maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kädet silkkisiksi!

Taas meni tämä päivittely myöhemmäs kuin luulin. Lähdettiin suoraan töiden jälkeen moottoripyöräilemään äitini luo kylään ja tultiin tuossa vajaa tunti sitten :).
Oli kyllä kiva taas pitkästä aikaa käydä siellä, saunottiin myös niin ei tarvitse enää täällä kämpillä käydä suihkussa :). Sain taas yhden jämä-tuotteen vietyä sinne \o/. Esittely tulee varmaankin ensi viikolla :).
Mutta nyt seuraavan loppuneen esittely!

Eli tämä töissä käytössä ollut Oriflamen Silk Beauty Hand Cream kohtasi loppunsa tuossa muutama päivä sitten. Tämän sain menneenä jouluna joululahjaksi Oriflame-tutultani :).
Tämä sarja oli ennen Silk & Cashmere-nimellä, mutta ovat ainakin tämän koostumusta muuttaneet hieman. Imeytyi hyvin, eikä jäänyt tuntuvaa kalvoa, jollainen jäi edellisestä versiosta. Kosteutti myös mielestäni ihan hyvin aina käsien pesujen välissä.
Ei mitään pahaa sanottavaa tästä, mutta tuntui vähän tylsältä jollain tapaa :p. Kyllä mä voisin tätä itse ostaa jossain vaiheessa, kunhan saan nuo varastot pieniksi ja ellei uusia houkutuksia tulisi kovin usein :D.

Töihin vein käyttöön jo täällä kotona käytössä olleen The Body Shopin karpalo-voiteen ja tänne kämpille käyttöön lähti sitten seuraava Oriflamen käsivoide. Varastossa mulla ei taida olla enää kuin...hmmm... 3 tai 4 voidetta \o/.
Joo, turhaa kait riemuita, kun ihan varmasti taas kohta tulee jotain "pakko saada kokeilla" tuubeja :p. Sitä odotellessa!

Mutta nyt lähden katselemaan hetkeksi tv:tä ja sitten unten maille. Huomenna taas CSGE-geelin lataus- ja ajopäivä. Tuloksia odotan mielenkiinnolla tästä erästä :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on nyt käytössä tuo Fruit cocktail, hyvältä vaikuttaa ja tuoksukin on ok, tosin ehkä se vois olla vähän herkullisempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaiset ensitunnelmat täälläkin tuosta :).

      Poista

Suositut tekstit