perjantai 3. elokuuta 2012

Ekologista Kauneutta Naaman Puunaamiseen

Nyt olisi luvassa sitten elokuun ensimmäinen miinus!!
Tämä ei periaatteessa täysin loppunut, mutta syyn tulette pian näkemään, miksi tämä lähti roskiin :).

Eli kyseessä on Oriflamen Ecobeauty-sarjan Smoothing Night Cream, yksi niistä tuotteista, jotka voitin Determined.-blogin arvonnasta.
Ja miksi tämä "loppui" reilusti ennen päivävoidetta, niin voitte nähdä korkin olevan irrallaan...
Reilu viikon ehdin tätä käyttää, kunnes yksi aamu tämä lipsahti kädestäni lavuaariin ja pumppu meni paskaksi :(. Sitä yritti Mr. Insinöörikin korjata huonoin tuloksin, joten se piti ottaa sitten pois.
Eli ensimmäinen miinus tulee pakkauksesta, saisi ehkä jämäkämpi olla :).

Toinen miinus tulee sitten tästä eli tämä (niin kuin päivävoidekin) tuppasivat kuivumaan pumppuun ja aika ajoin sieltä tuli ulos sellainen pieni kuiva möhkäle :D. Tässä yövoiteessa sitten auki ollessaan voide kuivui reunoille ja päivä päivältä enemmän. Nyt sitten piti heittää pois, vaikka jäljellä olisikin ollut muutamaan kertaan tavaraa.
Kolmas miinus tulee tuoksusta, tässä oli (varmaankin) tyypillinen tuoksu, joka on kaikissa luonnonkosmetiikka-tuotteissa, ainakin muistelen Dermosilin vastaavan voiteen tuoksuneen lähes samalta kuin tämä, kun tuoksuttelin MN:n tuubista.
Mutta tähän ne miinukset loppuvat!

Kun totuin tuoksuun, niin tykästyin tähän toden teolla! Tämä imeytyi hyvin ihoon, tosin liikaa ei saanut laittaa, koska muuten lähti kuoriutumaan pois. Tämä teki iholle myös mattapinnan samalla kosteuttaen ihoa. Mun nenän päätä koristanut hilseilevä länttikin katosi tätä ja päivävoidetta käyttäessä viikossa!!
Voisin kyllä kuvitella ostavani sarjaa lisää (kun saan varastot muista vähemmäksi), tosin tarjoushinnalla. Normaali hinta 32e on ehkä turhan suolainen...
Ja tästä rohkaistuneena voisin kyllä ilolla kokeilla muitakin luonnonkosmetiikka-tuotteita! Tämä oli ensimmäinen siihen sarjaan kuuluva kokeilu :).

 Nyt lähti yökäyttöön ja kasvokuorinnaksi täksi kuuksi tämä Oriflamen kuuriluontoinen kaksikko :). Yhden kuurin olen näistä jo aikanaan käyttänyt, saa nähdä toimiiko nämä enää, kun ovat olleet "hetken" aikaa auki... Toinenkin setti tätä odottaisi varastossa käyttöään...

Mutta en ehtinytkään tätä eilen kirjoittaa eli kirjoitan tätä reaaliajassa... Tarkoittaa sitä, että mun pitäisi olla 8 mennessä naapurissa juhlimassa MN:n kolmekymppisiä ja hiuksissa on vielä pyyhe :D.
Joten palataan huomenna johonkin aikaan päivästä asiaan!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. hellou! tulinkin tarkastuskierrokselle, että oletko raapustellut mielipiteitä noista ekotuotteista. täytyy vielä kysyä, että millanen sinun ihotyyppi on? ja mitä mieltä olit siitä silmänympärysvoiteesta?
  harmi että noista löyty noin paljon negatiivisia puolia. omasta puolestani voisin mainita hinnan myös yhtenä negatiivisena juttuna. linkitän tämän arvostelun blogiini. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en enää oikein tiedä millanen mun ihotyyppi on :D. Niin paljon muuttunut iho viimeisen vuoden aikana!
   Mutta todennäköisesti se on tällä hetkellä pintakuiva sekaiho. Viime talvena tuo kuivui aivan totaalisesti ja olinkin jo epätoivon partaalla, kun varastoissa oli vain rasvaisen/sekaihon tuotteita, joista ei hirveästi apua ollut :D.
   Nenän päähän mulla on siitä jäänyt täysin kuivaksi, vähän väliä lähtee nahka siitä kuoriutumaan...

   Kesällä tuo sitten rasvoittuu enempi, tosin tänä kesänä ei rasvoittunut niin paljoa mitä ennen (liekö viileillä ilmoilla syynsä...).
   Finnejä myös pukkaa ottaan ja leukaan tasaiseen tahtiin (enempi silloin kun innostun suklaata syömään) edelleen.

   Eli tässä on nyt varmaan kohta puoliin tuotteiden vaihdosten aika, kunhan varastoja saa pois käytettyä...
   Mutta tykkäsin kyllä nuista Ecobeauty-sarjan tuotteista, kaikki kosteuttivat todella hyvin, mutta samalla ihon pinta oli tosiaan myös matta.
   Silmänympärysvoidekin tuntui kosteuttavan kivasti, ei siitäkään mitään pahaa sanottavaa! Meikkikin (meikki- ja peitevoide) levittyi hyvin sen päälle.

   Täytyy tosiaan vielä talvella laittaa nuo koetukselle, riittääkö silloinkin kosteutustehot, nyt kun käytin nuita loppukeväästä :).

   Huomasinkin sun postauksen, ennen kuin katsoin tämän kommentin läpi :D.

   Poista

Suositut tekstit