keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vielä eilisen tunnelmia :)

Tässäpä tulisi niitä kännykällä otettuja kuvia muutama kappale. Tuli kierrellessä napsittua kaikista ihanista ja mielenkiintoisista jutuista :D.

Ensin suunnattiin Seppälään ja siellä oli tällainen ihanan näköinen toppi <3. Oli myöskin mustana, mutta tämä iski silmiini. Ihana <3.

Seppälässä oli lisäksi kivan näköinen tumma neule :). Harmi, ettei enää näkynyt erästä neuletta, johon ihastuin viimeksi kun Seppälässä kävin :/.
Lindexiltä löytyi myös ihana vaalea neule, nämä olisivat kyllä just mulle <3. Ehkä sitten joskus...

Lindexin vieressä oli Lifen liike ja pitihän sitä pari kosmetiikka kuvaakin napata :D.
Tästä luonnonkosmetiikka merkistä en ole koskan kuullutkaan (tosin en ole pahemmin päässyt asiaan edes perehtymään), kokemuksia saa kertoa!

Lifessa oli myös Laveran kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Tästäkään ei ole itselläni kokemusta, vaikka olen kyllä lukenut tästä paljon :).
Jospa joskus pääsen näitäkin kokeilemaan!

Sitten piti käydä vilkaisemassa vasta-avattu Dinsko ja olihan siellä vaikka mitä ihanuuksia <3 <3 !! Näiden lisäksi löytyi myös paljon muita ihanuuksia... Lottovoittoa odotellessa...

Stokmanniltakin löytyi yhdet ihanuus-kengät <3. Nämäkin voisin itselleni kotiuttaa, jos vain rahaa olisi...

Parin tunnin kiertelyn jälkeen piti käydä jalkoja lepuuttamassa, joten suuntasimme teelle Kofeiinikomppaniaan <3. Ostettiin puoliksi tuo kannullinen, riitti hyvin kummallekin kahteen kuppiin tuosta ja hinta vain 4,50e (kupillinen olisi ollut 2e)! Valittiin teeksi mustaa Karhunvatukkateetä ja pasteijat ja oli kyllä herkkua <3.

Tässä yksi sisustushylly samaisessa liikkeessä. Oikein viihtyisä pieni paikka, olikohan siellä 4 vai 5kpl 4hlön pöytää :). Ja kahviakin saa monenlaista ostettua :).

Ja tässä oli sitten näkymä ovelta, kun tulin takaisin kotiin... Nuo diivat alkaneet tosissaan riehumaan keskenään :p. Noh, pääasia, ettei ainakaan ole tylsää heillä täällä :D.

Tässäpä vielä loppuun sitten taas Avonin kuvastoista Tahtoo-listat :D. Aika hyvin, mahtuvat vielä jopa yhdelle sivulle ja tilaakin jää vielä :p.
Katsotaan, mitä ostan itse ja mitä tulee joululahjaksi ;).

Ja minäpä kirjoittelen tähän perään lisää postauksia, pari olisi vielä tulossa ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Noi Stockan kengät on just ne mistä sulle puhuin! Aivan ihanat. MN

    VastaaPoista
  2. Ai nämäkö ne oli :D??!! Katos katos :D. Jep, oli kyllä aivan ihkut <3 Sovittamaan en alkanut, kun olisi itku päässyt jos ne olisi vielä jalassakin olleet unelmat ja joutunut sitten jättämään ne sinne.. Mutta kyllä vielä joku kaunis päivä säästän ja kotiutan nuo! :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit