keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mansikkaa käsille näin kesällä

Jälleen sain mun täytettävän pumppupullon tyhjennettyä edellisestä suihkugeelistä, joten seuraavalla se piti sitten jälleen täyttää.

Tällä kertaa täyttöön meni Avonin Strawberry Sorbet Bubble Bath kylpyvaahto, jota mulla on ennestään 500ml pullo suihkukäytössä :D. Tämä pieni 250ml pullo taisi olla ihan muutaman jakson vain myynnissä joskus muutama vuosi sitten.
Mielestäni kiva tuoksu, vähän teollisen esanssinen toki, mutta pienissä määrin menee kyllä :).
En ehkä lisää ostaisi, vaikka olisi myynnissä, taitaa riittää nämä kokeilut :).

Tässä vielä kuvaa tuosta 500ml pönikästä, onneksi sitäkin on tullut vähän käytettyä :).
Muitakin mansikkaisia suihkugeelejä löytyy toisessa 500ml ja lisäksi 400ml pulloissa...

Nestemäiseksi käsisaippuaksi lähti käyttöön tällä erää sitten tämä Dermosilin metsämansikka-suihkugeeli (kylläpäs nyt ollaan mansikkaisia...). Tästä tulee sitten elokuussa enempi juttua, kun loppuu (tämä kyllä loppuu, kun päätän niin...) :).


Mutta nyt lähden taas kyttäämään jääkaappia, kun meinaa yllättäen nälkä olla. Töistä menin suoraan Pilatekseen ja sitten tullessa kastuin mukavasti... Eipä tarvi suihkussa käydä :p.
Loppuillan jos istuis Mr. Insinöörin kainalossa, kun hän takas on tullut :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tänään tuli sitten ostettua elämäni ensimmäiset Fruttinit!! :) Ostin yhden rasvan ja yhden vartalotuoksun. Hyviltä vaikuttavat. :) Mitkä tuoksut on sun mielestä parhaimpia tai siis mitä kannattaisi nyt ostaa kun on mahdollista?

  T. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sä onnekas!! Itse en ole vielä saanut mahdollisuutta kokeilla nuita Fruttineita, en edes tiedä, mitä kaikkia tuoksuja niillä on myynnissä!! Minkä tuoksuisia ostit ja mistä???

   Mutta noin yleisesti ottaen rakastan kaikkia troopisten hedelmien (esim. mango, ananas, kiivi, lime, granaattiomena, passionhedelmä...) tuoksua, samoin mansikka, vadelma ja vanilja ovat aika kestosuosikkeja. Tosin nuissa riippuu täysin, kuinka "aito" se tuoksu on, sen kun pystyy pilaamaan täysin...

   Poista
 2. Ostin mansikka vartalotuoksun ja Ginger Passionfruit (joku passion siis varmaan :D) rasvan Tallinnan Kaubamajasta. :) Erilaisia tuoksuja siellä oli ehkä noin kymmenen. Oli kookosta, ananasta, mandariiniä yms. Mielestäni tuo Ginger passionfruit oli kaikista paras. :) Itsekin pidän eniten hedelmäisistä, marjaisista ja vaniljaisista tuoksuista. :) Kookoksesta taas en pidä yhtään.

  Ostin myös ensimmäisen Lushini! :) Sultana of soap tai joku tuollainen se oli. :) Tuoksuu hirveen voimakkaalle vaikka on vielä paketissa. Koko huone tuoksuu siltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Fruttini ois kyllä mulle sellanen merkki, että pakko saada kokeilla vielä joskus :D. Samoin Victoria's Secretin vartalojuttuja haluaisin kokeilla!
   Joo, nuo Lushit Tuoksuvat aika voimakkaasti ensi alkuun, varsinkin jos ovat todella tuoreita :). Tuoksut kuitenkin laimenee suhteellisen nopeasti ja yleensä käytössä tuoksut myös "pehmenevät" :).
   Tuota "Sulttaania" en ole muistaakseni vielä kokeillut, vaikka mietinnässä on ollut monesti :).

   Poista

Suositut tekstit