torstai 9. elokuuta 2012

Ystävän tuliaisia :)

Jaa, jälleen siirtyi huomiselle täksi päiväksi suunniteltu postaus :D.
Ihana Dweiuska kävi kylässä ja toi mukanaan muutaman tuotteen, joita ei itse enää tarvinnut. Tokihan mie orvot pienet purkit omaan huostaani mielellään otan, jos muut niistä haluavat luopua ;D.
Tällaisia juttuja sain varastooni:


Dermosilin kuoriva vadelma-suihkugeeli, mattavoide ja aukaistu Avonin Naturals-vartaloemulsio :).
Nuo on varmasti nopeasti käytetty, kun tuo kuoriva suihkugeeli ei varmaankaan kovin tehokkaasti kuori ja emulsiotakin on kolmasosa jo mennyt. Täytyy katsoa, mitä mun iho tykkää tuosta mattavoiteesta :).
Tuosta tulikin mieleen, että onkin varmaan aika heittää menemään eräs purkki, joka on jo jonkun tovin kaapissa ollut käyttämättä... Siitä juttua varmaankin ylihuomenna parin muun tuotteen esittelyn yhteydessä :).

Eipäs mulla tälle päivää muuta kerrottavaa ole. Tämän päiväinen jumppakin peruuntui, kun ohjaaja sairastunut... Otetaan sitten rennosti ja huomenna aamupäivällä reippaana Pumppiin :D.
Josko huomenna viimein suunnitelman mukaan postausta taas :).
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä.

  VastaaPoista
 2. Mitämitämitä.. Oliko se emulsio muka sittenkin niinkin käytetty?? :-o Minä luulin, että oon siitä pari kertaa vaan ottanut kun näytti silmiin niin täydeltä se purkki. Jos on ihan kauhiaa niin heitä sillä sitten vaikka vesilintua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kuvastakin näkee tuon rajan, se on tuon granaattiomenan puolessa välissä eli aika lailla kolmas tai neljäsosa käytetty :D.
   Mutta nuuhkin sen sitten kunnolla, kun otan edellisen loputtua tuon käyttöön, että onko vielä käyttökelpoista tavaraa :).

   Poista

Suositut tekstit