomiväriä, käytän sujuvasti mitä tahansa huulipunaa siihen hommaan :D

    Mulla oli toi Avonin Color Trend-sarjan Flirty Eyes Eye Shadow myös. Käytin siitä vain sitä viininpunaista. Muut ei oikeen toiminu. En muuten huomannut lainkaan, että siinä on tuollainen sivustavedettävä aplikaattorilokero!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en kyllä matkalla/töissä/baarissa pärjäis ilman pieniä laukkuun mahtuvia luomivärejä :D. Varsinkin kun huulipunat jotka omistan ovat hyvin neutraalin sävyisiä :D.
      Mutta niistä jättipaleteista oon kyllä haaveillut, mutta yritän saada järkeä päähäni ja olla ostamatta :).

      Joo, en mäkään heti ensi alkuun tajunnut tuota aplikaattorilokeroa :D. Mutta tosiaan, ei oikein liikkuvalla luomella toiminu nuo värit ja nuo "glitteriset" varsinkin oli aika kauheita...

      Poista
  3. Mua hämää joskus kun luomivärin esittelystä ei selviä onko kyseessä voidemainen vai puuteri..ärsyttävää.
    Aika vähällä sä selvisit poistossa,ole ylpeä itsestäsi ku raaskit =)
    Nythän ne kolot VAATIVAT täyttöä =)
    Biksut näyttää kivalta,tykkäilen housujen mallista,tuollanen malli käy mun mielestä ihan kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvin monesti sama ongelma tullut esiin varsinkin nuissa Avonin Color Trend-luomiväreissä! Todellakin ärsyttävää!!
      Aika vähänhän tuossa oli nuita poistoja, mutta parempi sekin kuin ei mitään :D.
      Pikku hiljaa mä opin luopumaan, tosin Oriflamen tilaukseen lähti 1 luomivärikynä, jolla korvaan nuo Yvesin kynät, niitä sävyjä kun ei mulla enää ole ja kesällä tykkään käyttää tuollaisia hehkuvan pronssisia/oransseja sävyjä :).
      Ei kun pirhana, jäihän mulle sittenkin yksi pronssinen puikkoluomiväri varastoon!! Nooh, eipä se niin ole yhden päälle ;).

      Itsekin tykästyin biksuihin ja halusin nimenomaan tuollaiset "shortsi"/hipsteri-tyylisen alaosan vaihteeksi :).

      Poista
  4. Onnea onnistuneesta siivousprojektista ;) munki pitäs tehä samanlaine, mutta ku vaa haluis säästää ja käyttää kaikki mut.. kattoo nyt :D eihän niitä tuu kyl käytettyä, mut sitä vaa yrittää viimiseen asti olla heittämättä mitään pois.. tosi järkevää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän mullekin jäi aika paljon tuonne vielä sellasia, joita en oo kovin usein käyttänyt :D. Nyt karsin ainoastaan huonoksi menneet pois :p. Pikku hiljaa vain... :)

      Poista

Suositut tekstit