perjantai 10. elokuuta 2012

Se tunne, kun saa kaverin/ystävän takaisin elämäänsä

Mun ei kannattaisi etukäteen suunnitella hirveästi näitä postauksia, kun ei nyt ole oikein ne suunnitelmat pitäneet :).
Koin tämän kuitenkin tärkeämmäksi kuin loppuneiden listaamisen, jälleen saa ajatuksia oksentaa pihalle pois päästä pyörimästä, kun yöllä niitä tuli pyöriteltyä ihan riittämiin...

Aiemmin keväällä kirjoittelin, kuinka "menetin" hyvän kaverini. Yllätyksekseni eilen illalla naamakirjassa surffaillessani huomasin kaveripyynnön ja tämä samainen kaveri oli sen laittanut.
Olin yllättynyt, mutta samalla myös todella iloinen asiasta ja ajattelinkin pikaisesti lueskella hänen viimeaikaiset kuulumiset ennen nukkumaan menoa.
Noh, ne kuulumiset sitten pysäyttivät täysin itseni ja saivat miettimään jälleen elämän arvaamattomuutta... Sitä, miten kahdessa viikossa pienen asian takia elämä voi heittää täysin kuperkeikkaa ja romahduttaa kaiken...
Mä en osannut mitään lohduttavaa sanoa yöllä, enkä mä osaa edelleenkään sanoa, mä en osaa edes kuvitella miltä tuo tuntuu... Kaikkea on itsellenikin elämän aikana tullut vastaan, mutta yleensä ne ovat tapahtuneet pidemmällä aika välillä, että niihin on mitenkuten pystynyt varautumaan jollain tapaa hyvissä ajoin.
Niinpä laitoin hänelle tämän seuraavan videon, musiikki kun itsellänikin kertoo monesti paremmin omat ajatukset. Samalla pyydettiin anteeksi puolin ja toisin ja sovittiin, että tavataan lähiaikoina, kun he saavat arjen rullaamaan :).

Jos nyt voi tässä nähdä pilven reunalla sen hopeareunuksen, niin olen iloinen, että hän halusi minut takaisin elämäänsä.
Tähän loppuun haluan sanoa kaikille ystävilleni ja kavereilleni, jotka tätä lukevat, että vaikken ole useinkaan yhteyksissä, niin olette sitä useammin mun ajatuksissa!! Harmittavasti tuo arki aina vaan vie mennessään :/. Kuulumiset kyllä aina FB:stä luen, jos sinne niitä päivittyy ja kiva niitä on lueskella :). Ja onneksi olen nyt tässä loman aikana saanut mahdollisuuden jo monen kanssa ihan nähdäkin!!
Pitäkää huolta läheisistänne ja kertokaa jollain tavalla aina, kuinka paljon välitätte ja älkää menkö riidoissa nukkumaan... Koskaan ei tiedä, tuleeko sitä huomista enää ollenkaan...
Tässä vielä yksi video loppukaneetiksi. Vaikka tämä onkin periaatteessa minun ja Mr. Insinöörin biisi, niin hyvin paljon tämä kertoo myös omista tunteistani ystäviäni kohtaan. Ilman teitä en olisi todellakaan jaksanut elämän rapakoissa tarpoa! Kiitos <3


Nyt alan odottaa Mr. Insinööriä kotiin, kun hän on lennokkeja lennättämässä. Itse otin itseäni niskasta kiinni ja kävin aamupäivällä Pumpissa :D. Nyt on koko loppupäivä aikaa tehdä jotain muuta, ehkä käymme äitini luona kylässä, kun hän eilen soittaessaan kyseli, pääsisinkö marjoja hakemaan pakkaseen :).
Mutta palataan huomenna asiaan (toivottavasti) !!
Miumoi <3

10 kommenttia:

 1. Kyllä,hukatun/menetetyn ystävän uudelleenlöytyminen on elämän parhaimpia anteja.
  Itse löysin elämääni takaisin ystävän noin puolen elämän takaa..eli 20 vuoden tauolta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siinäpä on aikaa kulunut kerrakseen!
   Mutta niinhän sitä sanotaan, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) !!

   Poista
 2. en kyllä ymmärrä miksi sun on pitänyt anteeksi pyytää..kuten aiemmin sanoin,mielestäni ystävyys ei perustu vain "naamakirjaan" vaan siihen että voi luottaa siihen että toinen on tukena vaikkei yhteyttä tulisi pidettyä joka päivä.ja että ystävyys ei lopu kuin seinään jos/kun elämäntilanteet muuttuu.ja että sinun ei tarvitse muuttua joksikin muuksi kuin mitä oikeasti olet vain koska ystävä niin vaatii.en tiedä..mutta kiitän sinua ystävyydestämme,minulle kelpaat juuri omana itsenäsi.:)halauksia.-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis mä itse olisin oikeasti halunnut enemmänkin pitää yhteyttä hänen kanssaan, mutta kun en tosiaan aikaiseksi saanut, niin siitä sanoin hänelle, että minussakin on vikaa myös :).
   Mutta mun puolelta kaikki on tässä tapauksessa hyvin ja oli mukava häneltä kuulla, että teki tyhmästi ja hätiköiden päätöksiä.

   Ihanaa, että me ollaan kuitenkin toistemme elämässä pysytty tilanteiden muutoksista huolimatta jo, mitä, 15 vuotta !!
   Halipuspus <3 <3

   Poista
  2. no mihinpä sitä toisesta pääsisi,eikun seuraavat 15 vuotta tavoitteksi.:) eikun tosiaan,tosi ystävyys säilyy kyllä vaikkei ehtisikään kuulumisia kysellä ihan joka päivä ja jututhan jatkuu aina siitä mihin ne viimeksi päättyi.;) -R

   Poista
 3. Tosi kiva kyllä kuulla, että sait ystäväsi takaisin! :) Oon ite jo pitkään miettiny, että pitäis yrittää paikata välejä yhden ihmisen kanssa, mutta saa nyt nähdä. Jotenkin on vaan niin vaikee uskoa, että tuota vieläkään kiinnostaisi olla tekemisissä mun kanssa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin kyllä iloinen, että näin päin asiat meni :).

   Se kyllä täytyy olla molemminpuolista se halu välejä paikata, toivottavasti sullakin menisi asiat parhain päin tässä asiassa!
   Mutta jos toinen ei halua, niin se vaan täytyy valitettavasti hyväksyä ja kunnioittaa sitä päätöstä ja itse jatkaa matkaa eteen päin :/.

   Poista
 4. Voi ku ihana uutinen =) Mähän tosiaan hautajaisissa ilmaisin entiselle ystävälleni josko elvytettäisiin ystävyytemme ja hän oli ajatellut samaa. Vielä ei olla päästy näkemään, mutta eiköhän tässä piakkoin nähdä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on hyvä jatkaa, mukavaa että ystäväsi oli samalla lailla ajatellut asiaa :).

   Poista

Suositut tekstit