keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kosmetiikkavarastoni 08/2012

No niin, nyt tulisi sitten päivitettyjä kuvia taas kosmetiikkavarastoistani :). "Alku"tilanteen näette tästä postauksestani, en nyt jaksanut alkaa yhdistämään nuita ennen ja jälkeen kuvia. Samassa järjestyksessä yritän laittaa kuvat kuitenkin, mitä oli edellisellä kerralla :).
Nyt en ottanut kuvia luomiväri-, huulimeikki- ja pienestä meikkilaukustani, koska edelleen ovat suurin piirtein saman näköisiä ja meikit niihin edelleenkin mahtuvat :D. Samoin käsi- ja kynsijutuista en ole kuvia ottanut, niissä kun ei ole muutoksia käsirasvojen lisäksi tapahtunut :).
Suunnittelin, että olisin tähän samaan pistänyt tarkemmat kuvat luomiväreistäni ja huulimeikeistäni, mutta tämä postaus ei ikinä loppuisi, joten teen niistä sitten omat postauksensa myöhemmin :).
Mutta tästä se alkakoot:

Vessassa oleva kaappi, 3 ylintä hyllyä: luomiväri/huulimeikkikassi ja puhdistusliinat, tukkatökötit ja sekalainen seurakunta.
Samaisen kaapin 3 alinta hyllyä: hajuvedet, jalkakylpyjutut ja alimmalla hyllyllä karvanpoisto-tökötit vasemmalla ja naamapesut oikealla.

Lavuaarin reunalla aktiivikäytössä olevat tuotteet.

Suihkunurkkauksemme eli suihkukäytössä olevat purnukat.
Tässä näen itse selkeän muutoksen edelliseen, eikö?! Ja vielä parempaan suuntaan :D.

Peilikaappimme. Tässä ei myöskään isompia muutoksia ole tapahtunut, kun tuotteet vain vaihtuvat tai siirtyvät paikasta toiseen :p.

Sitten makuuhuoneen kaappiin kurkkaus. Tässä ovat käsisaippuani ja mascarat. Pientä lisääntymistä edelliseen kertaan havaittavissa....

Saman hyllyn vasen puoli, vuodenajan mukaan vaihdettavat tuotteet ja koruja sekä matkalla mukana kulkevat Lushin rasiat.

Ja alimmat hyllyt: vasemmalla takana mini-suihkugeelit, vasemmalla edessä huulirasvat, keskellä kropparasvat ja oikealla isot suihkugeelit. Isoja muutoksia ei ole vuodessa tapahtunut, mutta on sieltä muutama purkki kadonnut kuitenkin :p.

Ja lopuksi sininen "jemmalaukkuni", jonka olen muuttanut sekalaiseksi seurakunnaksi. Täällä on lähinnä Lushin, Dermosilin, Yves Rocherin ja muiden yksittäisten merkkien tuotteet. Jemmat siirsin sitten niin, että Avonit Avonin "boksiin" (yläkuvan keskimmäinen laatikko/laukku) ja Oriflamet Oriflamen "boksiin" (yläkuvan oikean puolimmainen laatikko/laukku).

Niin... Mitä tästä nyt sanoisi :D. Parempaan päin olen kyllä menossa, mutta työtä riittää vielä vuosiksi :p. Lohdullista ainakin se, ettei tilaa ole tarvinnut enempää ja makuuhuoneen kaappia ollaan tiivistetty niin, että Mr. Insinööri sai itselleen yhden hyllynkin!!
Seuraava tilannekartoitus jälleen vuoden päästä, tämän tiheämpää on varmaan turha näitä tehdä, koska muutokset ovat kuitenkin aika pieniä :).
Mitäs mieltä? Toivoton tapaus??
Huomenna taas loppuneiden esittelyä luvassa :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Hihih :) Sulla on kieltämättä paljon kosmetiikkaa mutta ei niin paljon kuin silloin kuin aloitit projektisi.. Itellä kaikki mahtuu vessan kaappiin ja pienelle kosmetiikkapöydälleni. Silti meinaa Simpanssi välillä huomautella, että onpas paljon meikkejä ja muuta tökötintä kaapissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesten mielestä sitä kosmetiikkaa on aina paljon ;D.
   Kyllä tämä projekti on parempaan suuntaan ilman muuta mennyt, ainakin herätellyt mua, jos ei muuta ;D.

   Poista
 2. Et sä toivoton tapaus ole laisinkaan.
  Kaikki on sitäpaitsi kauniissa järjestyksessä.Siistejä kempparikohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä siis vielä noustaan :D.
   Kyllä nuo purkit voisi ehkä siistimminkin olla, mutta tilaa tarvisi sitten tosiaan enempi... :D

   Poista
 3. Kiva postaus! :) Shampoot ja hoitsikat sulla on ainakin reilusti vähentyneet!! Hyvä juttu! Kohta sulle mahtuu kaikki suihkujutut yhteen telineeseenkin. :)

  Suihkusaippuat sulla ei tuu kyllä koskaan loppumaan. :D Niitä on hirveästi! Mulla on joku kymmenen suihkusaippuaa (joista osa on vielä pieniä) ja tuntuu että ne ei ikinä lopu...

  Täällä jo odotellaankin innokkaasti postausta meikkivarastoista. :D

  Mitä mieltä muuten oot tosta Yvesin kasvovedestä? Itse ostin just sellaisen varastoon odottamaan kun edellinen loppuu kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kyllä mä elättelen sitkeää toivetta ilmassa, että nuo suihkugeelit ihan varmasti loppuvat... jossain vaiheessa ;D. Ehkä 3 vuoden kuluttua...
   Mutta yksi tuoteryhmä kerrallaan vähemmäksi ;).

   Meikkivaarastoista tulossa juttua kahdessa postauksessa ensi viikolla, yritän laittaa ne ajastettuna tulemaan reissumme aikana... Saa nähdä onnistuuko, kun en ole ajastusta vielä kertaakaan kokeillut :D.

   Tuosta Yveksen Hydra Vegetal-kasvovedestä olen pitänyt todella paljon!! Vaikka incistä löytyy alcohol denatia, niin tuo ei mielestäni ole kummoisemmin ihoani kuivattanut, eikä se edes tuoksu alkoholille yhtään! Itse voisin kuvitella ostavani tuota lisääkin!

   Poista

Suositut tekstit