maanantai 20. elokuuta 2012

Reissun loput ostokset

Taaspa meni myöhään tämä päivittely! Ensimmäinen työpäivä takana ja oli vaihteeksi taas niin perus-maanantai, että hohhoijaa... 1.5km ennen työpaikkaa päätti sitten pyörän kettinki hypätä pois paikaltaan, kun oli niin jyrkkä töyssy tien reunassa -,-. Piti sitten kävellen pyörä taluttaa töihin ja onneksi työkaveri sai suht helposti sen paikalleen laitettua, niin pääsin sitten töiden jälkeen käymään R:n kanssa kahvittelemassa kaupunnilla ennen kuin suuntasin Combattiin. Jumpan jälkeen sitten piti käydä kaupassa Mr. Insinöörin kanssa ja sitten pyöräillä kotiin vielä... Kävelläkin siis sai, kun jätin pyörän keskustaan ja sieltä sitten Satsille :).
Mutta nyt pikaisesti loput ostokset esittelen reissusta:

Löytämäni vaatteet ostin siis Helsingistä ja tämä Torstai-merkkinen sateen/säänpitävä takki lähti mukaan Sokokselta (-60% alennusta, 35.95e). Pääsee varmaan tällä viikolla testaamaan tuon veden pitävyyden :p.

Sokokselta löysin myös kahdet Lee Cooper-farkut, joista maksoin yhteensä vajaa 120e.
Jospa ei nyt hajoaisi heti farkut :p. Pitää mun EMP:ltä tilata vielä ainakin yhdet...

Ja Forumin Cubuksesta löytyi petroolin sininen (?) neule syksyksi 29.90e ja piti vielä hiusrenkuloitakin ostaa, niitä menee aina.
Nuita neuleita jäi kyllä pari muutakin kivan väristä sinne, en kehdannut kuitenkaan kaikkia ostaa :p.

Ja lopuksi vielä laivan taxfree-herkut; suklaata, lakua, muutama siideri ja Breezer sekä tuollainen mini-pullo, kun oli niin söötti :). Plus sitten tuliaiset.


Huomiseksi en varmaan ehdi reissun yleiskuvia vielä laittamaan, joten loppujien esittelyä sitten vaihteeksi luvassa :).
Nyt lähden suihkuun ja nukkumaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. kivan näköisiä nuo vaatteet ja varmasti hyödyllinen tuo takki jos meinaat syksynkin polkea pyörällä töihin.Itse ainakin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen omaan haltin takkiini (varsinkin kun pyöräilen vuoden ympäri niin sillä takilla olen pärjännyt melko pitkälle syksyyn).ja kauniin värinen myös tuo neule,itse tilasin h&m:ltä samantyylisen mutta harmaana (pitäisi ehkä joskus valita jotain värikkäämpääkin).munkin pitäisi ostaa noita hiuslenksuja lisää,tahtoo aina lenksut hukkua jonnekin.tosin eipä sitä tiedä tarvitseeko niitä ihan lähiaikoina jos tulee leikkautettua hiukset lyhyeksi..saas nähdä mihinkä malliin lopulta päädyn.herkullisen näköisiä myös nuo suklaat,tosin lakut on mulle enemmän houkutus mutta eipä sitä suklaastakaan ole tullut kieltäydyttyä (paitsi valkoinen suklaa tahtoo saada mulle aina migreenin aikaan).eli hyviä ostoksia sulla! tapaillaampa tässä taas piakkoin!:)-R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mielenkiinnolla odotan millainen tuo takki on käytössä :). Lämmin ainakin, kun fleeceä näytti vuori olevan...
      Ja piti tosiaan tuo neule ottaa muussa värissä kuin sinä iän ikuisena mustana/harmaana :D.
      Tuo väri menee ehkä myös sinivihreään suuntaan, valosta riippuen :).

      En ole itsekään kovin montaa viikkoa taas käyttänyt hiuslenksuja, nyt vasta suurimmaksi osaksi alkaa olla niin pitkät, että töissä täytyy saada pois edestä :).

      Oho, onpas jännä tuo valkoisesta suklaasta tuleva migreeni :O !! Mulla tulee kyllä ihan normisuklaastakin, mutta se migreeni kohtaus on jo alkanut päivää paria aiemmin, kunnes mulle tulee se suklaanhimo ja sen jälkeen päivän viiveellä kipu seuraa perästä.
      Mulla siis ennakoi migreenikohtausta, jos mulle tulee järjetön makean/suklaanhimo (ja silloin mulla menee ihan helposti suklaalevy parissa tunnissa...)

      Poista
  2. Oiiiii miten paljon suklaata!! <3___<3 Voi kun asuisit lähempänä niin antaisin sulle mun appelsiinikrokanttilevyn kun ite söin siitä pari riviä ja tajusin ettei se ollutkaan niin hyvää kuin muistin. :D Tuskin postissakaan haluat puoliksi syötyä levyä. xD Mutta toi minttukrokantti aaaah se on ehkä parasta ikinä! <3 Kai oot jo maistanut Maraboun sitä mansikkasuklaata? ;) Sekin NIIN NAMIA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, se levy saattaa mennä huonoksi postin mukana :D. Muuten kyllä kelpais :D.
      Minttukrokantti on ihan huippua kanssa, samoin maraboun mansikka. Fazerin mansikka taas ei ollut ihan niin hyvää, mutta syödyksi tuli, luonnollisesti.
      Maraboussa onvaan se huono puoli, että se suklaa on vaan ihan ällömakeaa, Fazerin suklaasta tykkään siksi enempi :).
      En vaan enää sitä kehdannut ostaa tuohon joukon jatkoksi, kun tuossakin oli jo lähemmäs 2kg tavaraa xD.

      Ja kyllä mulla on tämä suklaa-addiktio helpottanut _hieman_; tuo kuvan aukaistu levy ja keksisuklaa on vasta syöty ja appelsiinikrokantissakin on vielä 4 riviä jäljellä, muut suklaat ovat koskemattomia!! Lakupussissakin on vielä patukoita jäljellä :).

      Poista
  3. Onkos sulla monetkin Lee Cooperit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, nuo ostamani on ensimmäiset :).
      Nuiden lisäksi tällä hetkellä mulla on käytössä kahdet EMP:ltä tilatut, yhdet H&M:ltä ostetut (isoksi venyneet, menee kotihousuina) ja kahdet muut farkut (oiskohan ostettu Seppälä/Kappahl/Lindex).

      Poista

Suositut tekstit