tiistai 24. heinäkuuta 2012

Viimeiset maltilliset plussat

Sain vasta tänään haettua töiden jälkeen Avonin paketin, kun en eilen jaksanut enää Combatin jälkeen postiin pyöräillä :). Ja vaihteeksi tosi pikkuinen paketti sieltä tulikin:

Helppo oli tuoda tuo pyörän tarakalla :D. Ja koska tilauksia ei tällä kertaa tullut pahemmin, niin en alkanut itsekään ostamaan niin paljoa tavaraa, että olisin sen 80e saanut täyteen... Ei muutenkaan tässä jaksossa tehnyt mieli tilata oikein mitään... Vain nämä sitten tulivat mulle:

Kuvastot, muuteltu Sensesin suihkugeeli lemppari-tuoksussa ja Color Trendin väritön nestemäinen eye liner, josta saa luomivärin kanssa haluamansa värin (saapa nähdä, miten toimii).
Ei siis ollenkaan huonoa itsensä hillintää :). Nooh, seuraava jakso onkin taas turmio mulle... Onneksi se on vasta Elokuun murhe :D.

Huomasin tuossa, että mähän olen pitänyt tätä blogia jo yli vuoden!! Vuosipäivä ehti tosin mennä jo 3 päivää sitten :p. Ja tasan vuosi sitten esittelin purkkivarastoni, mutta kiireestä ja huonosta muistista johtuen, en tälle päivää ehtinyt päivitettyä varastopostausta tehdä. Ajattelin tehdä sen, kunhan seuraava lomapätkäni alkaa 6.8. niin pystyn paremmin siihen keskittymään :). Siihen tosin on nyt valmiina kuvattuna mun tämän hetkiset luomivärit ja huulimeikit, tuossa ensimmäisessä esittelyssä ne näkyy vain meikkilaukussa (jossa edelleen niitä säilyttelen).

Mutta täytyy sanoa, että ei kaduta tämän blogin aloittaminen yhtään, niin mukavaa "aivot narikkaan"-hommaa tämä on ja mukava saada myös tarpeen tullen omia ajatuksia purkaa pois mielestä. Ja ihan huippua seurata tosiaan tätä varaston epätoivoista vähennystäkin, pelkkä excel-taulukko oli aika tylsä :).
Hei, osaisiko joku neuvoa, miten saan tänne tehtyä "välilehtiä"???
Monissa blogeissa oon niitä nähnyt ja ajattelin, että sinne voisin laittaa nämä mun purkit ja purnukat numeroina tuolta Excelistä, kunhan saan senkin listan kunnolla päivitettyä ja laskettua :D.
Ja näin lopuksi haluan sanoa, että oon niin yllättynyt, kun näinkin monta lukijaa (bloggerin, blogilistan ja muutama myös bloglovinin kautta) tänne on vuoden varrella eksynyt (yleistä liikennettä ollut nyt keskimäärin 50-100/pv)!!! Itse oletin aloittaessa, että korkeintaan muutamat kaverit tätä lukee, mutta on ollut mukava "tutustua" myös muihin samanhenkisiin bloggaajiin ^_^.
Kauniit kiitokset ja ehdotuksia saa antaa aina tähän blogiin ja/tai postauksiin liittyen. En edelleenkään kaikkea osaa, pikku hiljaa opin aina jotain :D.

Nyt mulla alkoi ajatus tökkiä, joten parempi lopettaa ja lähteä syömään. Sitten voisin luonnoksiin alkaa kirjoitella postauksia, niin ei tarvitse muuta kuin julkaista ne päivittäin :). Mr. Insinööri kun tulee huomenna takas, niin senkin kanssa aikaa yrittää viettää ja pe-la menee sitten täysin Qstockissa :).
Miumoi <3

13 kommenttia:

 1. Oon seuraillu sun blogia enemmän tai vähemmän aktiivisesti, mutta ei ole tullut aiemmin kommentoitua :) Tuo blogin otsikko sai mut alunperin tänne ja sitten kun huomasin että olet myös Oulusta niin sekin lisäsi kiinnostavuutta.

  Mutta noita välilehtiä saa kun bloggerin valikossa menee kohtaan "sivut". Oletan että sulla on jo uus versio hallintajutusta, niin klikkaat vaikka siitä mistä pääsee blogin tilastoihin, niin vasemmalle tulee sitten valikko jossa lukee tuo "sivut". Toivottavasti ymmärsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit nyt :). Aina on yhtä mukavaa saada kommentteja ja muutenkin kuulla, miten ihmiset on tänne päätyneet mun höpinöitä lukemaan :).
   Kiva, kun olet täällä viihtynyt aina välillä ^_^.

   Ymmärsin kyllä selityksen :D. Kiitos avusta, täytyypä tehdä neuvosi mukaan, katsotaan miten käy (mun atk-taidoilla ei kovinkaan hyvin :D) !!

   Poista
  2. Hyvä että ymmärsit ja näytti myös onnistuvankin hyvin :D

   Poista
  3. Ihme kyllä onnistui, tämä on oikeasti harvinaista, että saan jotain tehtyä tietokoneella ilman pään hakkaamista seinään :D.

   Poista
 2. Hyvä että joku ehti neuvoa, mä tässä aloin jo miettimään et hetko, mitenkäs ne välilehdet tehtiinkään... Ja hei, onnittelut kolmivuotiaalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva että tuli vinkki tuohon välilehtiin :).
   Ööö, kolmivuotiaalle ;D ?? Ihan niin pitkään en ole ehtinyt kirjoitella, vain 1 vuoden ja 3 Päivää ;D.
   Kaunis kiitos kuitenkin :D !!

   Poista
  2. Eiih, luin väärin, siis vuosipäivä oli menny 3 päivää sitten..hyvä minä ;P

   Poista
 3. Onnea vuosipäivästä! :D

  Yhtä asiaa vaan ihmettelen, miks joka kuvastosta pitää kuitenkin tilata jotain, jos ei tarvitse mitään? :D Tai siis joo, onhan se kiva testailla kaikkea uutta ja ihanaa, mutta esim. eiks sulla oo suihkusaippuoita jo tarpeeksi? Ne ei lopu koskaan, jos tilaat aina uusia. Voisit pitää aina välillä lakkoja esim. ei kuukauteen suihkusaippuoita yms.. Ite teen aina niin :D

  t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo, siis eihän sitä oikeasti olisi pakko tilata joka jaksossa, mutta kun on kosmetiikka-addikti, niin... ;D.
   Monesti jos tilaan suihkugeeliä tai muuta vastaavaa, niin laitan sitten asiakkaille myös näytteitä niistä minigrip-pusseihin, eli myös tässä "myyntityössä" on hyödyksi ostaa välillä nuita uutuuksia :).
   Ja jos tulee hutiostoja, niin kyllä mä suihkugeelit saan käytettyä, kun pistän ne vain käsisaippuaksi :D. Nyt viime aikoina mulla on kulunut suihkugeelejä yllättävän paljon, mitä ei aina ole tapahtunut eli vähenemään päin ne on vihdoin.

   Onneksi olen välillä voinut välttää suihkugeelien oston sillä, että äitini on tilannut jotain sitä kiinnostavaa ja niistä olen saanut näytteet laittaa asiakkaille ja itse myös testata, eli kyllä mä kaikkia keinoja käytän parhaani mukaan, ettei suihkugeelien osalta mopo karkaisi täysin käsistä :D.

   Mutta kyllä mä vielä (ehkä) joku kaunis päivä olen siinä tilanteessa, että kaapin hyllyiltä löytyy vain parit suihkugeelit... tai saahan sitä aina haaveilla ;).

   Poista
 4. Ihan mielenkiinnosta, paljon sulla käy blogin sivuilla kävijöitä päivittäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin tilastojen mukaan vaihtelee 50-100 välillä, mutta viimeisen kuukauden aikana käynnit ovat pyörineet 70 hujakoilla, yksittäisinä päivinä ollut jopa 130 paikkeilla. En tiedä, miten Blogger nuo käynnit laskee sitten.
   Google Analyticsin otin käyttöön vasta pari viikkoa sitten, enkä ihan täysin ole sen laskemisia vielä hahmottanut, mutta sielläkin pyörinyt 50 paikkeilla käynnit.
   Blogilistan mukaan viikottaisia lukijoita on tällä hetkellä 670, mutta senkään lasku-systeemeistä en tiedä tarkemmin.

   Pikkuruinen blogi siis, mutta enemmän tänne on porukkaa eksynyt kuin koskaan edes kuvittelin :D.

   Poista
 5. Myöhästyneet onnittelut blogisynttäreiden johdosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!! Itsekin tuon myöhässä huomasin :D.

   Poista

Suositut tekstit