torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesäisiä tuotteita loppuu...

...Vaikkei kesää ole kunnolla tullutkaan mielestäni :p.
Voi että, nämä päivät menevät liian nopeasti ohi!! Ihan tuossa vartti sitten tultiin kotiin, kävin Pumpissa ja sitten piti käydä häälahja ostamassa ja kaupassa.
Mutta ensin pikainen esittely seuraavaan tuubiin:


Eli sain jo viime viikolla käytettyä pois tämän Oriflamen Discover Mexico Caribbean Breeze Body Scrub kuorinnan ja olihan ihanan tuoksuinen tuote! Oikein sopivan makean kesäinen :D. Mutta siihen ne hyvät puolet loppuikin, kuorintana kun tämä oli omaan makuuni ihan suihkugeeliä... Siksi mulla kuluikin tämä nopeasti, kun piti käyttää tätä kerralla niin paljon, että saan sen kuorimisen omalla iholla tuntumaan. Herkkäihoisille tämä on varmasti täysin sopiva, ehkä jopa liiankin kuoriva. Ei yltänyt omassa rankingissa tämän kuorivan suihkugeelin ohi, mutta tuoksun takia oli erittäin mukava testata :). Ovathan nämä siitä hyviä, että loppuvat nopeasti ja saa testaushimon tyydytettyä :D.

Mutta nyt lähden syömään näitä ostettuja herkkuja:


Oi että, mä niin odotan, että pääsen tuon mansikkalootan kimppuun!!! En saanut edes viime kesänäkään ostettua tuoreita mansikoita, niin nyt viimein saan niitäkin syödä!! Nam !!
Mutta palataan asiaan taas huomenna :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. ihania herkkuja..varsinkin tuo brie-juusto.:p ja uudet mansikat..:) -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, salaatit hupenivat äkkiä (en tosin ostanutkaan, kuin kerta-annokset niitä :) ) ja mansikatkaan eivät kauaa vanhenneet :D. Eikä tuota brie-juustoakaan paljoa jäänyt, sekin oli vain noin 130g pala :).
   Suklaamousse odottaa vielä jääkaapissa koskemattomana ;D.

   Poista

Suositut tekstit