torstai 23. elokuuta 2012

Vaihteeksi käsille maitomaista hunajaa

Heipsan jälleen!
Kyllä se näköjään näin arki-iltoina menee tämä päivittely myöhempään... Täytyy melkein yrittää viikonloppuna kirjoitella edes osittain valmiiksi näitä tekstejä, niin saa sitten nopeammin julkaistua vaikka ennen jumppaan menoa :).
Tosin tällä viikolla olenkin ollut menossa aina töiden jälkeen johonkin suuntaan ja kotiin päässyt vasta myöhään, niin niissä tapauksissa ei hirveästi auta :D. Äsken tuossa tulin Avonin kokouksesta, oli kiva taas pitkästä aikaa päästä katsomaan livenä uutuuksia ja saihan sieltä ilmaiseksi parit kuvastotkin nykyisestä ja seuraavasta jaksosta sekä tuoksunäytteen uudesta tuoksusta :).
Mutta jospa nyt taas seuraavan loppuneen esittelyä "lyhyesti" (ei tästä lyhyttä kuitenkaan tule :D):

Sain sitten pieniksi käytettyä tämän Oriflamen Milk & Honey Soap Bar saippuan ja ehkä näitä saippuoita pitäisi yrittää vähän isompina paloina käyttää... En tiedä... Kokonaisina ne on kuitenkin liian isoja mun käteen :D. Nämä tosin olivat ihan hyvän kokoisia aluksi, joten 4 osaan jakaminen saattaa olla sopiva :).
Mutta en hirveästi innostunut tästä saippuasta, varsinkin kun olen tottunut Lushin saippuoihin, jotka todella tuoksuvat myös käytössä. Tämä ei käytössä tuoksunut juuri millekään ja kuivanakin huomasi vain aavistuksen tuoksusta :/. Samoin tuntui hieman kuivattavan (tosin niin on tehnyt aika moni muukin saippua). Eli en osta tätä enää palana, vaan tyydyn nestemäiseen ja en aio muutenkaan enää ostaa Oriflamen paloja, elleivät tule jonkin setin ym. mukana... Pari palaa vielä odottaa käyttöään, täytyy käyttää ne varmaan nopeasti pois...

Päätin kuitenkin ottaa nyt käyttöön vaihteeksi Lushin Snow Globe saippuat, tässä pussissa on vuoden 2010 ja 2011 joululta saippuat. Väreistä voitte päätellä mitkä on vanhempaa erää... Aionkin käyttää tämän pussin tyhjäksi, joten tarkempi esittely tulee varmaan joskus parin kuukauden päästä :).

Mutta nyt jatkan tämän vähärasvainen maitorahka-kreikkalainen jugurtti-punaherukka-mansikka-sekoituksen syömistä ja sitten voisin kääriytyä Mr. Insinöörin kainaloon, sitäkään ei ole tässä tällä viikolla paria tuntia enempää ehtinyt tehdä :/.
Onneksi Satsilla muuttuu syyslukkari syyskuun alussa, niin vähän aikaisemmin alkaa jumpat mihin haluan, niin pääsen sitten vähän aiemmin kotiinkin :). Tosin lähes joka päivä pitäisi mennä suoraan töistä jumppaan, kun ei ole oikein järkeä pyöräillä äkkiä kotiin ja sitten samoin tein takaisin... Nooh, täytyy katsoa miten alkaa rytmi muodostua :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit