torstai 26. heinäkuuta 2012

Trooppisia hedelmiä lätkitty naamaan

Pikku hiljaa ne nuo kasvonaamiotkin vähenee \o/.
Jälleen yksi puteli on heitetty pois:
Tätä Oriflamen Essentials Tropical Fruits Mask kasvonaamiota tuli viimeisellä kerrallaan holvattua niinkin paljon, että jouduin kropalle sitä levittämään :D. Minä kun luulin, ettei tuubiin enää paljoa jäänyt, kun sitä puristelin, mutta väärässä olin... Tavaraa olisi piisannut vielä ainakin kahteen kertaan :D. Noh, tehty mikä tehty.
Mutta tässäkin oli sama juttu kuin muissakin poispestävissä naamioissa mulla eli en tiedä, tuliko tästä vai kuorinnasta pehmeys iholle. Se oli tässä miinusta, että nipisteli nenän pieliä aika inhottavasti... Jostain olen lukenut, että se olisi merkki ihon kuivuudesta???
Noh, en kyllä siitä tunteesta tykännyt... Mukava hedelmäinen tuoksu tässä oli, mutta siihen se sitten jäikin. En varmaan hommaa tätä lisää, jos uudelleen myyntiin tulee. Kiva oli kuitenkin testata :).

Anteeksi, että tämä on nyt tällainen köykäinen postaus. Just tultiin kotiin, kun mä menin suoraan töistä Pumppiin ja kämpille tullessani lähdettiin samoin tein käymään Anttilassa matto- ja Lidlissä ruokaostoksilla. Nyt pitäisi alkaa pikaisesti syömään ja sitten suihkuun. Sen jälkeen ehtii vähän rauhoittua ennen nukkumaan menoa :).
Taitaa käydä niin, että huomenna ei tule postausta. En millään jaksa alkaa enää tänään sitä naputtelemaan ja huomenna pitää kiirettä töiden jälkeen ehtiä syödä ja sitten täytyykin keskustaan suunnata rannekkeen vaihtoon ja Qstockiin klo 18 mennessä, kun Mr. Insinööri haluaa kuunnella Klamydian keikan. Sitten alkaakin lavalta lavalle juoksu, kun yhteensä 6 bändiä olisi molemmille päiville katsastettava :D.
Lauantaina teen postauksen sitten aamupäivästä, kun Kuuskassa tarvitsee olla vasta puoli 3 aikaan :).
Palataan asiaan siis lauantaina!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit