maanantai 13. elokuuta 2012

Luovuttamisia vol. 5.??

Vielä tänään luvassa esittelyt varastoista poistamistani tuotteista :). Oon näköjään tosissani päässyt vauhtiin tämän "inventaarion" kanssa ;D. Tai sitten syynä on se, kun tiedän ostavani reissusta "muutaman" purkin lisää....
Noh, enivei tässäpä vielä parit purkit ja tuubit:

Tämän Avonin MagiX Face Perfector "värittömän meikkivoiteen"/ primerin sain jo joskus pari vuotta sitten Dweialta, kun hän tilasi tämän kokeiluun itselleen, mutta hänelle tämä ei sopinut. Otin tämän sitten itselleni, kun palautusaika oli jo ehtinyt mennä ja halusin mielenkiinnosta testata tämän, kun olin tästä kehuja kuullut Avonin piireissä.
Tätä on tosiaan värittömänä meikkivoiteena mainostettu, mutta mielestäni tämä on ihan vaan meikinpohjustaja, todella täynnä silikoneja ja siltä tämä kyllä tuntuikin naamalla...
Haju oli aivan järkyttävä, jonka takia en itse kovinkaan usein tätä viitsinyt käyttääkään. Samoin jos yhtään liikaa tätä laittoi, se kuoriutui pois. Ainoa positiivinen juttu tässä oli tuo suhteellisen korkea suojakerroin SPF 20.
Mun iholla tämä ei siis myöskään toiminut, valitettavasti.
Mutta niin kuin sanoin, niin kehujakin olen tästä lukenut, joten joillakin tämä on toiminut :). En vain muista, onko tätä vielä myynnissä, mutta jos on, niin kannattaa ainakin kokeilla jos pohjustajista tykkää, varsinkin kun Avonilla on se 90 päivän palautusoikeus.

Toinen purkki on sitten tämä Avonin Anew-sarjan Aqua Youth Gel Cream kasvovoide, josta tosiaan päätin, että laitan kaverini tilauksen mukaan. Sain tämän muistaakseni 3 jaksoa sitten kannustelahjana puhdistusaineen kanssa ja mielelläni olisin tämän testannut, mutta parempi tässä vaiheessa antaa eteenpäin. Tiedän, että tämä pääsee hyvään kokeiluun kaverini kuivalla iholla syksyllä ja talvella :).
Itselläni on pari näytepakkausta tästä, joten käytän ne vielä. Olenkin tästä jo yhden näytteen käyttänyt ja kokemuksesta kertonut :). Ehkä joskus saatan ostaa itselleni purkin kokeiluun pidemmäksi aikaa, mutta nyt täytyy saada entisiä ensin käytettyä pois :).

Mutta tosiaan seuraavien 2-3 päivän postaukset tulevat sitten ajastettuna, toivottavasti julkaisut onnistuu :p.
Eli palaillaan asiaan reaaliajassa taas viimeistään perjantaina, todennäköisesti ostossaaliin kera ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Toi Avonin pohjustaja on ihan kaamee.Ihan kun sivelisi pläsiinsä sulatettua muovipussia..se haju on jäätävä...
  Omani heitin pois vaikken ollut varmaan kun nipinnapin 1/3 käyttäny..ei pystyny laittamaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon purkkiin taisi jäädä vielä ehkä 1/4 käyttämättä :D. Mutta olisi varmaan itsellänikin jo aiemmin lentänyt roskiin, jos olisin itse ostanut tuon :p.
   Melkoinen pettymys oli kyllä kieltämättä :/.

   Poista

Suositut tekstit