keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kaikki tarvittava löytynyt !!

Olipas kyllä tuloksellinen ostosreissu kaupunnilla !!!
Rakkaan R:n kanssa tosiaan nähtiin ja meillä olikin todella tehokas ostosreissu, eikä yhtään kosmetiikkaa tullut ostettua \o/.
Okei, ei ehditty enää lähellekään kosmetiikka-ostoksia, kun Mr. Insinööri soitti just silloin olevansa kaupunnissa, kun hänen äitinsä tuli meijän mukaan hommaamaan Mr. Insinöörille pukua. Sanottakoon näin, että omat luuloni karisivat nyt sen suhteen, että miehelle olisi helppoa löytää puku, nimim. 4 tunnin tuskastelun ja sovittelun jälkeen vihdoin jonkunlainen puku ja paita siihen löytyi... Kravatti pitää käydä joku toinen päivä vielä ostamassa.
Toki voi olla mahdollista, että kun mukana oli 3 naista (MN liittyi myöhemmin seuraan) sanomassa omat mielipiteensä, niin helpommin se olisi varmaan onnistunut, jos Mr. Insinööri olisi ollut yksin liikenteessä ;D.

Mutta omiin ostoksiini olen todella tyytyväinen ja osaksi saan kiittää mahtavaa makutuomaria <3.
Ensiksi suunnattiin Optiholmille mulle katsomaan aurinkolasit.
Olin varautunut siellä menevän varmasti lähemmäs tunti, mutta mitä vielä! Vartissa oltiin sieltä pihalla ja tilauksessa kauniit 550e (AUTS! Onneksi tarvii maksaa vasta saadessani ne...) Diorin lasit !! Vaikka harmittaakin, että näin puolisokeana joudun pulittamaan korkeat hinnat laseista, niin olen kyllä ollut niin tyytyväinen tuohon liikkeeseen ja siihen palveluun, jota sieltä saa! En malta odottaa, että saan nuo aurinkolasit itselleni, ne olivat kyllä todella kauniit, mitä katsoin kädestä niitä (R:ää saa sitten syyttää, jos ei sovikaan naamalleni ;) ).
Kuvaa tulee laseista sitten, kun saan ne toivon mukaan parin viikon päästä :).
Mutta tässäpä tulee muut ostokset:

Suunnattiin seuraavaksi Instrumentariumiin, kun piti saada tuolle nilkalleni nilkkatukea, mutta käskivät siellä mennä viereiseen liikkeeseen ja sieltä sitten tuki löytyi. Tuo mahtui jopa mun Goretex-lenkkareihin (oon pitänyt niitä lähes poikkeuksetta nyt kun tukevat nilkkaa suht hyvin), joten eiköhän mene myös jumppakenkiin ja töissä Crocseihin. Jospa tuo nilkka ei enää muljahtelisi ja saisi parantua kunnolla! Hintaa tuollakin oli "mukavat" 58,50e...

Seuraavaksi sitten mentiin sinne Sini Kaarteen liikkeeseen aikomuksenani hommata siihen mekkoon sopivat olkaimettomat liivit. Asiallista palvelua sain, liikkeeseen mennessä kysyttiin, miten voi auttaa ja sanoin, että pitäisi saada tietää oikea kokoni ja olkaimettomat liivit mekkoon.
Ensin myyjä ohjasi sellaisten ritsikoiden eteen ja kysyi minkälaista väriä oon miettinyt ja kuvailin mekon. Sitten hän ohjasi sovituskoppien luo ja otti mittanauhalla ympärysmitan ja pyysi odottamaan siellä, kun hakee liivejä. Sitten vain aloin sovitella ja myyjä laittoi liivit aina kiinni ja kysyi miltä tuntuu ja haki aina seuraavat liivit :).
Ei ahdistanut yhtään ja tosiaan päädyin nuihin Marie Jo Balconette liiveihin. Nuokaan eivät täysin ihon myötäiset ole, mutta myyjä sanoi, että nuo balconette-mallit ovat sellaisia, että jäävät ylhäältä hieman väljäksi. Nuo kuitenkin istuivat hyvin, olivat napakat eivätkä purista läskejä esiin ja olkaimet myös hyvät, jotka saa tarvittaessa pois :). Kuppikoko muuttui A70 -> B80, mutta tuo koko pätee lähinnä vain tuohon merkkiin ja balconette-malliin :). Osviittaa antaa kuitenkin seuraavaa kertaa ajatellen. Köyhdyin 92e, mutta jälleen tunsin että oli todellakin sen arvoista :).

Sitten iskikin nälkä, kun en ehtinyt aamupalaa syödä, joten päätettiin pysähtyä lähellä olevaan Mazarine-konditoria-kahvilaan. Syötiin R:n kanssa kreikkalainen salaatti puoliksi ja itse ostin vielä cappuccinon ja herkullisen korvapuustin. Kuvia en muistanut ottaa, mutta kyllä täytti se salaatti, vaikka puoliksi meni !! Voin suositella tuota paikkaa lämpimästi. 11,90e teki salaatti, vesipullo, cappuccino ja korvapuusti.

Seuraavaksi piti löytää kengät sinne häihin ja myöskin kesäksi uudet sandaalit. Nämä lähtivät mukaan sitten tavallisiksi sandaaleiksi 34,90e hintaan Dinsko:sta...

...ja samasta paikasta nämä nahkaiset sandaalit sitten sinne häihin kengiksi. Mulla suu loksahti auki, sillä vaikka nuissa oli noinkin kapea tuo kanta, niin mä pysyin pystyssä ja pystyin kävelemään nuilla ilman vaikeuksia jopa tuolla mun oikealla jalalla, eikä se alkanut vääntää edes vastaan !!! Ja miten ihanan pehmeä oli tuo pohja jalkaa vasten, mä rakastuin aivan täysin nuihin ja vaikkei nuo kovin juhlallisilta näytä, niin nuo todellakin sinne häihin laitan!! Luultavasti jalat (ja toipuva nilkkani) tulevat kiittämään siitä :). Kengillä oli hintaa 64,90e ja nahkasuoja maksoi 9,90e.
Näistä maksoin mielelläni mukisematta, sillä en kovin usein kenkiä itselleni löydä, varsinkaan sellaisia, missä olisi edes vähän korkoa...

Lopuksi poikettiin vielä Kofeiinikomppaniaan, kun halusin lisää teetä yhden loppuvan pussin tilalle :D.
Nyt kokeiluun lähti valkoista teetä ja valkoisen ja vihreän teen sekoitusta. Kummatkin olivat niin herkullisen tuoksuisia, että otin molemmat, kun en osannut päättää näiden väliltä :).
Myyjä sanoi, että nämä toimivat myös esim. jääteenä ja viileänäkin :). Näistä köyhdyin 6e.

Tällaista siis tänne!
Tyytyväinen olen nyt kerta kaikkiaan, toki jäi vähän kaihertamaan, ettei ehditty käydä katsomassa uudistunutta The Body Shopin liikettä ja olisi voinut käydä sen Make Up Storenkin viimein katsomassa ja ehkä sen Lumenen luomivärin ostamassa ja puuteriakin tarvisin pian, kun entinen loppuu jajajaja... :D
Noh, ehtiipä nuo vielä :).

Ihana päivä oli kuitenkin, teki hyvää varsinkin eilisen jälkeen, kun sain kuulla ikävän jutun rakkaalta ystävältä :(. Onneksi Spinningissä sain pahimmat aggressiot maailmaa kohtaan purkaa, kun tuntui ystäväni puolesta niin pahalta...
Miksi hyville ihmisille sattuu aina kaikki paska kohdalle ja sitten vastaavasti paskapäät saavat elää elämäänsä ilman huolen häivää ?!?!!? Perkele, että osaa olla elämä niin saatanan epäoikeuden mukaista!!
Kaikkeni toivon, ettei ystäväni tilanne ole vakavin mahdollinen, vaikka se pieni mahdollisuus on valitettavasti olemassa...
Mutta mä en anna sun K luovuttaa, muista se :) !!!

Joo, tämä taas venähti ja nyt mä lopetan!!
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jo vain olen, koska kuukausituloni täysiaikaisesta myyjän työstä ovat 1100€. ...siis käteen jäävä osuus. Niillä rahoilla ei tuollaisia shopping spree-reissuja vietetä.

      Poista
    2. Minäpäs kirjoitan tästä aiheesta oman postauksen vastaukseksi, tähän tulisi liian pitkästi tekstiä :).

      Poista
  2. harvoimpa ollaan tehty tuollainen ostosreissu mutta hyvästä kannattaa kuitenkin maksaa.varsinkin nuo "juhlakengät" olisin voinut itsekin ostaa,sen verran mukavan tuntuista materiaalia ja varmasti kestävät.ja menevät monenelaisissa juhlissa.ja mitä niihin aurinkolaseihin tulee niin ne oli kyllä paras vaihtoehto mitä katseltiin ja sulle just niin sopivat.odotellaampa kuvia sitten tännekin!:)-R ps:ja seuraavalla kerralla sitten katsastetaan se body shop :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri :).
      Ja todellakin seuraavan kerran on vuorossa kaikki hömppä, kun pakolliset on ostettu :).

      Poista
  3. Palvelevat liiviliikkeet on kyllä loistavia. Olen ollut usein mukana, kun "vaikeasti liivitettävä" äitini on käynyt ostoksilla. Palvelu on ammattimaista ja asiallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän huomasin ja olin kyllä itse niin tyytyväinen tuohon palveluun!!

      Poista
  4. Kiitos rakas... <3 -K

    VastaaPoista
  5. Oho, täällähän tapahtuu, luin ensin uusimman postauksen ja ajattelin, että: nooh, onhan melkein 900 e paljon shoppailureissulle, mutta sitten luin tän, niin sähän olet ostanut silmälasit.

    Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Tuskin nyt viikottain/kuukausittain ostat tosiaan uusia silmälaseja, niin kuin uusimmasta postauksesta käykin ilmi. Ja nuo muuthan oli todella kohtuu hinnoissa olevia tuotteita.

    Mut hei, toisaalta kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, ainakin varmaan blogeissa ja internetissä.

    Tsemppiä.

    Tais olla muuten eka kerta, kun kommentoin mitään, vaikka tovin olenkin jo blogiasi seurannut.
    Kiva blogi, mutta mua jostain syystä "ärsyttää" häiritsee sun käyttämä fontti ja musta tausta, fontti on ainakin kaikilla mun näytöillä älyttömän suurta, mutta nämä tosiaan täysin makuasioita ja kaikesta huolimatta luen silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan aurinkolasit kävin tilaamassa, eikä mun vielä tarvinnut niitä edes maksaa! Ehtii jopa seuraava palkka tulla, ennen kuin ne lasit ovat valmiit :D.
      Nykyiset silmälasit olen hommannut 1,5 vuotta sitten, joten ei todellakaan näin suuria ostoksia tule koko ajan osteltua.

      Eiköhän tämä tästä, yllätti vaan täysin :D. Tämä on mielestäni niin pieni blogi, että ajattelin, ettei juuri ketään näin paljoa voi mun ostokset kiinnostaa, ainakaan tässä mittakaavassa :D.

      Ja kiitos palautteesta!
      Mustasta taustasta en halua luopua, se on vain jotenkin niin minua :).
      Mutta voisin ehkä jossain vaiheessa fonttia koittaa muuttaa, itse taas en niistä "perus"fonteista niin välitä, mutta katsotaan jos jotain "parempaa" löytyisi :).
      Vai häiritseekö nimenomaan tuo tekstikoko sua?
      Voisin vaikka tänään kokeilla laittaa postauksen pienemmällä koolla, jos se on se, mikä häiritsee :).

      Meillä kun on pöytäkoneen näyttö melko iso, niin koko näyttää omalla näytöllä ihan normaalilta.
      Pitääpä tänään katsoa asiaa eri näkökulmasta ja kun on sitten läppäri käytössä viikonlopun (mökille lähdössä) :).

      Poista
  6. Jep, mulla kaikilla laitteilla, joilla olen katsonut, ipad, läppäri ja pöytäkone tämä teksti vaan näyttää järjettömän suurelta, mutta tavallaan ristiriitaista, että se häiritsee, koska tätä on kuitenkin helppoa ja vaivatonta lukea juuri tuon isomman fontin takia - ehkä tämä on vaan tottumiskysymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, no mä kokeilen uuden postauksen laittaa vaikka pienemmällä koolla, niin kommentoi siihen sitten miltä näyttää :).
      Kyllä tässä läppärilläkin tehdessä ihan normaalilta näyttää omiin silmiin :).
      Toki voihan se olla, että jos on tottunut siihen suht pieneen normi Times New Roman-fonttiin, niin onhan tämä siihen verrattuna isompaa :).

      Kyllä me jotain keksitään, voishan se uusi fonttikin tehdä vähän muutosta tähän ilmeeseen :).
      Katsotaan, miten onnistun sekoittamaan tämän sivun :D.
      Tosin ehkä teen sen sitten vasta kotikoneelta, kun tuntuu että tällä läppärillä postausten kirjoituskin on jostain syystä vaikeeta (kuvat ja tekstit pomppii mihin sattuu ym. kivaa)...

      Poista
  7. Ja siitä kans plussaa, että kommentoiti ei vaadi mitään typeriä varmenteita, koska itse en ainakaan meinaa saada niistä merkeistä, joita pitää toistaa mitään selvää juuri koskaan ja ne tuntuvat todella turhauttavilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan mullakin aluksi ne varmenteet, mutta poistin ne, kun ne muuttuivat todella epäselviksi :).
      Eipä tänne onneksi vielä ole mitään roskaspämmiä tullut, jospa ei tulisikaan :).

      Poista

Suositut tekstit