perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kyllä mä saan nuo huulirasvat vähentymään...

Tai ainakin parhaani mukaan niin yritän itselleni hokea koko ajan :D.

Vihdoin ja viimein sain mun ensimmäisen, legendaarisen Oriflamen Tender Care Protecting Balmin käytettyä!
Tämä on mulla ollut kaapissa "muutaman" vuoden, jota käytin satunnaisesti huuliin, kunnes otin tehokäyttöön yötä vasten huulirasvana ja kynsinauhavoiteena. Myös flunssan aikaan olen nenän alle pistänyt pehmittämään niistämisestä kuivunutta ihoa, toimii.
Lyhyesti sanottuna mulla on tehonnut todella hyvin ja siksi tämä löytyykin Holy Grail-listastani :).
Ainoa huono puoli tässä on se, että tämä on hankalan muotoisessa purkissa ja joutuu sormilla kaivamaan, mutta tätä on saatavilla myös puikko-muodossa, jos huulirasvana tykkää käyttää :). Luonnollisesti sekin löytyy itseltäni :D.

Ja näitä purkkejahan multa jemmasta löytyy, käyttöön lähti sitten samaa ainetta kultaisessa purkissa ja katsoin tuosta pahvilootasta, että parasta ennen merkintä oli... Noh, jätetään sittenkin sanomatta ;D. Vähän harmittaa, etten aikanaan hommannut myös hopean värisessä purkissa olevaa Tenderiä...
Mutta tämä varmaan kuluu hieman nopeammin kuin tuo ensimmäinen, ainakin toivon niin ;).

Mutta eipä tänne mitään erikoisempaa tällä erää, huomenna yritän ehtiä taas esitellä seuraavaa loppunutta ennen niitä häitä. Voisin oikeastaan jo naputella sen valmiiksi, niin ei tarvitse muuta kuin julkaista se :). Klo 15 alkaa vihkiminen ja sitten loppuilta taitaa mennä juhlapaikalla :). Jeee, pääsee laittautumaan pitkästä aikaa taas !!
Mutta palataan asiaan huomenissa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Kyllä sen nenä kertoo onko tuote vielä käyttökelpoinen. Päiväykset on vaan viitteellisiä. Just eilen heitin huulipunan pois kun tuoksu härskiintyneeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, nenää itsekin käytän apuna ja eipä nuo kovin nopeasti huonoksi mene, kun avaamattomia ovat ja säilytetty pieässä ja suht viileässä paikassa :).

   Poista
 2. Nuo Tender-purkit on aivan liian riittoisia, mulla on käytössä yöhuulirasvana se vaniljainen versio ja toivoisin sen jo loppuvan, onhan mulla jemmassa kirsikkaiset ja toffeiset(?) versiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kaikki nuo samat + se suklaakin :D. Niin ja se puikkoversio... :D.

   Poista

Suositut tekstit