torstai 19. heinäkuuta 2012

Suihkugeelien kulutusjuhlaa vol.1.

Alkaa näyttää sille, että melkein joka kuukausi (okei, joka toinen...) loppuu jo suihkugeelejä :D. Nyt tosin loppui ihan suihkukäytössä ollut purtilo.

Elikkäs nyt oli viime viikolla (?) vuorossa Avonin Naturals-sarjan Pomegranate & Mango Shower Gel. Hitusen hitaammin kuluu nämä suihkugeelit kuin vastaavat vartalorasvat :).
Mitä tästä nyt muuta sanoisi... Ihana tuoksu, vaahtosi ihan jees ja pesi ihan hyvin. Tämä on Naturals-tuoksuista tämän hetken suosikki, kun muita hyviä settejä ei ole oikein tullut viime aikoina. Saa nähdä, tuleeko tähän muutos 11.jakson myötä, kun uutuutena tulee mansikka-valkosuklaa-sarja... :).
Mutta tätä voisin kyllä lisää ostaa, jos ei varastot olisi täynnä testattavia tuotteita :).

Naturalsin loputtua käyttöön on nyt lähtenyt vanha Planet Spa-sarjan Goji-marja-suihkugeeli, josta mulla on siis myös kropparasva käytössä :).
Ei ehkä ehdi ihan tälle kuulle valitettavasti loppua kumpikaan, mutta paljosta ei jää kiinni, sen voin vannoa :D.
Nyt aion yrittää parhaani mukaan saada vähintään sen suihkugeeli/2kk tahtia käytettyä, tosin näin kesäaikaan se onkin vähän helpompaa...

Mutta nyt mä lähden pistämään pyykit kuivumaan ja perkkaamaan 5kg laatikon mansikoita. Katsotaan, jääkö tuosta satsista mitään pakastettavaa, kun tulee varmaan perkkaamisen ohessa syötyä ja mansikkarahkankin ajattelin tehdä :).
Siispä huomiseen taas!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Huh, kuinkahan monta suihkugeeliä mä saan kulutettua 2 kk aikana, en ees uskalla ajatella... Ai että minäkö suihkugeelituhlari, eeen kai ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D. Voi että, munkin pitäisi ehkä vähän enempi uskaltaa holvata nuita suihkussa, vähän nopeammin kuluisi :D.
   Kuinka paljon sulla yleensä kuukaudessa menee suihkugeeliä??

   Poista
  2. Siis en edes tiedä, kyllä niitä useampi menee eli oon kunnon holvaaja =P Tokihan se riippuu vähän pullon koostakin, mutta silti... Oikeasti taidan kuluttaa epänormaalin paljon suihkugeelejä, pitäis käyttää vaikka pesusientä, silloin sitä kuluisi paljon vähemmän.

   Poista
  3. No jos sulla on niitä suihkugeelejä paljon, niin ihan "hyvähän" niitä on vähän holvata ;).
   Mä haluan nuo varastot edes vähän pienemmiksi, niin siksi en halua pesusientä käyttää, kun en koskaan saisi purkkeja vähennettyä sitten :D.

   Poista
  4. Juu, niitä on tosiaan hyvä holvata vähemmäksi =D Ja kyllä sen huomaa jos kyseessä on jokin ei niin ihastuttava suihkugeeli, semmosta tulee kummasti annosteltua hövelimmin. Vastaavasti ihania juttuja saattaa jopa hieman pihistellä =)

   Poista
  5. Juuri näinhän se menee, tunnistan itseni tuosta myös :D.
   Tosin itselläni menee käsisaippuaksi armotta kaikki plääh-suihkugeelit :D.

   Poista

Suositut tekstit