lauantai 11. elokuuta 2012

Valkoista kultaa ripsillä

Mie kun luulin, että nuo katit olisivat vihdoin asettuneet, vaan eiköhän taas tänään klo 5 alkanut riehuminen... Tuloksena mulla sormi auki, kun suihkepullon kanssa menin liian lähelle suihkimaan vettä, että rauhoittuisivat... No, pariksi tunniksi rauhoittui meno eli oli sen arvoista :D.
En tiedä, pitäisikö vaan antaa keskenään kunnolla riehua... Liekö ovat kunnolla selvittäneet pomon paikkaa, niin senkö takia nahistelevat vähän väliä... Varsinkin Neffi tuntuu olevan koko ajan Tahvon kimpussa.
Huoh, voi että mä odotan maanantaita kun vihdoin pääsee 3 yöksi ja päiväksi eroon nuista ensimmäistä kertaa 1 vuoteen ja 7 kuukauteen \o/. Oon niiiin ansainnut sen lepotauon!

Mutta nyt asiaan eli ihanaiseen kosmetiikkaan jälleen! Nyt olisi vihdoin vuorossa jo parin kuukauden ennustuksissa ollut ripsiväri:
Eli päätin vihdoin ja viimein heivata menemään tämän Oriflamen Giordani White Gold Volumising Mascaran, kun ei enää kovin siistiä jälkeä saanut aikaan.
Tämä kuuluu jälleen siihen "ihan kiva"-kategoriaan, tuoreena oli ehkä hivenen liian märkää eli sai olla tarkkana, ettei sotkenut silmänympäryksiä. Kerrostaminenkaan ei ihan täydellisesti onnistunut, alkoi paakuttamaan jo toisella kerroksella. Ripsikampaa käyttämällä sai kyllä tarpeeksi siistit ripset ja ihan ilolla tätä käytin. Viimeisimmissä meikkikuvissa tämä ollut käytössä eli voitte niistä katsoa, minkälaista jälkeä tehnyt.
Mulla on vielä yksi tätä odottamassa kaapissa ja mielelläni sen käytän pois, mutta edelleen jatkuu se täydellisen ripsarin etsintä :). Jokin tässäkin jätti vähän kylmäksi.

Nyt on käyttöön lähtenyt tämä Avonin SuperShock ripsiväri ja voin sanoa jo nyt, että esittelyä saattaa tulla pikemmin kuin arvaattekaan...
Mutta nyt lueskelen muiden blogipäivitykset ja sitten siirryn parvekkeelle lueskelemaan kirjaa, kun aurinkokin yrittää paistaa kerrankin!
Palataan taas huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Meillä on suht rauhallista yöt, pojat pääasiassa nukkuvat...etenkin jos riehuvat illalla, mitä yleensä tekevät. Ja nukkuvat mun sängyssä ainakin puol yötä jos vaan annan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on mennyt suht hyvin sen ensimmäisen yön jälkeen, mutta jälleen tänään on kähisty enempi ja vähempi... Tai onhan sitä kähinää ollut päiväsaikaan, mutta yöt rauhallisempia kuitenkin... Nooh, enää ensi yö ja siiten huomenna lähtee hoidokki kotiin ja maanantaina vaihtuu meijän katit hoidokeiksi :D.
   On kyllä kiva, että teijän pojat ovat suht hyvin käyttäytyneet toisiaan kohtaan :).

   Poista

Suositut tekstit