maanantai 1. elokuuta 2011

Loppunut tuote ja heinäkuun yhteenvetoa

Tosiaan eilen loppui vielä sopivasti yksi tuote ja se oli seuraavanlainen:
Eli Avonin Outspoken by Fergie 75ml vartalosuihke. Tämäkin on ehtinyt tästä "painepullosta" muuttua lasiseksi suihkepulloksi ja henkilökohtaisesti enempi pidänkin sellaisista "pumpattavista suihkeista, nämä painepullot kun loppuvat todella nopeaa, ainakin itselläni (tämä oli jo toinen tässä kuussa) :). Tämän ostin kokeiluun, että sain tietää millainen tuoksu on, kun harkitsin ihan sen EdP:n ostoa. Tämä oli vähän halvempi :). Ihan jees tuoksu, mutta en varmaan hajuvetenä ostaisi. Itse hajuvesi kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan, jossa tuoksuu jäädytetyt marjat, tuberoosa-absoluutti ja musta nahka. Itselleni ei ollut niin makea tuoksu, mistä juuri tykkään todella paljon, joten tämä ei kolahtanut.

Sitten minulla onkin enää jäljellä nämä kaksi vartalosuihketta:
Eli Avonin Naturals Granaattiomena-Mango ja The Body Shopin Mansikka suihkeet. Käyttöön lähti tuo Avonin (ja olen matkoilla käyttänyt tuota mansikkaakin, kun on pieni koko) ja tuo onkin mun kolmas vai peräti neljäs pullo kyseistä tuoksua (eli voitte päätellä minun tykkäävän tuoksusta :D).

Ja tänään tosiaan vaihtui kuukausi eli voisin yhteenvetää mun heinäkuussa loppuneet/tulleet tuotteet. Nimiä en ole ylös kirjoittanut, mutta nyt elokuusta alkaen voisin sen alkaa tekemään myös :).
Seuraavista tuoteryhmissä on tapahtunut muutoksia:
* Huulikiillot -1
* Puuterit + ja -1
* Luomiväri-/rajauskynät +1
* Kulmakynät -1
* Ripsivärit -1
* Hajuvedet (yli 30ml pullot) -1
* Silmänympärysvoiteet -1
* Kasvorasvat -1
* Kasvokapselit -2kpl vitamiinipitoista
* Vartalosuihkeet -3 ja +1
* Käsivoiteet +1
* Vartalorasvat +1
* Vartalokuorinnat -1
* Suihkugeelit (käsisaippuaksi) -2
* Jalkasuihkeet/roll-on -1
* Hiusnaamiot -2 näytettä
* Aurinkotuotteet + ja -1

Eli kaiken kaikkiaan minulta on Heinäkuussa loppunut 15 täyttä tuotetta ja 2 näytettä ja tullut 6 tuotetta, mikä tarkoittaa nettona 9 tuotteen ja 2 näytteen loppuneen :D. Jeeeee! Miinuksilla siis jatketaan edelleen :D.
Mutta tässä tällaista, nyt täytyy lähteä Satsille ja kokeilemaan uutta Sh'Bam-tuntia ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit