lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ja kyllä nuo kropparasvatkin loppuu !!!

Tarpeeksi kun hokee ja läträä, niin kyllä ne vähentyy :D. Jos jotain lohtua hakee, niin enää mulla on jemmassa parasta ennen-päiväystä ylittäneitä rasvoja vain 1 kpl, se on vahingossa jäänyt huomaamatta, että oli vanhempaa. Kyllä tämä tästä :).

Vihdoin keskuudesta poistui tämä Avonin Naturals-sarjan Moisturising Pomegranate & Mango Body Lotion. Olin varmaan vähän laiskempi tämän kanssa, kun kesti niin kauan saada loppumaan... Tosin olihan tuossa se mökki-viikonloppukin ja muutama muu päivä, milloin en tätä käyttänyt.
Mutta samaa sarjaa tämä oli muiden näiden Avonin vartaloemulsioiden kanssa; hyvän tuoksuinen, mutta aika kevyttä tavaraa. Kesällä se ei tosin haittaa, mutta talvi-aikaan tämä olisi varmaan kulunut nopeammin, kun tätä levitettyä tuntui, ettei iholla olisi oikein mitään...
Mutta tuoksujen takia mä näitä ostan ;). Jos ei kunnon kosteutta kaipaa, niin nämä ovat kyllä ihan hyviä :).

Käyttöön on lähtenyt seuraavaksi tämä aikaa sitten jo myynnistä poistunut Planet Span emulsio. Tässä parasta ennen-päivä tulee vastaan 8/12 eli ensi kuussa, joten hyvinkin saan tämän viimeistään elokuussa loppumaan, tavaraa kun on vain 150ml :). Ja onhan tätä ehtinyt kulumaan jo noin 1½ cm, hyvässä vauhdissa siis hupenemassa :D.

Mutta nyt lähden loput valmistelut tekemään (lakkaamaan kynnet loppuun) ja suunnataan Tuomiokirkolle :).
Pistän huomenna kuvaa koko asusta, jos vaan ehdin ottaa ennen lähtöä :).
Miumoi <3

1 kommentti:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista

Suositut tekstit