keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Synti-kassi saatu ja purettu

Heipsan taas!
En ehtinyt millään eilen kirjoitella, kun suoraan töistä menin ystävän luokse tekemään JS:n polttari-kansiota ja kotiuduin vasta lähempänä puoli 9 illalla... Piti vielä suihkussa käydä ja eväät tehdä tälle päivää, kun tänään oli töissä tiivis aikataulu CSGE-geelin teossa, että ehdin vielä Pilatekseen. Kaikki sujuikin kivasti ja helposti ehdin rentoutumaan :).
Nyt tulee sitten sitä eiliseksi lupaamaani kuvaa Oriflamen 8.jakson tilauksesta:


Eli kuvaston sain luonnollisesti ja sitten huulipuna-näytteen ja pari ripsaria, jotka mulla on jo/on ollut eli laitoin ne sitten R:lle menevään kassiin ;). Itselleni tilasin sitten kokeiluun tuota uutta Amazonia-sarjaa puhdistusaineen ja kasvosuihkeen muodossa, saippua, suihkugeeli ja voide olivat settinä 6,90e, kun tilaus oli yli 25e. Täytteeksi tilasin sitten luomivärikynän ja puuterin, joka olikin oikeasti tarpeellinen ostos :). Tilasin myös Mr. Insinöörille miesten Amazonia-suihkugeelin, oli niin kivan tuoksuinen :D. Nyt silläkin on peräti 3 kpl shampoo-suihkugeelejä \o/ !!
9.jaksoon pyysin tosiaan laittamaan vain Mr. Insinöörille _miesten_ kasvopesun (meillä ei käytetä muuta kuin _miehille_ suunnattuja tuotteita, mites teillä???), muuta en siihen laittanut.
10.jaksosta ajattelin tilata sitten loppukuusta VAIN uuden vartalosuihkeen ja luomivärikynän (nämähän tulee vasta elokuun puolella sitten \o/), johon mulla on looginen ja hyvä syy :D. Teen kattavamman postauksen myöhemmin, jossa selviää myös se syy sitten :).

Mutta joo, eipä mulla tällä erää tämän kummempia kuulumisia. Täytyy lähtä syömään, kun nälkä meinaa olla. Huomenna jatkuu taas loppuneiden esittely :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit