sunnuntai 5. elokuuta 2012

Zombien Ennustukset Elokuulle

Seuraavat kuvat avatkoon hieman otsikkoa...Viime yönä heräiltiin tunnin välein pieniin sydänkohtauksiin, kun kuului joka kerta Neffin tai karvahoidokki-Tahvon vertahyytävää kiljuntaa, sähinää ja murinaa.... Aamu ja aamupäivä mennyt sitten samoissa tunnelmissa sähisten, kähisten ja kiertäen, sillä välin Siiri ihmettelee vain sohvalla keittiöstä kuuluvia ääniä...
Tällä hetkellä on ihana hiljaisuus täällä, kun sain Neffin houkuteltua keittiöstä tänne olkkarin puolelle. Huoh, 1 yö takana, vaan 7 vielä edessä. Tosin täytyy katsoa, jos pari seuraavaa yötä ovat samanlaisia, niin sitten on ehkä parempi viedä Tahvo takaisin kotiin, jossa tosin joutuu sitten yksin olemaan...
Viime kesänäkin 2 viikon hoitojakson aikana pari kolme päivää oli sähinää ja muuta asiaan kuuluvaa, mutta ei todellakaan tässä mittakaavassa!! Liekö yksi syy sekin, että Neffikin kasvanut paljon tässä vuoden aikana... Ja ääntäkin tuosta katista kyllä tarvittaessa näemmä löytyy!! Huhhuh!
Noh, katsotaan, jos nuista tulisi jälleen leikkikaverit, viimeksi jopa nukkuivat todella lähellä toisiaan meijän sängyssä ja leikkivätkin hyvätahtoisesti keskenään.
Mutta sain kuin sainkin kaiken tämän koomailun keskellä kuvattua mahdollisesti loppuvia purkkeja ja eiköhän mennä suoraan asiaan:


Tässä kropalle tarkoitettuja juttuja, osa varmaan tuttuja viime kuun ennustuksesta.
Jopa 3 kroppakuorintaa saattaa nähdä tiensä pään (hyvä syy etsiä reissusta lisää kokeiltavaa), kropparasvaa, suihkugeeliä, dödöä ja jalkavoiteena toimivaa käsirasvaa.

Sitten naamalle tarkoitettuja juttuja. Kasvoputsaajia jopa kaksin kappalein, rasvaa ja seerumeita. Tuossa kapseli-purkissa on kahdenlaisia kapseleita, ovat eri juttuja.

Ja lopuksi sekalaista seurakuntaa eli käsisaippuaa ja -rasvaa, hiusseerumia ja ehkä jotain näytehajuvesiäkin käytän pois, jos ei muuten riitä juttua postauksiin :).
Eli ehkä jopa 17 täysinäistä tuotetta ja sitten muutama näyte ja minikokoinen juttu voi loppua.
Niin ja esittelyään odottelee jo pari loppunutta, joita en kuvannut tähän :).
Parempi olisikin saada muuan purkki kulutettua, jos en tahdo tämän kuun menevän katastrofin puolelle ;D.

Mutta joo, jos en huomenna ole väsynyt rakkaan R:n vierailun jälkeen, niin yritän saada myös nuo mun kaapit kuvailtua, niin saan sen varasto-postauksenkin tehtyä ensi viikon aikana ja laskettua sitten nuo numeroarvotkin tuonne varasto-välilehteen :).
Palataan huomenna asiaan! Nyt voisi yrittää hetken vaikka nukkua, kun hiljaisuus vallitsee...
Pahoittelen nuita isompia rakoja tuolla tekstissa ja kuvien välissä, ei näköjään tykkää nuista Enter-väleistä tämä blogger, enkä jaksa alkaa nyt tapella tämän kanssa...
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Paljon on siis purkkeja loppumaisillaan... :D Ihanaa, siinä on aina positiivinen fiilis ;D Mäki täs innolla odottelen varastojen vähenemistä, jos ny kerranki tää ostolakko pitäis hiukan pidemmän aikaa.. Ainahan saa toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän niitä joka kuukausi on jotain loppumaisillaan, silti tuntuu, että nämä ennustelut menevät pahasti pieleen :D.
   Tuntuvat nuo purkit olevan aina luultua riittoisampia :D.
   Ja tosiaan, toivossa on aina hyvä elää :).
   Tsemppiä sullekin jälleen uudelle kuukaudelle!! Kyllä se siitä :).

   Poista

Suositut tekstit