sunnuntai 12. elokuuta 2012

Luovuttamisia vol.... 4??

Tämä postaus on ehkä vaihteeksi lyhyemmän puoleinen, kun nyt esittelyssä jälleen loppuneiden sijasta luovutuksia. Tosin eipä näihin tuubeihin enää kovin paljoa tavaraa jäänyt, mutta kun päivämäärät menneet umpeen aikaa sitten, niin... Parempi heittää pois :).

Ensiksi päätin heittää pois tämän jo aiemmin esittelyssä olleen Oriflamen Eye Primerin. Kuten ensimmäisessä niin myös tässä alkoi faasit erottua toisistaan ja kun tämä ei tosiaan mitään luomivärejä paikallaan pitänyt (lähinnä yläluomen kosteuttajana käytin), niin mitäpä sitä turhaan enää säilömään :). Ikävä ei siis tätä jää, olen löytänyt itselleni sen tosi rakkauden jo UDPP:stä!!

Toinen pois heittämäni tuubi oli apteekki-tuote, Basiron AC 5% Benzoyl Peroxid Gel kasvovoide, jota lähinnä käytin finnien päällä, tosin joskus jos naama tosissaan kukki, niin laitoin myös koko naamaan.
Tätäkään en ole nyt hetkeen käyttänyt, kun finnejä ei ole enää samaan tapaan ollut, joten oli sitten aika heivata tämäkin menemään päiväysten mentyä umpeen jo aikoja sitten. Mielestäni auttoi ihan kelvollisesti kuivattamaan finnejä, ei siis mitään pahaa sanottavaa tästä. En kuitenkaan varmaan uudelleen osta, koska on sen verran iso tuubi, ettei kulu kovinkaan nopeasti pelkässä finnien kuivaus käytössä...
Nyt mulla ei olekaan enää jäljellä kuin yksi finneille tarkoitettu aine \o/.

Mutta nyt täällä on melko rauhallista, kun Mr. Insinööri vei karvahoidokin aamupäivällä kotiin samalla, kun lähti hakemaan matkailijoita lentokentältä. Kyllähän nuo aamulla nahistelivat jälleen, mutta ei sekään enää kovin paha ollut. Huomenna sitten vuorostaan meijän riiviöt pääsevät nahistelemaan keskenään hoitoon :D. Niin, saatiin me pieni tuliainenkin hoitopalkaksi:

Lindtin suklaata <3. Mr. Insinööri lähti vähäksi aikaa lennokkeja värkkäämään, joten saa nähdä, onko sille enää suklaata jäljellä, kun tulee takaisin :D. Ihan hemmetin hyvää suklaata, ei voi muuta sanoa!

Tässä vielä loppuun kuvaa eiliseltä, kun Siiri pääsi taas pitkästä aikaa nauttimaan lämpimästä auringosta parvekkeella <3. Meijän höpsö vanhus se kyllä osaa nauttia <3. Tai noh, kyllähän kissat osaavat ottaa aina tarvittaessa rennosti :D. Ja parempi onkin nyt nauttia, kun vielä pystyvät! Saa nähdä miten MN:n luona käyttäytyvät, varsinkin kun Tahvo on nyt vuorostaan asunnon herrana...
Jospa se tänäänkin paistaisi aurinko, niin saa viettää aikaa partsilla (tosin Siiri jälleen tuolla nukkuu, vaikkei vielä suoraan paistakaan :D ).

Mutta alan tässä suunnitella matkan ajaksi ajastettavat postaukset ja tehdä niitä vähitellen :). Onpahan teille edelleen joka päiväksi sitten jotain luettavaa :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Oih..mulle tuli ihan mieletön suklaanhinku nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mieki oon koko viikon mässänny enempi ja vähempi suklaata ja luulin, että vihdoin tulee taukoa... Väärin luulin :D.
   Sun täytyy pyytää miestäsi hakemaan suklaata, paranet toivottavasti nopeammin sitten :).

   Poista
 2. Mukava että suklaa maistui, mitään muuta lohdutusta kun en mahdolliseen hermojenne menetykseen keksinyt! :D Suklaa tunnetusti parantaa kaiken.. ;)

  - MN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, no suklaa kyllä auttaa kaikkeen, tosin nyt vaan on ollut sen syömisestä morkkista, kun ei ole tullut liikoja liikuttuakaan :D.
   Nooh, tämä viikko enää plösöilyä ja sitten alkaa taas arki ;).

   Ja onneksi täällä sentään muutama päivä sujui hyvin, joten hermot eivät menneet täysin riekaleiksi ;).
   Toivottavasti teillä ei mene nyt vastaavasti hermot niihin meijän neiteihin ;D.

   Poista

Suositut tekstit