sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kasvoni joi smoothien vol 1.

Okei, ei ehkä täysin, mutta puoleksi kuitenkin :D. Seuraavaa loppujaa sitten pukkaa taas vaihteeksi:


Tämä uutuutena muutama jakso sitten tilaamani Avonin Naturals-sarjan Moisturising Peach Smoothie Face Mask loppui ja tykkäsin kyllä tapauksesta.
Tässä tosin oli sama ongelma niin kuin on itselläni ollut lähes kaikilla poispestävillä naamioilla, eli en täysin tiedä, tuliko se pehmeä tunne tästä vai jo kuorinnasta ennen tätä. Tässä oli myöskin muutamia hippusia, joiden tarkoitus on ilmeisesti kuoria hellästi, mutta mulle ei sillä ollut mitään vaikutusta (itse kun tykkään siitä hiekkapaperin karkeudesta ;D). Ystäväni kuitenkin kehui niitä hippusia (laitoin tilauksen mukana tästä näytteitä asiakkaille), että hänen iholleen oli just hyvä eli jos on esim. todella herkkä ja/tai kuiva iho, niin tällä voisi saada hellävaraista kuorintaa :).
Tuoksu oli myös ihanan kermaisen persikkainen, siitä kyllä tykkäsin ja sen takia voisin vaikka ostaa lisääkin :D. Positiivinen fiilis tästä jäi kaikkinensa, vielä mulla on sama törppö vadelman tuoksuisena :).

Kirjoittelin sittenkin tämän täällä mökillä, kun odotellaan astianpesukoneen pyörimistä :). Kohta varmaan päästään siirtymään kohti kotia! Ja huomenna olisi taas töihin meno... Arki siis jatkukoon!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näissä on kyllä mahtavat tuoksut, etten itse ainakaan pystynyt vastustamaan :).

      Poista

Suositut tekstit