lauantai 18. elokuuta 2012

Tilaus-plussat

Ei oikein tiedä, mistä aloittaisi/jatkaisi näitä postauksia :D. Jos nyt vaikka seuraavaksi esittelen maanantaina tulleen Avonin paketin sisällön ja eilen postista hakemani Beautybayn paketin.

Avonilta tuli vaihteeksi isompi paketti :). Sen ansiosta sainkin omat tuotteeni ilmaiseksi ja pääsin jopa 0,90e voitolle :D. Isoja rahoja tässä kyllä tienaa ;).
Ne omat tuotteeni olivat:

Kuvastoja, uutuustuoksun (Secret Fantasy Kiss EdT) näytteet, Naturals-sarjan uutuus mansikka-valkosuklaa-setti sekä Planet Spa-sarjan uutuus "ylellisyys"-setti. En vaan pystynyt vastustamaan suklaatryffeli-vartalovoidetta tai kultaista kasvovoidetta, saati valkosuklaan tuoksuisia juttuja :D.
Lisäksi sain kannusteena silmänympärysvoiteen, mutta laitoin sen veljeni ja hänen tyttöystävänsä tilauksen mukaan eilen. Harmi, etten muistanut tuota Naturals-suihkugeeliä laittaa näytteenä mukaan... Noh, muille asiakkaille laitan sitten :).

Sitten 5.8. tein tosiaan tilauksen Beautybay.comiin ja paketti lähti liikkeelle 6.8. Pakettia oli yritetty tuoda 14.8. mutta emme olleet kotona reissun takia, joten sain paketin haettua vasta eilen postista.
Nämä sieltä sitten tilasin eli varastoon lisää UDPP:tä (ei vahingossakaan pääse loppumaan) ja kokeiluun paljon puhutun Tangle Teezerin (värissä Disco Purple) ja heräteostoksena Stila-merkin One Step Correctorin.

Tässä on tarkempaa selitystä tuosta Stila:sta, mielenkiinnolla odotan, että pääsen testaamaan :). Tuon klikkasin ostoskoriin hyvien arvostelujen takia, joten katsotaan onko hintansa arvoinen (30.20e silloisen kurssin mukaan maksoi).

Tässä vielä loppuun kuvaa maanantailta Neffistä. Se on kyllä niin hauskan näköinen, kun makaa usein tassut suorina :). Tuossa se leikki hetken tuon hiiren kanssa.
Siiri alkaa olla vähitellen parempaan suuntaan, hitusen nostaa jo ylemmäs häntää, tosin se on varmaan tuon kipulääkkeen ansiota. Onneksi saatiin ruuan seassa annettua se ja oli varmaan niin hyvän makuista, että lautanen puhdistui kunnolla :). Ei tarvinnut ruiskun avulla suuhun laittaa. Vähän väsynythän tuo on ja nukkunut paljon parvekkeella, mutta muuten on jo oma itsensä. Ehkä se antibiootti alkaisi vaikuttaa :).

Mutta nyt jatkan nuita plussien listausta, kuvien järjestelyä, postausten suunnittelua ja naamakirjan aikajanan puhdistusta. Nyt oli toissa päivänä mullekin automaattisesti päivittynyt se aikajana... Mitään en suostu itse laittamaan, en ole koskaan noista uudistuksista tykännyt...
Huomenna esittelen sitten reissun plussailut :).
Sori tämä aika tönkkö teksti, meinaa hieman väsyttää ja tuntuu, ettei olisi lomalla koskaan ollutkaan :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Onkos tuo just samanlainen Tangle Teezer ku mulla, se kun on violetti glitterein? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti juuri sama, tummanvioletti ja glitteriä löytyy :).

      Poista

Suositut tekstit