sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ystävän häissä

Olipa kyllä kiva päivä eilen ja ihana ensikertalaisen vieraan kokemus häistä :). Vihkihetki oli kaunis ja koskettava, juhlapaikka todella kaunis, morsian kaunis ja sulhanen komea, ruoka herkullista, puheet koskettavia ja ohjema hauskaa ja yllättävää :). Tässä muutamat kuvat vielä.

Tässä todella kiireessä otettu kuva mun asusta. Ilme oli niin hirveä, että oli parempi sutata pois :p.
Meikki oli sama kuin tässä postauksessa. Ja nuo nahkasandaalit olivat täysin hintansa väärti, kerta kaikkiaan mahtavat jalassa ja pystyin jopa hyvin kävelemään niillä ilman kaatumisia/nilkan nyrjähdyksiä.
Tuon oikean nilkkani tosin nyrjäytin vasta kotona jälleen vaihteeksi ja taas todella pahasti... Alkaa mennä hermot tuohon...
Hiukset jätin auki ja ärsytti, kun vastapestyinä nuo hapsottaa joka suuntaan :(. Ei auttanut mitkään seerumit siihen, joten piti laittaa Dweialta valmistujaislahjaksi saamani panta päähän :). Ja tuo EMP:n bolero alkaa oikeasti käymään liian pieneksi, kun yläkroppa alkanut saada massaa... Pitäisi ostaa uusi...
Korvikset ja rannekorun ostin BESO Helsingiltä, laukku on ostettu Anttilasta 2009 ja mekko on siis Uudesta Muodista.

Oulun Tuomiokirkko oli kyllä kaunis paikka. En ole ennen käynytkään tuolla sisällä. Kryptassa olen ollut veljeni pojan ristiäisissä :).
Vihkihetki oli jotenkin vaan niin liikuttava, ei ollut kyyneleet itsellänikään kaukana :). Jopa sulhanen oli kyynelehtinyt jossain vaiheessa toimitusta, itse en tuolta kaukaa sitä nähnyt :).

Morsiusparin hääauto.
Mä oon aina jotenkin nuista vanhoista kuplista tykännyt <3.
Morsiamen huntukin lähti lentoon, kun tuli niin voimakas tuulenpuuska :D. Onneksi ei lähtenyt leijumaan kauas vaan laskeutui lähelle :D.

 Juhlat olivat kauniilla paikalla Maikkulan Kartanon liiterissä.

Sää oli koko päivän todella epävakainen. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi kaatamalla.

Tässä ohjelmaa ja Menu-listaa. Ruuista otin kuvat vasta, kun olin suurimman osan jo syönyt, niin eivät olleet kovin esteettisesti kauniita :D.
Mutta todella herkullista ja täyttävää oli!! Kakku oli aivan ihanaa, samoin muut kahvileivät.
Ainoastaan tee meinasi olla vähän kitkerän makuista, mutta kyllä sen juomaan pystyi (oli valmiiksi haudutettua). Aveciksi otin lakkaliköörin, joka oli yllättävän hyvää! Paljaaltaan kun en ole hirveästi tottunut liköörejä juomaan :).

Bändikin oli illalla soittamassa, en vain muista minkä niminen oli kyseessä. Ei tanssittu Mr. Insinöörin kanssa, kun hän ei ole tainnut ikinä tanssia ja itsekin olen valssannut viimeksi lukion Wanhojen tansseissa :D.

Ja tässä morsiamen hääpuku ja iltapuku. Niin kaunista <3.
Oli kyllä aivan ihanat häät ja oli todella ihana päästä niitä todistamaan! Onnittelut vielä kerran J&P!!

Voisin laittaa tähän loppuun parit biisit, jotka jäi soimaan omaan päähäni :D.

Jukka Pojan Silkkii jäi varsinkin päähän soimaan, kun kuului levyltä:

Toinen mikä jäi soimaan ja harmittamaan, ettei tullut tanssittua oli Finlandersin Oikeesti, jonka bändi soitti.

Häävalssina morsiusparilla oli Johanna Kurkelan Häävalssi (bändin soittamana).

Tällaista tällä kertaa. Harmi, etten saanut napattua kimppua eikä Mr. Insinööri saanut sukkanauhaa, ei taideta meidän häitä juhlia vieläkään ;).
Onkos muilla ollut tänä kesänä omia tai muiden häitä ??
Itse aloin ehkä pikkiriikkisen enemmän haaveilemaan taas omista häistä tämän kokemuksen myötä ;D. Saapa nähdä toteutuuko tätä vauhtia koskaan :p.

Huomenna taas paluu arkeen ja seuraavaksi pääsee odottamaan Qstockia !!! 2 päivän liput hommattu viime viikolla, kun 6 bändiä olisi molempina päivinä, mitä käydään katsomassa :).
Mutta tämän jälkeen taas loppuvia purkkeja luvassa, taas vaihteeksi parin päivän aikana loppunut monta ja loppukuusta ajattelin tehdä inventaariota huulimeikeille ja luomiväreille... Saapa nähdä, mitä siitäkin tulee...
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oot ollu tosi nättinä :) Hiuksetkin on ollut sievästi.

    Mekin muuten tullaan Qstockkiin ;) Että siellä nähdään viimeistään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, törmäilläänpä siellä viimeistään :) !!

      Poista
  2. tuolta tuomiokirkosta jäi mukavat muistot,mekin mentiin siellä naimisiin..tosin pienemmällä "kaavalla" mutta kukin tavallaan.ja tosi nätti asu sulla ollut ja kengätkin nappivalinta.;) me lähdetään tuolloin qstock-vkonloppuna reissuun sinne etelään,sain kun sainkin sen vkonlopun vapaaksi.:) nähdään!-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä tuun muistuttamaan sua varmaan ikuisesti siitä, että salasit naimisiinmenonne :p.
      Kiitti, tykkäsin kyllä mekosta tosi paljon, tosin aika lämmin siinä tuli tuolla, vaikkei aurinko porottanutkaan täydellä terällä!
      Mahtavaa, että sait sen v-lopun vapaaksi!! Mukavaa reissua teille, jos ei ehditä ennen sitä nähdä :).

      Poista

Suositut tekstit