maanantai 30. heinäkuuta 2012

Heinäkuun viimeiset loppuneet

Tässä postauksessa tulisi nyt loput käytetyt jutut. Huomenna tulee sitten postausta mun inventaario-saldosta, lähti nimittäin pois muutama juttu sitäkin kautta...
Mutta siitä lisää huomenna! Nyt asiaan:

Eli päätin vihdoin heittää tämän Oriflamen Dual Core Foundation Stick (sävy Porcelain) meikkivoiteen pois.
Kuten näkyy, niin kaivelin jämiä jopa tuolta pohjalta, mutta siinä meni sitten tämän puikon helppo- ja nopeakäyttöisyys samalla :D.
Tämäkään ei älyttömän hyvin pysy naamalla (epäilen tosissani, ettei mikään pysy), vaan tämäkin värjäsi labratakkini hihan, jos vahingossa käsi poskeen osui...
Tykkään tästä silti, koska tosiaan on puikko-muodossa ja sen saa nopeasti sipaistua naamalle. Samoin peittää virheet kohtuudella.
Tätä ei enää valitettavasti ole myynnissä, mutta onneksi itselläni on vielä 2kpl näitä jäljellä, aamut siis pelastettu :).
Onko kellään antaa vinkkiä, olisiko jollain merkillä myynnissa puikko-muodossa meikkivoidetta???

Toinen loppunut oli sitten jälleen huulipuna \o/ !!!
Tämän Avonin Glazewear Diamonds Lipstick (sävy Razzle Dazzle) punan otin käyttööni kesäkuun lopulla töihin ja olikohan se viime viikolla, kun tämä jo loppui.
Tämäkään ei huulilla ollut mikään voimakkaan sävyinen, vaan juuri sopivasti antoi väriä ja pientä välkettä.
Tätäkään ei ole enää myynnissä.

Töihin lähti seuraavaksi käyttöön jälleen Avonin huulipuna, jonka nimeä en nyt kuollaksenikaan muista! Tämä oli kuitenkin se kihelmöivän tunteen jättävä puna... Nyt on tullutkin uusi versio (Plump Pout) siitä myyntiin, tätä punaa ei ole ollut myynnissä varmaan pariin (??) vuoteen.

Ja viimeinen loppuja oli sitten Dermosilin Devoted Concealer peitevoide.
Tässä oli tosiaan tummempi ja vaaleampi sävy, joista sekoitin sopivan sävyn itselleni. Ihan kelpo tuote oli, ei nyt mitään riemun kiljahduksia aiheuttanut, mutta kiva oli testata. Tämä "hylsy" on ehtinyt muuttua nyt kahteen otteeseen sinä aikana mitä olen tätä käyttänyt, en tiedä sitten ovatko sisältöön koskeneet.
En aio hommata uutta ennen kuin oon saanut varastot pieneksi näidenkin osalta :D.

Juups, menipäs tässä kauan kirjoitella tätä! Hirveä ukonilma täällä oli ja vieläkin jyrisee... Ja keskusta tulvii täysin, mitä Kalevaan on uskominen :D. Onneksi peruin Combatin illalta....
Mutta palataan asiaan taas huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Max Factor - Pan Stik! Meikkivoide puikossa ;) Ihan sairaan hyvä, mä tykkään itse (ostan tätä aina) ja suosittelen kyllä! Tosin tämäkin kyllä erittäin tahraavaa eli tämäkin siis valkoisten työtakkien surma.. :DDDD Ja hintaa muistaakseni about kymppi! Hintansa väärti, mun mielestä!

  http://4.bp.blogspot.com/-1N4_tHY0CWs/Tj6q0B0peEI/AAAAAAAAAQU/nIltzvpjkfk/s1600/max-factor-pan-stik-foundation-13-nouveau-beige-14149275.jpg

  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitokset vinkistä!! Täytyypä ostaa kokeiluun yksi, vaikka meijän reissusta sitten :D.

   Poista
 2. Kannattaa ilman muuta! Mä ainakin tykkään ihan hirveästi! Ja ihanaa reissua muru <3

  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 !! Vielä kun malttaisi sen 1½ viikkoa odottaa :D.

   Poista

Suositut tekstit