keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lisää mansikkaa käsille (ja vähän kropallekin)

Päätinkin pyhittää tämän loppukuun loppuneille tuotteille ja laitan niitä reissu-kuvia sitten ensi kuun alussa, kun loppuneita tuotteita ei varmaan heti alkuun tule :). Nyt kun näyttää "uhkaavasti" siltä, ettei meinaa ehkä päivät riittää jokaiselle loppujalle tehdä omaa postausta ;D.
Joten jatketaanpas:

Sain siis jälleen yhden suihkugeelin käytettyä pois käsisaippuana, nyt oli vuorossa Dermosilin Wild Strawberry Shower Gel, joka oli viime joulun aikaan rajoitettuna eränä myynnissä mustikan tuoksuisen version kanssa, josta olenkin kertonut täällä.
Tämäkin oli kivan tuoksuinen ja tunnisti kyllä jonkinlaiseksi mansikan tuoksuksi. Jälleen vain nopeammin sain käytettyä käsisaippuana pois :). Mukava kokemus ja ihan perussaippuaa oli, nyt voin taas jatkaa eteenpäin kohti uusia kokeiluja, kun sain tämänkin himon tyydytettyä :D.

Nyt on nestemäisenä käsisaippuana ollut käytössä tämä Avokado-sitruunavaahto ja se onkin tähän mennessä kulunut tuohon sitruuna-sanan alapuolelle. Ensi kuussa siis todennäköisesti tulee enempi juttua :).



Mutta nyt täytyy lähteä suihkuun ja jälleen pois koneen ääreltä. Hartiakipu senkun yltyy ja nyt alkaa migreeniäkin jo puskea :(... Hitto tätä oloa... Eipä se auta kuin lisää lääkkeitä naamaan tunkea :(. Jospa huomenna olisi parempi päivä!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kokeile relaxant voidetta hartia kipuun. Ainakin itsellä auttaa ja tuskin se on huono lisä niiden lääkkeiden rinnalla. Toivottavasti saat hartiakivun selätettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kokeilla, jos joskus saan sitä ostettua :D.
      Nyt täytyy tyytyä Dermosilin linimenttivoiteeseen ja kylmävoiteeseen :).

      Poista

Suositut tekstit