perjantai 7. lokakuuta 2011

Holy Grail-tuotteet osa 2.

Ja nyt heti perään loput tuotteet :).

Lisää meikkituotteita. Oriflamen Dual Core Foundation puikkomeikkivoide on ollut kiireisten/laiskojen aamujen pelastaja ja peittävyyskin tässä on melko hyvä, jos finnejä on sattunut muodostumaan. Finneihin taas on kiitettävästi auttanut samaisen firman Conceal Kit. Vihreää olen ensin töpötellyt punakkuutta peittämään ja sen päälle tuota tummempaa väriä tasoittamaan. Keltainen on tarkoitettu silmien alusien tummuutta peittämään ja sekin kohtalaisesti peittää (niin kuin kaikki muutkin silmien alle kokeilemani peiteaineet), kun laitan sen päälle vielä ihon väristä mattaluomiväriä, joka on myöskin Oriflamen :).

Ja tässä vanha kuva, kun enää ei tätä kyseistä ihanuutta ole varastossa. Eli Oriflamen Milk & Honey Gold sarjan Smoothing Sugar Body Scrub. Ihana tuoksu ja ihanan karkea kuorinta. Juuri lähes täydellinen minulle. Jos hinta olisi huokeampi, niin tämä olisi täydellinen :). Tätä on tullut monta tuubia käytettyä ja käytän kyllä vastakin, toki muitakin kuorintoja tietysti aina kokeilen ja yksi kuorinta onkin aika lähelle päässyt, siitä sitten enempi kun loppuu ;).

Sama sarja jatkuu, eli eniten käyttämäni vartalovoide tässä viime vuosien varrella on Oriflamen Milk & Honey Gold Hand & Body Cream ja tosiaan jemmassakin tästä on vanha ja uusi purkkiversio sekä limited edition eränä ollut :D. Tuossa vanhassa versiossa onkin päiväys mennyt, mutta parin kuukauden sisään tulee varmasti käyttöön :). Olen nuihin vartalovoiteisiin pistänyt nuo päiväyslaput, että tiedän vanhimmasta alkaen käyttää pois :).
Ihanan tuoksuinen ja tulee yleellinen tunne aina, kun tätä käyttää :D. Kosteuttaa ainakin minun suhteellisen normaalia ihoa tarpeeksi. Hinta vain tässäkin on aika korkea, mutta alesta olen tainnut nuokin jemmata (joskus ollut jopa alle 4e, kun normaali hinta on toistakymppiä).

Voitte päätellä, että tämä Milk & Honey Gold on Oriflamelta mun lempparisarja :D. Kaikki tuotteet on tullut testattua siitä sarjasta ja kaikki erikoiseränä myynnissä olleet jutut (kuten nuo suihkuvaahdot). Eli tämä taitaa olla ainoa sarja, josta olen enempi jemmannut suihkugeelejä ym. vaikka onkin samaa tuoksua :D. Aivan ihana, muuta en pysty sanomaan :).

Ja vihdoin viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, legendaarinen pinkki purkki, Oriflamen Tender Care Balm, josta on tullut jos jonkinmoista erikoiserää (meinasin aikanaan ostaa myös hopeisena purkkina :D) ja jos huulirasvana tykkää käyttää, niin tätä saa nykyisin myös puikko-muodossa :).
Pinkki purkki toiminut yötä vasten huulirasvana ja välillä kynsinauhojen pehmittäjänä, muita en ole vielä aukaissut paitsi puikkoa olen kerran kokeillut.
Nyt on Avonille tulossa Naturals-sarjaan vastaavanlainen balsami, saapa nähdä voittaako tätä legendaa (tietystihän minä senkin kokeilen!) :D.

Tässäpä ne tällä erää oli. Aloitin jo tämän kirjoittamisen päivällä ja kävin välissä myös Pumpissakin :D. Ja sitten tämä pirkuleen Blogger päätti, että liikaa tunnisteita eli ei ala julkaisemaan... Olisi tajunnut tuon ajoissa, niin olisin jo ensimmäisen osan saanut aiemmin julkaistua. Noh, käyhän se näinkin :).
Huomenna taas lisää juttua ja näitä tuotteita esittelen taas, kun tulee otollisia kyseiselle listalle :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit