maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mä luovutan...

Tai no oikeastaan en luovuttanut kenellekään mitään, vaan vein seuraavan tuotteen äitini luo:

Mulla on jo aikaa sitten äitini luona loppunut kasvojen kuorinta-aine (sekä aika monta muutakin tuotetta), joten edellisellä kyläilyreissulla päätin ottaa mukaani tämän Oriflamen Swedish Spa Sea Algae Invigorating Face Scrub kuorinnan ja jättää se sinne.
Tämä oli jo sopivan vajavainen purkki, niin ei ehdi mennä huonoksi, kun moneen kertaan tässä ei enää ollut käytettäväksi :).
Taas aloin miettiä, oonkohan tästä jo selittänyt jotain, sillä olen aikanaan tätä jemmannut muutaman purkin kaappiin... Mutta en löytänyt pikaisella haulla tästä juttua.
Voin kyllä sanoa, että yksi parhaita kokeilemiani kasvokuorintoja ja siksi olenkin tätä jemmannut itselleni. Tämä ei kuitenkaan sovi kuiva/herkkä ihoisille, sillä kuorimisteho on todella karkea. Itselleni tämä on kyllä lähes täydellinen, kun rakastan karkeita kuorintoja :). Myös seka- ja rasvoittuvalle iholle tämä on varmasti hyvä tuote.

Yhdessä vaiheessa säikähdin, että tuo poistuu myynnistä, mutta se kävikin vain uusiutumassa :).
Nyt tällä on eri nimi ja pakkaus, tätä uutta en ole vielä ehtinyt vaan testata, että ovatko menneet sörkkimään sisältöä kuinka paljon... Toivon, että olisi tehot pysyneet ennallaan ja voisin ostaa tätä sitten lisääkin, tämä on nimittäin viimeinen purkki tätä kyseistä sarjan kuorintaa !!!
Onneksi olen löytänyt muitakin hyviä kuorintoja, niin en ole hätää kärsimässä, kun tämä jossain vaiheessa loppuu :).

Mutta nyt alan valmistautua lähtemään Combat-tunnille, saan taas pyöräillä Satsille, kun Mr. Insinööri lähti pariksi yöksi kotiinsa...
On ollut taas vaihteeksi kökkö mieliala tämän päivän, kun tuli pitkästä aikaa kränäiltyä... Saatiin toki sovittua, mutta märiseminen ei vaan mulle sovi :(. Pää ollut kipeä koko päivän ja muutenkin tosi väsynyt olo.
Jospa viimeiset harmituksen rippeet jäävät sinne Combatiin hikenä lattialle :).
Huomenna sitten luvassa viimeiset (toivottavasti) plussat, jos saan sateelta paketin pyörällä haettua... Vaihteeksi taas sateinen keli...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit