maanantai 6. elokuuta 2012

Hiuksia hoidettu Thaimaan kukkasilla

Haudihou!
Täällä kirjoittelee vaihteeksi hieman vähemmän zombi-ihminen, viime yö meni paljon paremmin kattien kanssa! Ei taidettu kuin 2 kertaa herätä yön aikana ja sitten totuttuun tapaan Neffi tuli sänkyyn pyörimään ja ruokaa vaatimaan klo 6 jälkeen :p (niin mikä loma?!).
Noh, ruuan laiton ja Mr. Insinöörin töihin lähdön jälkeen kuvittelin, että olisin reilun tunnin saanut nukkua ennen kuin olisi tarvinnut ylös nousta, vaan kilin viulut niistä suunnitelmista... Taas alko murina ja sähinä toden teolla -,- ...

Eipä se auttanut kuin ylös nousta tekemään itsestäni ihmisen näköinen, kun R oli kyläilemään tulossa :). Mukavaa oli kyllä nähdä ihan ajan kanssa R:n kanssa ja hän onkin edellisen kerran käynyt kylässä joskus viime vuoden puolella :o !! Neffikin on ehtinyt siitä kasvaa, kun R ei meinannut tuntea enää samaksi katiksi :D.
Keitettiin teet ja syötiin tummaa suklaata ja pullaa samalla kuulumiset päivittäen (vaikka näimmekin pikaisesti edellisellä viikolla :) ). Suklaa jäi sitten tänne, joten mässääminen jatkuu sitten edelleen :D.
Ja menin sitten perumaan tämän iltaisen Combatinkin... Näyttää tuo aurinko yrittävän kuikuilla pilvien välistä, niin jos saisi illan vietettyä parvekkeella kirjan kanssa :D.

Mutta joo, nyt siihen pääasiaan jälleen, eli seuraavaan loppuneeseen tuubiin:

Sain siis tämän Avonin Planet Spa-sarjan Thailand Lotus Flower Nourishing Hair Mask hiusnaamion käytettyä tuossa viikonloppuna :).
Niin kuin olen aiemminkin jo täällä varmaan sanonut, niin mielestäni mun hiuksille on sopinut todella hyvin nämä Avonin hiushoidot ja -naamiot ja tämäkään ei tehnyt asiaan poikkeusta.
Itselläni on vaatimuksena takkujen selvitys, pehmittäminen ja kohtuullinen silotus ja siihen tämä ylsi hyvin. Kyllä mulla tämänkin kanssa hiukset hieman hapsottivat kuivina, mutta vielä en ole kohdannut mitään ainetta, joka olisi saanut sen _kuivana hapsottamisen_ kuriin. Seerumeitakaan kun ei viitsi enempäänsä lätkiä hiuksiin, kun sitten näyttävät öljyisiltä ja likaisilta...
Tätä olisin voinut kuvitella ostavani lisääkin, mutta tuoksu ei napannut itseäni yhtään, niin sen takia käyttö jää tähän yhteen tuubiin. Kukkaistuoksut eivät vain ole mun juttuni :).

Noh, hiusnaamiotkaan eivät pääse varastoistani vielä hetkeen loppumaan, joten huolta ei sen suhteen ole, että pitäisi uutta alkaa etsimään :D.
Mutta mutta... Mie lähden katsomaan saisinko osan nuista varastoista kuvattua, niin saa alkaa sitä postausta suunnittelemaan vähitellen :). Huomenna tulee vielä seuraavaa loppujaa kuitenkin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. hei,kiitti vielä,oli mukava käydä piiiiiitkästä aikaa kyläilemässä ja nähdä katitkin.:) -R

    VastaaPoista

Suositut tekstit