tiistai 28. elokuuta 2012

Goji-marjaa kropalle

Nyt olisivat esittelyvuorossa nämä kaksi (jälleen todella vanhaa) saman sarjan tuotetta, kun sain loppumaan nämä lähes yhtä aikaa (parin päivän erolla). Kyseessä Avonin Planet Spa Himalayan Goji Berry Rejuvenating Moisture Beads Body Wash suihkugeeli sekä Revitalising Body Lotion vartalorasva.
Yhteistä näille oli se, että kumpikin sisälsivät punaisia "helmiä", jotka "sulivat" vartalolle levitettäessä. En tiedä, sisälsivätkö ne sitten sitä Goji-marja "uutetta"/öljyä/mitä ikinä olikaan :D. Tuoksukin oli mukavan marjaisa, ehkä hieman siihen kyllästyin loppua kohti, mutten kuitenkaan niin paljoa, että olisin esim. suihkugeelin käsisaippuaksi pistänyt :). Suihkugeeli pesi ja vaahtosi tarpeeksi omaan makuuni, muuta en siitä osaa sanoa.

Vartalovoide oli todella kosteuttavaa ja yllättävän pieni määrä riitti kerralla!! Voipi olla, että olisi ollut talvella paljon parempi ja ehkä nopeamminkin kulunut :D. Tykkäsin todella paljon tästä sarjasta ja tämä onkin ollut suosikkisarjani näistä Planet Spa-tuotteista.
Tietystihän se piti mennä sitten melko pian lopettamaan :(. Toinen suosikkini oli "viinirypäle"-sarja, johon tykästyin 2007-2008, kun tilailin vielä kaverini kautta Avonia. Senkin menivät pirulaiset lopettamaan :(. Sitten joku Sake&Riisi tuoksu on ollut vuosikausia valikoimassa, pyh pah... Kyllä, olen katkera... Nooh, mulla on tuosta Goji-marjasta vielä hiusnaamio, joten lopullisia hyvästejä ei tarvitse vielä mun sanoa!

Nyt kuitenkin vartalorasvaksi lähtee käyttöön tämä Dweialta saatu Avonin Naturals-emulsio, josta Dweia on ehtinyt vähän käyttää ennen mulle antamistaan ja suihkussa ajattelin käyttää sitten erinäisiä suihkugeelejä ja -jellyjä, kun samaa sarjaa ei suihkugeeliä nyt enää mulla ole :).




Mutta jooh, taas iski laiskuus ja pieni päänsärky, enkä tänäänkään jaksanut persettäni jumppaan raahata... Suunniteltiin, jos käytäisiin pyöräilemässä keskustassa kebabilla (täytyy katsoa mitä itse otan...), kun on niin lämmin ilmakin! Onpahan sitten pyöräilyä tullut ainakin! Josko huomenna sadepäivän "kunniaksi" (jos se sitten edes sataa) kävisi berberiä ketkuttamassa Sh'Bam-tunnilla ja perjantaina Pumpissa suoraan töiden jälkeen :p.
Ensi viikolla sitten kunnon rähinä päälle, kun syyslukkari vaihtuu ja saa käydä useassa jumpassa yhden illan aikana :D. Katsotaan sitten millaista rähinää (tai ennemminkin piipitystä) se sitten todellisuudessa on!!
Mutta palaillaan huomenna taas asiaan, viimeisiä viedään tälle kuulle!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. ei taida sataa tänään..:P -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, olipa sitten taas ennusteet vaihteeksi muuttunut, "yllättäen"... Nyt se lupaa sadetta vaan viikonlopuksi... Katotaan vaan, niin se siirtyy huomenna ensi viikon alkuun :p.

      Poista

Suositut tekstit