tiistai 3. heinäkuuta 2012

Tilattuja juttuja

Niin kuin eilen sanoin, nyt tulee kuun ensimmäiset plussat, jotka tarjosi Avon :D. Lisäksi eilen tuli myös mun Levykauppa Äxän toinen osa tilauksestani ja tänä aamuna tuli sitten postiluukusta pidemmän aikaa haaveena ollut tilaus !! Aloitetaan niistä plussailuista:

Tällainen pieni paketti sieltä jälleen vaihteeksi tuli. Se sitten hillitsi omaa tilaustanikin sen verran, että tilasin vain "välttämättömimmät" saadakseni 80e täyteen ja näin ollen alennukset ja ilmaiset postikulut :). Ja nämä tulivat itselleni:

Kuvastot, Mr.Insinöörille ihanan tuoksuinen suihkugeeli (oman nenäni mukaan tilasin :D), ja itselleni Miami Party EdT + vartalosuihke (setti oli nettitarjouksessa 13,50e) ja Scentini Nights Purple Pulse EdT (myös nettitarjouksessa vain 8,90e, kun samaan aikaan kuvastossa maksoi 12,90e/kpl). Kuvasta unohtui pois Aditi-rannekoru, jonka suunnittelin laittavani sinne häihin, mutta just kun ehdin tämän tilauksen laittaa, niin seuraavana päivänä iskin silmäni eräisiin juttuihin, jotka sitten tilasin... Kohta näette ne :).

Sitten paketissa tuli mukana nämä Anew Aqua Youth-putsari ja geelivoide, kun kaksi edellistä tilausta oli yli 80e :). Nämä tulivat siis ilmaisena kannustelahjana. Olen näytteen verran kokeillut tuota voidetta, mutta siitä en osannut mitään sanoa (yksi näyte olisi vielä jäljellä), joten mielenkiinnolla tämän kyllä testaan :). Nyt mulla alkaa olla talvea varten melko hyvin myös näitä kosteuttavampiakin voiteita ja putsareita, joten ehkä iho ei tulevana talvena pääse rapisemaan niin pahasti irti... Edelleen mulla tuo nenä aloitti hilseilyn, kun vaihdoin päivävoiteen, mutta keksin siihen onneksi ratkaisun. Pitäisi ehkä jossain vaiheessa siitäkin tehdä postaus, jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan :).

Mutta sitten se levykauppa äxän toinen osa! Eli 3 pokkaria tuli sieltä taas tilattua kahdelta rakkaimmalta lempi-kirjailijaltani; Dean Koontzin Pako ja Robin Cookilta Hoitovirhe ja Kantasolu.
Näiltä olen lukenut lähes kaikki kirjat, mitä olen kirjastosta löytänyt ja mitä olen uusimpia yrittänyt pokkareina löytää, että saan ostaa. En vain enää nykyisin ehdi tällä lukutahdilla lainata kirjoja, joten helpompi ostaa sitten pokkareita tai lainata kavereilta :).
Oletteko te lukeneet kyseisiltä kirjailijoilta kirjoja???

Ja sitten viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tänä päivänä tullut tilaus!!
Luin aikanaan Strictly Style-blogista BESO Helsinki-tavaramerkistä ja osallistuin arvontaankin tuolloin, mutta onni ei tärpännyt sillä kertaa. Ihastuin kuitenkin kyseisiin koruihin ja kävinkin katselemassa BESO Helsingin Facebook-sivulla koruja ja haaveilin, että kunhan rahaa saan, niin tuolta ostan ihan varmasti koruja itselleni! Ja vihdoin viime viikolla kolahti muutamat korut sen verran kovaa, että pistin viestiä Tarulle ja laitoin tilaukseen kuvassa näkyvät kahdet korvakorut, kaulakorun ja rannekorun.
Nyt on koruongelmakin ratkaistu mekkoni kanssa. Nuo sinertävät korvikset ja rannekoru koristavat minua sitten ystäväni häissä, laukuksi tulee mun pieni metallinhohtoinen vaaleanpunainen laukku ja meikiksi varmaankin tämä meikki :). Vaaleanpunaista siksi, kun osaltaan häissä on väriteemana vaaleanpunainen.

Vielä mua jäi mietityttämään parit korut tuolta BESOlta, mutta tilaan ne sitten, kun oon saanut pakollisemmat jutut ostettua (ja jos ne ovat enää sitten myynnissä) :). Huomenna tosiaan kaupunnille ja metsästämään ne rintsikat ja kengät ja lisäksi tuohon nilkkaan nilkkatuki... Venäytin sen jälleen eilen, kun pistin vanhat lenkkarit jalkaan -,-. Lääkäriystäväni puhelin-diagnoosin mukaan tuo ei onneksi mikään vakava juttu ole ja pitäisi noin 6 viikossa parantua, mutta kun se on aina ehtinyt venähtää uudelleen... Jos se nilkkatuki sitten vihdoin pitäisi ton jalan paikallaan...
Niin ja ne aurinkolasit ovat myös ostoslistalla!! Täytyy toivoa, etten sitten retkahda mihkään kosmetiikkaan.....
Katsotaan huomenna, mitä on mukaan jäänyt sitten!
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Uskallan suositella.

    http://www.sunglassesshop.com/aurinkolasit/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin nuita reseptilasien ehtoja, niin helpommaksi tulee, kun käyn kaupungilla Optiholmilla, josta suunnittelin ostavani ne :).
      Kuitenkin niin vahvat voimakkuudet mulla täytyy olla, etten halua ottaa riskiä netistä ostamalla, ettei ne olekaan sitten sopivat, kun tuossa paikassa ei reseptilaseilla ole vaihto- tai palautusoikeutta...

      Ennemmin siis maksan hiukan enemmän ja käyn paikan päällä rauhassa sovittelemassa :). Ja tuolta Optiholmilta sain niin hyvää palvelua, kun lasini sieltä ostin, niin mielelläni maksan myös siitä :).

      Poista
  2. Joo, reseptilasien kanssa on varmaan kivempi hankkia ihan "livenä".

    VastaaPoista
  3. Mitä mieltä olet noista Scentini -tuoksuista? Minua kiinnostaa hedelmäiset ja makeat tuoksut, mutta jotenkin Avonilla päätuoksuna on alkoholi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... No nuissa Scentineissä on myös öljyä (tai jotain vastaavaa) mukana, kun niissä on 2-faasinen koostumus, joka pitää sekoittaa ennen suihkuttamista. Ja tuntuu, että nuo olisivat myös kevyempiä tuoksuja, mitä nuo perus-hajuvedet Avonilla.
      Tuohon alkoholisuuteen mun on vaikea sanoa valitettavasti mitään, kun oma nenäni ei ole niin tarkkaan huomannut sitä missään nuissa Avonin hajuvesissäni, jotka omistan :).

      Itse olen kyllä tykännyt Plum Twist:istä, jonka myös omistan (tuota uutta en ole vielä ehtinyt kokeilla) ja sitten eräs ystäväni on ostanut myös Plum Twist:in sekä Rose Fizz:in jo kahdesti kumpaakin ja nyt samainen ystäväni osti nuo uudet Nights-tuoksut (eli tuon Purple Pulse:n ja sitten Midnight Glow:n).
      Jaksossa 11. on tulossa sitten vielä vihreä Emerald Sparkle, joka alkoi itseäni tuoksutäplän perusteella myös kiinnostamaan.

      Ainakin nuista Purple Pulse:sta ja Midnight Glow:sta on myynnissä näytteet, jos niistä kokeilisit ensin? :)

      Poista
    2. Ihanan perusteellinen vastaus :) Tämän perusteella voisin tilata yhden ja muista näytteitä. Omaan nenuun Avonin muissa hajuvesissä, myös edt, ensimmäinen tuoksu on alkoholi. En tiedä kuinka yleinen tuo huomio on...

      Poista
    3. Itse olen tuon alkoholisuuden huomannut Naturals-vartalosuihkeissa, mutta niissäkin se on haihtunut sen verran nopeasti, ettei ole itseäni jäänyt isommin vaivaamaan :).

      Onneksi Avonilla on kuitenkin melko hyvin nuita näytteitä saatavilla (tosin jostain syystä nuista Scentineistä ei ole tullut kuin vain niihin Nights-tuoksuihin), niin ei tarvitse koko pulloa ostaa. Ja onneksi on myös se palautusmahdollisuus, jos ei vaan yksinkertaisesti iske :).
      Itse olen vain vessatuoksuna käyttänyt hutiostokset :D.

      Poista
  4. hienot aurinkolasit löysit..;)- R

    VastaaPoista

Suositut tekstit