perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vaihteeksi H2O:ta loppunut

Oi että, mä oon tänään ihan tööt.... Ja huomenna pitäisi vielä pariksi tunniksi raahautua töihin, plaah... Noh, itsepähän valintani tein :p. Mutta tässäpä seuraavaa loppunutta:

Eli joskus viime (vai oliko peräti kuun ensimmäisellä) viikolla sain tämän Avonin Solutions-sarjan Beautiful Hydration Energising Toner kasvoveden käytettyä aamuisin pois. Täytyy sanoa, että vähän pettynyt ja mitään sanomaton olo tästä itselleni jäi... Nimittäin vaikka kuinka tätä vanutuppoon laittoi ja pyyhki kasvoja, niin tämä vain "katosi". En tiedä, ehkä olen vain niin tottunut nuihin alcohol denatia sisältäviin vesiin, kun haluan, että kasvot jäisivät hetkeksi "kosteaksi" kasvoveden jälkeen, samoin kuin jäisi tunne, että kasvot todella ovat puhtaat... Käytinkin välillä tämän kanssa Clinique 2 -vettä ja sen kanssa ainakin töhnää jäi vanuun...
Eli todella hellävarainen kasvovesi tämä kyllä on, kuiva- ja herkkäihoisille varmasti hyvä. Itselleni en tätä varmaan enää vähään aikaan aio uudelleen hommata.

Nyt on aamulla kasvovetenä tämä Yves Rocherin vesi, joka tuntuu heti kotoisammalta, sisältää alkoholia muistaakseni kolmantena ainesosana.
Mutta tarkempaa juttua sitten muutaman kuukauden päästä, kunhan saan tämän käytettyä :).Nyt lähden grillaamaan ja tekemään suolaista ja makeaa piirakkaa :). Jaksaa huomenna sitten aamusta käydä siellä töissä geeli purkamassa...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit