torstai 2. elokuuta 2012

Tulijaislahjoja

Mr. Insinööri tuli tosiaan eilen taas takaisin kotiin ja toi mukanaan porukoiltaan pienen kassin. Vanhempansa olivat olleet Helsinki-Tallinna-reissussa ja olivat tullessaan käyneet sukuloimassa Mr. Insinöörin isoäidin siskon luona. Hän oli sitten antanut kaapeista muutaman tavaran ja nämä saatiin Mr. Insinöörin porukoilta:

Iittalan pari lasia ja pari vanhempaa (??) tuikkua :). Isoäidin sisko oli kuulemma aikaan ollut töissä Iittalalla ja ilmeisesti sieltä sitten tavaraa kertynyt.
Saatiin jo jokin aika sitten MN:ltä 4kpl nuita samoja laseja eli niihin tuli täydennystä nyt :).

En ole ehtinyt vielä näitä tuikkuja Googlettaa, mutta onko jollain näin pikaisesti tietoa, mitä "sarjaa" nämä ovat??
Kauniita nämä kyllä ovat, melkein kauniimpia kuin nuo Kivi-tuikut ;D.

Mutta tämä oli tällainen nopea pieni postaus vaihteeksi. Kirjoittelen tässä ennen Balanceen lähtöä alulle huomista postausta, kun huominen tulee olemaan melko kiireinen päivä, että ehtisin kokonaista postausta huomenna kirjoittaa :). Palataan siis huomenna asiaan, ehkä ensimmäisellä miinuksella ;).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Nuo tuikkukupit on vissiin Iittalan Ballo -sarjaa. Eipä taideta enää valmistaa, ainakaan netistä ei omilta sivuilta löydy. Ehkä kohta keräysharvinaisuuksia siis ;)

  - M.N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa! Enpä ole koskaan tuollaisesta sarjasta kuullutkaan! :)
   Mielenkiintoista, täytyypä ajan kanssa yrittää googletella enempi tietoa :). Kiitokset sarjan nimestä ja pitää teijän porukoita kiittää, kunhan näkee taas, kun antoivat meille nuo :D!

   Poista
 2. Mulla on kaks Balloa, väreiltään harmaa ja merensininen, nättejähän ne ovat =) Muuten, eikös noiden Verna-lasienkin valmistus oo lopetettu eli nekin alkavat olla keräilykamaa. En ihmettele että lopettivat niiden valmistamisen..tai siis, ihmettelen sitä että jossain vaiheessa muuttivat valmistustekniikkaa ja uudemmat versiot eivät olleet niin kauniita kuin vanhemmat. Voi olla ettei ihmiset sitten halunneet ostaa niitä uudempia versioita ja ehkä niiden valmistus ei enää kannattanut. En tiedä, tää on vaan mun omaa spekulaatiota =) Meillä on niitä harmaita Verna-laseja ja pitää nyt vaalia niitä ja varoa ettei vahingossakaan riko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia informaatiosta nuista laseistakin! Ei ollut niistäkään mitään tarkempaa tietoa :D.
   Huomaa kyllä, etten itse kauheasti kerää mitään :D.
   Enpä hoksannut kysyä MN:ltä ovatko ne häneltä saadut 4 lasia tuota vanhempaa tuotantoa vai uudempaa.
   Ihanan värisiä nuokin kyllä ovat :).

   Poista

Suositut tekstit