tiistai 7. elokuuta 2012

Elokuun Ensimmäiset Tulokkaat

Taas meni vaihteeksi postaus-suunnitelma uusiksi :D. Eilen illalla jälleen Oriflame-tuttavani ilmoitti, että hänellä on tilaukseni, joten sain sen sitten vihdoin.

9.jaksosta tilasin vain Mr. Insinöörille kasvopesun ja tuosta 10.jaksosta tuli itselleni yksi luomivärikynä (pitäähän sitä hävitettyjen tilalle ostaa uusi sävy ;) ) ja ikisuosikki kroppakuorintaa, kun oli tarjouksessa vähän halvemmalla.
Tuossa 11.kuvastossakin olisi kaikkia kivoja uutuustuotteita ja suunnittelinkin, jos niitä olisi kokeiluun tilannut sitten seuraavaksi...
Päädyin kuitenkin toiseen ratkaisuun, kun huomasin yhden toisen kroppakuorinnan olevan nyt tarjouksessa, jota olen jo useamman kuukauden katsellut ja miettinyt :). Tilaan siis sen kokeiluun vihdoin ja nuo kuorinnat kun minulla nopeasti kuluvat, niin kauaa se ei ehdi kaapissa vanhetakaan :). Myös yksi kuivemmalle iholle tarkoitettu kasvopesu olisi tarjouksessa, jota haluaisin kokeiluun talveksi, mutta täytyy nyt tarkkaan pohtia... Kasvopesujakin kun on liikaa kaappiin kertynyt, osa onneksi ehkä talveksikin sopivia. Täytyy toivoa, ettei tuo iho ala temppuilla taas talvella...
Niin ja tein BeautyBay:stakin tilauksen sunnuntaina... Paketti on täällä varmaan tämän viikon aikana, eikä tullut isoa tilausta onneksi :D. Mä alan oikeasti kehittyä tässä hiljalleen, kun yritän järkeä kuunnella haluja enemmän ;).

Tai noh, ei ehkä kannata riemuita, tänään lähtee Avonin tilaus ja sieltä tilaan itselleni kaksi settiä täysin halujeni mukaan, 5 purtiloa sieltä siis myös tulossa ensi viikolla sekä 1 kannustelahja, kun sain taas siihen oikeuttavan tilauksen kasaan. Täytyy katsoa, luovuttaisinko sen sitten eteenpäin vaikka veljelleni/hänen tyttöystävälleen, kun heidän ansiostaan tilaus oli niin iso :).
Huh, kyllä mä ehkä vähän oon muuttunut, kun ennen olisin itselläni ilman muuta kannusteet pitänyt, että saan tuotteet testata :D. Ja tuli mieleen, että voisin myös pari jaksoa sitten saamani kannusteen luovuttaa yhdelle ystävälleni, kun en ole sitä edes avannut... Joo, niin mä taidan tehdä, kun en mä sitä ehdi vielä muutamaan kuukauteen edes avata!
Eli luovuttamisia jälleen ensi viikolla luvassa \o/.
Mutta mutta, sainpas nuo kaapitkin tuossa aamusella kuvattua, joten alan kuvia pienentämään, niin saan vaikka huomiseksi tehtyä sen varasto-postauksen :). Palataan sen kanssa sitten huomenna asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tuli tässä mieleen jotta olishan se vallan ihanaa kun pystyisikin tilaamaan kaiken sen mitä haluaakin... Vaan toisaalta, onhan se ihanaa sekin kun tarkkaa miettii mitä voi tilata ja tilattavaksi jää toivon mukaan just ne ihanimmat jutut mitä haluaakin itselleen. Ja ne loput voi hankkia sitten myöhemmin jos vielä tuntuu siltä että ne on saatava itselleen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teen aina tahtoo-listat ja niistä sitten ympyröin vain ne, jotka lopuksi tilaan. Tähän toki vaikuttaa myös se, kuinka paljon tilausta on muuten tulossa. Jos esim. jää muutamasta eurosta kiinni, että tulisi se 80e täyteen, niin sitten laitan tilaukseen jotain saadakseni alennukset :).

   Yleensä katson myös aina meneillään olevan jakson ja sitten seuraavan jakson kuvaston ja vertaan tarjouksia/hintoja samasta tuotteesta, jos on kummassakin kuvastossa :). Se todella on hauskaa mietiskellä, mitä tilaa ja mitä jättää pois!
   Monesti sitten huomaakin, että seuraavassa jaksossa ei himotakaan enää se sama tuote, jonka jätin tarkoituksella edellisestä tilauksesta pois :).

   Alkuaikoina kyllä tuli todella paljon tilattua sen halun mukaan, tosin eipä mulla silloin nuita purkkeja ollutkaan näin paljoa :D.
   Siihen verrattuna olen oppinut itsehillintää tässä asiassa, toki matka tälläkin tiellä on vielä pitkä :).

   Poista

Suositut tekstit