torstai 30. elokuuta 2012

Kuun viimeiset mini-miinukset

Nyt olisikin sitten lyhyet esittelyt luvassa viimeisistä loppuneista, tällä kertaa ne ovat pienen pieniä, mutta onpahan nekin jotain :).

Eli ensin mä sain käytettyä tämän Lushilta pyytämäni näytteen Herbalism Fresh Facial Cleanser -puhdistusmömmöstä.
Tästä on vain vaikea sanoa mitään, kun laivalla piti testata jo tätä ja laitoin vettä ihan liikaa tähän, niin se "suli" liruksi -,-... Tätä riitti noin 3 kertaan sen takia...
Tätähän olisi pitänyt käyttää ilmeisesti niin, että levitetään pieni määrä suoraan kasvoille ja pyyhitään pois kostealla vanulla (uusimmassa Lushin lehdessä oli tuollainen ohje).

Tämä on otettu Britti-Lushin sivuilta, josta näette vähän sisällystä.
Tuoksu tässä ei ollut yhtään minun mieleen, ihan liian yrttinen. Tämä kuitenkin kevyesti kuori samalla ihoa ja iho jäikin sellaiseksi nihkeän narisevaksi. Muuta ei pysty tuon näytteen perusteella sanomaan...
Todennäköisesti en tule ostamaan tätä täyttä kokoa, tämän tuoksu oli sen verran epämiellyttävä, että kyllästyisin ihan varmasti...

Toinen mini-tuote oli sitten tämä Escadan Sunset Heat Eau de Toilette miniatyyri-tuoksu. Shopping4net.fi:stä löytyi sisällys:

Ensituoksu: ananasvaahto, mangosorbetti, papaya ja sitrus
Sydäntuoksu: vesimeloni ja persikka
Pohjatuoksu: hibiskus ja santelipuu

Eli jälleen niin minun tuoksu kuin olla ja voi :D. Yllättävää kyllä, en ole vieläkään kyllästynyt näihin makeisiin tuoksuihin, vaikka monenlaisia mulla niitä on!
Tämän minä siis myös haikeana hyvästelen, kun myynnissä ei enää ole (muualla kuin ebayssa tai vastaavissa)...
Jäljellä onkin enää yksi näistä mini-tuoksuista...

Niin se on taas kuukausi loppumassa ja huomenna olisi jälleen yhteenvedon aika!! Kyllä mä olisin saanut 2-3 tuotetta vielä tälle kuulle loppumaan, mutta tarkotuksella säästin ne ensi kuuhun, että on sinnekin jotain :D. Tässä sain vielä viimeisen plussankin, kun tuttuni toi Oriflamen tilauksen. Vielä 1 plussa luvassa siis huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit