keskiviikko 15. elokuuta 2012

Rakkauteni: Luomivärini

Nyt esittelenkin omat The Paheeni kosmetiikassa: tällä hetkellä omistamani luomivärit!

Tässä ensimmäisenä yhdet rakkaimmistani, Avonin True Colour Quartet -nelikkopaletit, joita omistan tällä hetkellä 8kpl. Kaikki muut kahta 24K Gold-sarjan palettia lukuun ottamatta ovat Limited edition-paletteja, eivätkä ole enää myynnissä kuin ehkä satunnaisesti muutamat sävyt "viimeinen mahdollisuus"-tarjouksissa.

Tässä sitten on kolmikko- ja duo-värit. Nämä kuvat otin silloin, kun en ollut vielä pois heivannut osaa eli tuota yhtä Oriflamen duoa ei enää ole.
Nuo Avonin Satin Deluxe-duot ovat myös rakkaita <3.

Mono-luomivärit, joista Lumenen Blueberry Crystalit ovat nousseet myös suosikeiksi! Vielä se vaaleanpunainen pitäisi jostain löytää... Anttilasta en ainakaan niitä kesäsävyjä enää löytänyt :(.

Jauhemaiset luomivärit. Tuo oikealla oleva valkokansinen purkki on Oriflamen luomiväri, joka oli alunperin ihan kiinteä mono-väri, mutta mulla tipahti se lavuaariin... Onneksi oli tuo matkapakkaus-purkki, johon sain murut siirrettyä! Aivan ihanan sävyinen tapaus! Itse asiassa se oli samanlaisessa pakkauksessa kuin tuo ylemmässä kuvassa oleva sinivihreä Oriflame!
Vaalea ja tummansininen ovat myös Oriflamen ja ne olen ostanut joskus vuonna 2006, kun ensimmäisiä kertoja Oriflamelta tilailin :D.

Kynämalliset luomivärini, nämä karsiutuivat inventaariossa hieman :).

Rajauskynät. Näitä käytän hyvin usein laiskoina ja kiireisinä aamuina yksinään. Yksi musta rajauskynä on jäänyt pois kuvasta, on jemmassa makuuhuoneen kaapissa odottamassa, kun nyt käytän tuota tiikeri-kuosista (kolmas oikealta).

Nestemäiset rajaukset. Näitä ei ole kertynyt, kun en osaa oikein käyttää näitä... Pitäisi enempi harjoitella :).

Ja lopuksi voidemaiset luomivärini (plus yksi nestemäinen). UDPP:n löydettyäni olen pystynyt näitäkin enemmän käyttämään :). Tuosta violetista paletista (oikealla alla) näkyy jo paljon pohjaa!!
Ja tuo vaalean vihreä (neljäs oikealta) ei ole enää noin täysi "pienen" onnettomuuden satuttua...
Nuo Oriflamen oranssinruskeat ja hopeat puikot olen saanut aikanaan postikulujen kattajina ja tuon Yves Rocherin sain joskus vuosia sitten rakkaalta R:ltä :). Ruskehtava Avonin Color Trend (Yvesin vieressä), samoin pinkki-tuubi (5.vasemmalta) ja kupari-tuubi (2. oikealta) ovat tulleet aikoinaan kannustelahjoina, muut jäljelle jääneet olen ostanut.

Tällaisia siis löytyy minulta siitä isosta meikkilaukustani tuolta vessan kaapista. Oliko mitään tuttuja juttuja??
Huomenna vielä jatkuu varastojen esittely :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Avonit tuttuja,mä vaan en pääse oikein sinuiksi noiden nelikoiden kanssa =(
    Avonin puuterimaisissa ollut yllättäjiä,molempiin suuntiin.

    Myös Lumenea löytyy jonkinverran,niissä on hirveästi pigmenttisyydessä eroja.Nämä uudemmat solonapit olleet tosi hyviä.

    Loret on luottokamaa,niitä tullut haalittua monissa muodoissa.

    Nestemäisten ja irtojauheiden kanssa olen huono,en jaksa/viitsi laitella..Pitäisi vaan ottaa enemmän esiin etteivät jää käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkinnäkee, kuinka ihmisissä eroa, mulla kyllä toimii nuo Avonin nelikot kivasti :). Ainoa mikä ärsyttää, niin monesti nuissa on ollut sama vaalea väri (varmaan 3 paletissa on just sama väri...)
      Kaksikkoja en ole kokeillut, vaikka mieli on tehnyt :D.
      Ja nuo Lumenen uudet ovat tosiaan ihania!!
      Nestemäiset/voidemaiset on mullekin olleet ennen ongelmallisempia, mutta nyt toimineet UDPP:n kanssa hyvin.
      Irtojauheet eivät vaan edelleenkään ole mun ystäviä, tosi tarkkana saa olla niiden kanssa...

      Poista
  2. Olen monesti ihastellut Avonin limited edition -paletteja, mutta toistaiseksi onnistunut pidättäytymään ;) Sorruin kylläkin kaikkiin näihin kolmeen: http://www.kosmetiikkaartemis.com/wet-wild-isparkle-luomivari-p-811.html. Ovat niin nättejä... ja halpoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on ollut hyvä itsehillintä :D.
      Voi että, ovatpa nuo Wettiksen paletit kauniita <3.
      Kyllä varmaan itsellänikin tekisi mieli retkahtaa... ;D

      Poista

Suositut tekstit