sunnuntai 19. elokuuta 2012

Reissun kosmetiikka-ostokset

Tässäpä tulisi minun tekemäni kosmetiikka-ostokset, jotka tarttuivat mukaan vain Helsingistä yhtä taxfree-purkkia lukuunottamatta :D.

Tiistai-aamuna kun pääsimme Helsinkiin, niin aamupalan jälkeen suunnattiin asematunnelin Lushiin. Olen todella ylpeä itsestäni, että ostokset jäivät näinkin pieneksi määräksi (lisäksi ostin 2 tuliaista) !!
Halusin ostaa kokeiluun uusia meikkituotteita ja tuo ripsiväri ja irtopuuteri olivat sellaisia, joita lähinnä "tarvitsin". Pyörittelin huulipunaa ja luomiväriä/rajauskynää myös kädessä, mutta päätin tältä erää jättää ostamatta. Hyvä minä \o/ !!
Hoitoaine ja vartalovoi-kuorinta olivat lipsahdukset, mutta ne minulla kuluu suht nopeasti, kun käyttöön otan (ja ovat ihania tuotteita, testattu on) :). Näytteeksi pyysin Herbalism-kasvojen puhdistusainetta ja lisäksi sain myös näytteen Handy Gurugu-käsivoiteesta :).

Sitten suunnattiin Sokokselle, josta koitin löytää Fruttini- ja Ziaja-tuotteita, mutta eivät osuneet silmiini (liekö ovat enää myynnissä siellä??). Silmiini osuivat kuitenkin Lumenen Blueberry Crystal-luomivärit, jotka olivat tarjouksessa 9,90e joten sieppasin luonnollisesti tuon himoitsemani Apilaniityn mukaani. Samoin löytyi tuo Freemanin kehuttu päärynä-kasvojen puhdistusaine, niin täytyi sekin siepata testiin. Laveralta halusin myös jotain ostaa kokeiluun, joten ostin sitten käsivoiteen, sitä kun kuluu aina, varsinkin syksyä/talvea kohti mentäessä :).
Sokoksella viihdyttiinkin pitkään ja sieltä löytyi myös ostamani vaatteet, niistä lisää omassa postauksessa.

Sitten ehdittiin käydä pyörähtämässä vielä Forumissa ja Kicksissä oli pakko päästä käymään. Siellä oli lähellä mopo karata käsistä, mutta onnistuin hillitsemään hulluuteni ja päädyin ostamaan kokeiluun "vain" nämä neljä purkkia; käsivoide, kuoriva suihkusmoothie, vartalokuorinta ja vartalorasva. Harmitti, ettei tuota suklaatoffeeta ollut muina tuotteina, niin oli pakko ostaa kropparasvana, oli vastustamattoman tuoksuinen :D. Sain myös tuoksunäytteen Kenson uudesta tuoksusta.

Laivan taxfreestä päädyin ostamaan vain tämän todella kalliin (82,50e...) Estee Lauderin kasvoseerumin, saanpahan ensimmäistä kertaa elämässäni testata jotain kalliimpaa kosmetiikkaa, että ovatko hintansa arvoisia :D.
Myyjä sanoi, että mä saatan koukuttua tähän, mutta luulen, että tuo hinta saa hillittyä koukkuuntumista aika tehokkaasti :D. Katsotaan, miten käy!!
Tämä tuleekin käyttöön jo varmaan parin päivän päästä, kun yksi seerumi loppui laivalla ollessa ja toinen jäljellä oleva loppuu huomenna :). Tuli siis ostettua oikeasti tarpeeseen, saa nähdä lähteekö mun nenän kuivuus pois tällä ja tasoittaako ihoni väriä (hieman ärtynyt varmaan tällä hetkellä meneillään olevasta "mikrokuorinta-kuurista")...
Näinpähän taxfreessä myös vilaukselta Ostolakossa-Virven, mutten valitettavasti päässyt kiittämään häntä hänen blogistaan kasvotusten, kun hänellä oli asiakas siinä :).

Laivalta tullessa torstaina, käytiin sitten "aamupalan" jälkeen pyörimässä Kampin ostoskeskuksessa ja sieltä tarttui Hair Storesta mukaan hius/kroppa-shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, 2,90e/kpl. Nuita en olisi oikeasti tarvinnut, mutta värit, tuoksut ja alhainen hinta saivat sitten näihin tarttumaan ja kiikuttamaan kassalle...


Tässäpä ne olivat, mitäs mieltä olette ostoksista? Onko mistään näistä kokemusta?
Mutta nyt varmaan pitäisi kohta siirtyä koneelta ja alkaa valmistautua alkavaan työviikkoon... Niin se loma on vaan ohi!
Niin ja Siirikin on taas parempana vähitellen, nostaa häntäänsä jo hieman :).
Mutta huomenna sitten vaatteet vuorossa.
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Heeei et sä sitten ostanutkaan sitä puikko meikkivoidetta?! :D -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tullut ostettua, vaikka se jossain vaiheessa pyöri mielessä :D. Unohdin kuitenkin, minkä firman tuote se oli ja kun ei pikasilmäyksellä osunut silmiin missään sen näköistä puikkoa, niin se jäi sitten taka-alalle :D.
      Mutta ehdinpä sen vielä etsiä käsiini, nuita meikkivoiteita riittää kyllä vielä pitkäksi aikaan :D.

      Poista
  2. Nii justiin ;) Se on MaxFactorin ja pitäis löytyä ihan cittarista/prismasta tyyliin :) -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, hitsiläinen! Noh, tuota tosiaan täältäkin varmasti löytyy, niin ihan hyvä oli keskittyä ostamaan tuotteita, joita ei välttämättä täältä saa :).

      Poista
  3. Tuo Freeman-sarjan aprikoosikuorintaa kannattaa myös kokeilla, on tarpeeksi karkea peruskuorinta. Joskin nuokin joku aika sitten uudistui, vanhempi oli vielä karkeampi ja mielestäni parempi.. Itse odottelen saapuvaksi kokeiluun Ella Bachen kuorinta-ainetta, yksi on ollut (Savon Créme) ja se oli hyvä, pääsi vain loppumaan eikä enää saanutkaan mistään, silläkin sarjalla joku purkkiuudistus menossa. Piti tilata sitten toista.
    Kerrohan mitä taikoja tuo Estee saa aikaan kunhan pääset kokeileen!

    -MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se aprikoosi kropalle vai naamalle? Kroppakuorintaa voisi kyllä kokeilla... :)
      Ella Bache, never heard :D. Saisit mulle melkein pitää pienen sivistys-kurssin, kun nähdään seuraavan kerran :D.
      Ja ilman muuta kerron tuosta Estee-seerumista! Toivon salaa, ettei olisi kovin hyvää, niin ei tarvitse alkaa sitä hinnan takia haikailemaan sitten ;D.

      Poista
  4. Munkin oli blogihehkutusten jälkeen pakko ostaa tuo päärynäputsari :D
    Ihosta tulee sileän pehmeä ja kahden pesun jälkeen tuo mulle "puhtaan" tunteen, eli tykkään kyllä. Haju vaan on aivan täysin vihreä omena eikä päärynää pätkääkään (mille päärynä tuoksuu?!), mun mielestä... :)
    Kiva että löysit tuon apilaniityn haikailujen jälkeen.. ja mahtava että siiri alkaa toipua :)
    -sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogit ovat kyllä vaarallisia paikkoja toisinaan ;D.
      Täytyy katsoa, milloin itse korkkaan kokeiluun tuon päärynä-putsarin. En tiedä uskallanko talvea vasten sitä käyttää, jos kuivattaa ihoa entisestään... Tosin voihan sitä kokeilla ja käyttää vaikka silloin tällöin ja kesällä sitten aktiivisempaan käyttöön :).
      Vai onko sulla edes kuivattanut ihoa? Millainen iho sulla on?

      Joo, olin kyllä itsekin iloinen, kun tuo luomiväri löytyi, täältä tuntuu se jo kadonneen... Ja oli noinkin hyvässä tarjouksessa vielä!!
      Onneksi ei Siirille pahemmin käynyt sitten, tosin vielä en uskalla täysin huokaista, jos tuleekin takapakkia..

      Poista
  5. Mulla on siis rasvanen ja epäpuhdas iho, tuon salisyylihaponkin takia ostin tuon putsarin.. Ainakaan mulla ei iho kuiva tuolla yhtä pahasti kuin sillä planet span valk.tee-putsarilla (joka lensi turkin reissun päätteeksi roskiin siellä, ei hyvä)..
    Aamusin oikein sopiva käyttää :)
    Nyt pärjää ilman kosteusvoiteitakin jopa jos ei jaksa/"ehdi" hoitaa naamaa sen enempää :)
    Finneille en oo sen huomannu kyllä tekevän mitään vielä..
    -sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookrait :). Täytyypä tosiaan katsoa, mitä omalla iholla tekee tuo sitten. Mullakin ennen rasvoittunut aika paljonkin T-alueelta, mutta nyt (iän myötä??) alkanut enenevässä määrin kuivumaan, vaikka finnejä kyllä pukkaa ulos aika ajoin...
      Tällä hetkellä olen siis aika täydellisen tuuliajolla tuon ihoni kanssa (sen takia ehkä pitäisi oikeasti yrittää hillitä nuita uusia ostoksia, että testaisi yhden jutun kerrallaan... Helpommin sanottu kuin tehty :p ).

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Hihih, itsekin olen nuista aika fiiliksissä ja innolla haluan päästä jo kokeilemaan :D !!

      Poista
  7. Musta tuo päärynäputsari tuoksuu kivan raikkaalle, mutta ilmeisesti aiheutti mun silmäluomiin punaiset laikut, joista lähti nahka, koska haihtuivat heti, kun vaihdoin putsaria eli musta saattaa juuri kuivattaa ihoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, täytyypä olla varovainen tuon kanssa sitten ja yrittää vältellä silmienympäryksiä ainakin!
      Kuitenkin kun sitä salisyylihappoa sisältää... Tosin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen saattaisi iltaisin sopia ihan hyvin :).

      Poista
  8. Glup, totisesti tuon seerumin hinta saattaa hillitä koukkuuntumista =P Ihania ostoksia ja ääk, nuo HairStoren shoppailut muistutti taas mua siitä kuinka oon katellu ko. puljun nettikaupassa noita herkullisia shampoita jne. ja kuinka kuitenkin pystyin hillitsemään itseäni. Nyt vaan iski himotus mennä kurkkaamaan onko siellä vielä niitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä taitaa hillitä tosiaankin koukkuuntumasta ;D. Ja nyt kahden kerran käytön jälkeen en ole vielä ihan täysin vakuuttunut, mutta käyttö jatkukoon :).

      Itse yllätyin, etten HairStorelta alkanut kovinkaan monia juttuja himoita :o !! Nuo olivat oikeastaan ainoat, joista en yli päässyt, niin oli pakko ostaa :).
      Mutta siellä olisi ollut yksi ihanan kuuloinen shampoo (joku vanilja ym.), mutta purkin koko oli litran vetoinen, niin jäi sen takia sinne :D.
      Mä en enää nuita jättishampoita osta (400ml on ehdoton max) :D.

      Poista

Suositut tekstit