maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pari kuvaa eiliseltä

Jooh, en oo vieläkään purkkeja ennustelua varten ehtinyt kuvata, on se kiireistä tämä lomailu ;D. Ei vaan, klo 11 asti sain nukkua kattien kanssa, kunnes Siiri ponkaisi lattialle karvapalloa oksentamaan -,-. Mä en vaan tajua, miksei se anna sitä isointa karvapalloa tulla ulos vaan nielaisee sen takaisin... Tuota se on jo muutaman kerran tehnyt menneellä viikolla, huoh... Täytyy toivoa, että se tulisi pian kunnolla ulos, niin loppuisi tuo oksentelu taas muutamaksi viikkoa.

Mutta eilinenkin meni tosi kivasti, käytiin siellä Pannussa syömässä ja tällaista tuli tilattua:

Pepsi Maxia juomaksi (parasta limsaa mitä tiedän <3) ja lisukkeeksi Vuohenjuustolla gratinoituja juureksia...

...ja pääruuaksi Mangokanaa, uunijuureksia ja paistettua ananasta. Mr. Insinööri otti hampurilaisen (yllätys :p), joka oli myöskin maukasta, mitä palan maistoin.
Tuli vatsa kyllä jälleen täyteen, eikä jaksettu enää jälkkäriä, tai noh itse olisin ehkä pystynyt jotain syömään ;). Söin sitten irtokarkkeja :D.

Syönnin jälkeen käytiin kiertelemässä ulkona, kun Raatissa oli alkanut konsertti, jossa soitti Eppu Normaali, joku toinen lämppäri-bändi ja John Fogerty. Aurinko paistoi lämpimästi ja päätettiin, että pyörähdetään kämpillä ruokkimassa kissat ja tullaan takaisin.
Noh, sehän sitten meni pilveen ja Forecan sadetutka ennusteli sadetta, kun taas Mr. Insinööri sanoi, että Iltalehden sadetutkan mukaan ei pitäisi sataa...
Päätettiin sitten lähteä takas, vaikka olinkin hyvin skeptinen pilvien näyttäessä uhkaavilta.
Eppu Normaalia ehdittiin kuulla sitten 3 biisiä, ennen kuin lopettivat. Kierrettiin Raatin saari ja etsittiin istumapaikkaa, josta sitten sen Fogertyn kuulisi.
Se että ehdittiin paikka löytää, levittää viltti ja syödä muutama karkki, niin alkoi ripotella vettä...
MN poikaystävänsä kanssa ajoi paikkamme ohi ja huikattiin heille, niin yhdessä piti sitten puiden alle ja lopulta sateenvarjon alle mennä sadetta pitämään.

Sittenpä se satoikin lähes koko sen ajan, mitä keikkaa kuunneltiin (vähän reilu tunnin). Sitten mua alkoi palella siihen malliin, että maanittelin Mr. Insinööriä lähtemään, etten vilustuisi.
Olihan siinä omanlaistaan romantiikkaa seistä sillalla sateenvarjon alla Mr. Insinöörin kainalossa, kun vettä satoi kaatamalla :).
Onneksi ei ainakaan vielä tunnu siltä, että flunssaa yrittäisi päälle pukata *koputtaa puuta*.

Mutta nyt voisin yrittää lähteä etsimään niitä loppuvia purnukoita ja kuvata ne, ennen kuin Mr. Insinööri tulee töistä. Pitäisi käydä postissa hakemassa ekat plussat tälle kuulle ja yksi toinen paketti. Sitten pitäisi ehkä imuroida, mahdollisesti pyykätä, jos pyykkivuoroja on jäljellä ja koota tuo raapimispuu, kun eilen ei sitten ehditty :).
Täytyy katsoa, mitä postauksia laittelen ja missä järjestyksessä tällä viikolla :). Parempi olla nyt sanomatta, että huomenna laitan sitä ja tätä, kun kuitenkin se ehtii muuttua vielä :D.
Joten huomiseen!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mä eilen tupakalla ollessa kuuntelin et jaaha, taitaa teinit huudattaa poppia autossa kunnes tajusin että hetkonen, oliskohan se peräisin Raatin konsertista =) Joskus lähemmäs puoli 11 aikaan tää tapahtui ja mietin että soittikohan se Fogerty just niihin aikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Fogerty aloitti 9 aikaan ja jatkoi vielä, kun me lähdettiin kotiin 10 jälkeen :).

      Poista

Suositut tekstit