sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Qstockista Selvitty, Nipin Napin Niukin Naukin!!

Hengissä ollaan miten kuten, vaikkakin selkä ja jalat tekevät hidasta kuolemaa :D. Täytyy kyllä sanoa, että olihan sen arvoiset kekkerit kyllä!
Nyt tuleekin sitten yleiskuvat bändeistä, jotka käytiin katsomassa :). Tarkempiakin kuvia olisi kaikkiaan sellaset 300kpl, mutta en taida alkaa niitä tänne pistämään :D.
Osa on mun ottamia ja osan piti Mr. Insinöörin ottaa, kun itse en nähnyt mitään. Ja käytetty kamerahan oli tuo pieni digikamera, joten laatu ei ole ymmärrettävästi älyttömän hyvä. Toivottavasti jotain selvää saatte :).

Perjantaina noin klo 17 jälkeen rannekkeenvaihtojono oli "muutaman" metrin mittainen...
Ihmeen nopeasti se kuitenkin veti ja ehdittiin lähes alusta asti katsomaan...

Klamydiaa!! Tämän halusi Mr. Insinööri nähdä, eikä se kieltämättä huono keikka ollut :). Tunnistin jopa muutaman biisin!
Täytyi kuitenkin lähteä vähän ennen keikan loppua, koska päälavalla alkoi soittaa...

Sonata Arctica! Tämä bändi on mulle Sentencedin jälkeen varmaan seuraavaksi tärkein bändi elämässäni ja oli ihana nähdä heidät jälleen livenä. Sonatanhan näin ensimmäisen kerran livenä Foxiassa samana iltana, kun tapasimme Mr. Insinöörin kanssa ensimmäisen kerran 18.12.2005 :).

Sonatan jälkeen rantalavalla Kotiteollisuus olikin jo aloittanut keikkansa. Mukana menossa oli Viikatemies (???) :D. Kovin montaa biisia ei ehditty kuulla, koska jälleen piti lähteä hyvissä ajoin kohti päälavaa syöntikojujen kautta, koska...

Apocalyptica aloitti seuraavaksi! Saimmekin hyvät paikat ja melko hyvin pääsin näkemään keikan ja hieman Pertun paljasta pintaa ;).
Hienon keikan hekin vetivät!! Tämä oli toinen kerta, kun nämä sello-mestarit näin :).

 Jälleen suunnattiin rantalavalle, mutta matkan aikana törmättiin muutamiin tuttuihin, joiden kanssa jäin suusta kiinni. Niinpä Michael Monroen keikasta jäikin yli puolet näkemättä valitettavasti ja en edes kunnolla päässyt näkemään keikkaa, ennen encorea :D. Mutta täytyy sanoa, että on tuo kova äijä!!! Herranjumala, mistä Michaelilla riittää noin paljon energiaa ja vielä tuossa iässä!?! Siellä se lavarakenteissa kiipeili menemään ja hyppi ympäri lavaa :D. Huikeaa, ei voi muuta sanoa!

Sitten olikin päälavalla viimeinen katsomamme keikka, PMMP:ltä. Aika kauas jäätiin, joten Mr. Insinööri joutui nämäkin kuvat ottamaan :).
Piti sitten lähteä puolen yön aikaan ennen pahimpaa ryysistä ja muutenkin kissat ruokkimaan, kun joutuivat olemaan 6-7 tuntia ruuatta.
Huikea päivä kyllä oli!!!

Lauantaina lähtö viivästyi aiotusta ja turvatarkastuksessa olikin jo mukavat jonot, kun päästiin paikalle. Näinpä Jukka Poikaa ehdittiin nähdä vain muutaman biisin ajan loppupuolella ja alkuosa meni jonossa :p. Mukavan letkeää tunnelmaa oli kyllä joka tapauksessa!
Silkkii-biisi kuunneltiin sitten sirkusteltassa, sillä siellä aloitti seuraavaksi...

Reckless Love! Oikein positiivinen yllätys olivat hekin livenä, en ole aiemmin nähnyt, enkä myöskään aktiivisesti kuunnellut, mutta tykkäsin kyllä tosi paljon! Ja paljasta pintaakin tuli jälleen nähtyä, joten mikäs siinä katsellessa ;).

Tämän jälkeen olikin tunnin mittainen "paussi", joten käytiin anniskelualueella lepuuttamassa selkää ja jalkoja ja juomassa yhdet lonkerot, jonka tarjoili mun nimi-kaima ja hänellä oli täsmälleen samanlainen nimikorukin kaulassa :D. Ei ole kyllä turhan usein tullut vastaan samannimisiä ja samaa sanoi tämä tarjoilijakin :).

Mutta sitten rantalavalla aloitti Sparzanza ja täytyy sanoa, että tykkäsin sen verran paljon, jotta levyt taidan bändiltä ostaa vielä jossain vaiheessa!! Toki oon radiosta hittibiisit kuullut, mutta nyt iski kyllä täysillä tajuntaan kyseinen bändi :D. Mahtava keikka!!!
Sitten käpyteltiin jälleen päälavalle, jossa oli aloittanut juuri keikkansa...

Apulanta! Hyvän keikan hekin vetivät, mutta harmitti heidän puolestaan vähän, sillä heiltä katkesi kahteen otteeseen sähköt lavalta :/... Toni meinasi tosissaan hermostua siitä ja toisaalta ihan ymmärrettävääkin, mutta toisaalta eipä sitä riehumallakaan saa mitään sen nopeampaa korjattua... Huonoa tuuria heillä kyllä oli, sillä muilla bändeillä en huomannut mitään samoja ongelmia olleen.

Noh, sitten suunnattiin jälleen rantalavalle katsomaan Viikatetta. Heilläkin kiva keikka sekä "huonoa läppää ja basisti-vitsejä" ;D. Viikatettakaan en ole aktiivisesti kuunnellut (eli levyjä ostanut), tosin monesti kylläkin miettinyt, että voisi niiltäkin levyt ostaa, kun olen kyllä biiseistään tykännyt :).

Viikatteen jälkeen päätettiin skipata Chisu ja mennä etsimään ruokaa ja istuma-paikkaa. Kovin iso nälkä ei itselläni ollutkaan johtuen tukalasta ilmasta, joten muutama haarukallinen tuli vain syötyä Mr. Insinöörin "makkara"perunoista kanafileellä. Pehmis piti kuitenkin käydä ostamassa :).
Liikenteessä olin molempina päivinä kuvan mukaisessa topissa ja huonommissa farkuissa (niin, mulla ei olekaan enää kuin yhdet hyvät ja yhdet huonot jäljellä kaapissa ja yhdet, joista vetuketju rikki...), olisi tosin voinut laittaa capritkin jalkaan...
Syönnin jälkeen suunnattiin sitten sirkustelttaan jälleen, jossa aloitti...

Martti Servo & Napander! Siis en olisi oikeasti uskonut, että bändi olisi niin suosittu ja kaikki olivat yleisössä täysillä mukana :D. Sen voin sanoa, ettei tuolla kukaan varmasti kyennyt olemaan ryppyotsaisena, en itse ainakaan! Nauroin niin, että poskilihaksiin sattui :D. Otsikon "Nippa nappa niukin naukin" on heidän biisinsä :D.


Suunnittelin ensin, että olisin tähän postaukseen laittanut kaikilta bändeiltä lempibiisini, mutta tämä tulisi nälkävuoden pituiseksi muuten, joten säästetään toiseen kertaan :D.

Illan viimeisenä keikkana katsottiin sitten Roxette ja olihan heillä upeannäköinen show, mitä lavalle pääsi näkemään :). Muutaman vanhan tutun hittibiisin tunnistin, mutta lähdettiin taas ennen loppuryysistä puolen yön aikaan, joten parhain biisi "Wish you were here" jäi kuulematta :/. Niin ja ilotulituksen paukkeetkin kuultiin meijän kotiin asti :D.

All in all, oon kyllä niiiin tyytyväinen, että lähdettiin tuonne!! Itse sain kyllä rahoille vastinetta enempi kuin tarpeeksi! Ja varmaan sai moni muukin, kun porukkaa tuolla kävi kuulemma rapiat 28000 ihmistä...  Mahtavaa, että täälläkin järjestetään tällaisia tapahtumia :).
Olikos kukaan muu tuolla?? Tykkäsittekö? Oletteko yleisesti käyneet missään festareilla nyt kesällä?
Mutta nyt taidan lopetella tämän postauksen tähän ja huomenna palataan taas arkeen ja kosmetiikan pariin.
En taida kyetä huomenna edes Combatiin illalla, mun oikea pohje tekee tosissaan kuolemaa eli hyvä jos töihin pääsen pyörällä...
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. vähän ehkä sekalainen,mutta kiva postaus silti!
    tykkäsin kuvista :)!

    http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Osaatko sanoa tarkemmin, millä lailla sekalainen tämä mielestäsi oli? :)

      Poista
  2. Olipas kiva lukee taas kuulumisiasi....:) Sartsu oli ollu tuolla, ette vissiin törmänny? Ja by the way, täällä Turussa on tullu parikin Anria jo vastaan, eli löytyy noita muutama kaima sittenkin :) T: Emmu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tännehän mä yleensä pidemmästi kirjoittelen, jos jotain tapahtuu :D.
      Joo, en kyllä siellä ihmismassan keskellä olisi niitä muutamia tuttujakaan tunnistanu, jos ei Mr. Insinööri ois huomannu tai jos ei mua ois tullu moikkaamaan :D.
      Ja kyllä nuita kaimoja varmasti olemassa on, mutta itse en ole moneenkaann törmänny :).

      Poista
  3. Apocalyptica ois ollu kiva nähdä, mutta en ollu valmis siitä ilosta maksamaan useita kymppejä, niin jäi sitten väliin. Mutta lauantaina sitten Qstockin äänet kantautu aina välillä tuulen mukana Koskelaan, että tavallaan pääs Qstockista kuitenki nauttimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos ei muita hyviä bändejä ollut, niin oishan se perjantain lippu (55/65e) ollut turhan hintava yhdestä bändistä :/.
      Mutta oli kyllä mahtava keikka heillä!!
      Tuntui, että nyt ei ihan niin hyvin musiikki kantautunut ympäristöön, mitä aiempina vuosina, esim. keskustaankaan ei isommin äänet kuulunu :o.

      Poista
    2. Joo ja Apocalyptica ei kuitenkaan niin kova bändi ole, että olisin vapaaehtoiseksi lähtenyt Qstockiin kuten 2008 tein että pääsisin näkemään Poets of the Fallin :D

      Ja nythän on vissii nuo äänihommat ollu tuunauksessa aika paljonki, että ne ei saa tiettyä desibeliä ylittää, niin se vaikeuttaa äänen kulkemista tuulen mukana. Enimmäkseen tänneki kuuli vaa epämäärästä jumputusta.

      Poista
    3. Joo, kyllä itsellänikin saa olla todella kova bändi, että ostaisin pelkästään sen takia lipun tuonne :D. Nyt oli kuitenkin kumpanakin päivänä useita itseäni kiinnostavia esiintyjiä, niin ei tuo 2 päivän lippu tuntunut pahalta :).

      Ahaa, ehkä valittajat saaneet Toivoniemessä tahtonsa läpi :p. Onhan se ihan hirveää, kun kahtena päivänä vuodessa kuuluu vähän enempi meteliä :D.

      Poista
  4. Martti Servoa & Napanderia olin joitakin vuosia taaksepäin katsomassa tavastialla ja siitä lähtien oon ollut ihan huima fani :) Ihan mieletön meininki lavalla! Nyt vaan harmitti kun Arch enemy oli rantalavalla niin jäi Sevo ja kumppanit näkemäti :( Jospa ne joskus tänne tulis. Roudaan sitten väkisillä Simpanssini sinne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin mietittiin, kumpaa mennään kattomaan, mutta annoin Mr. Insinöörin päättää ja se halusi Servon nähdä :).

      Poista

Suositut tekstit