keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Sokerikeiju suli pois...

Minulla alkaa mielikuvitus oikeasti loppua näiden otsikoiden kanssa, pyydän siis anteeksi nyt ja vastaisuudessa näitä, koittakaa kestää :D.
Mutta niin, JÄLLEEN eilen illalla loppui yksi tuote ja siitä tämä vanha kuva:

Eli Lushin 2010 joulutuotteena olleen Sugar Plum Fairy Sugar Scrubin käytin kuin käytinkin pois. Ja tästähän ei jäänyt mitään jäljelle, muuta kuin tuo pussi :p.
Niin mitä tästä sanoisi... Tykkäsin!! Ihanan karkea kuorinta oli. Ensimmäisen kerran sivelin tätä suoraan kostealle iholle, mutta se mureni niin uhkaavasti, että katsoin parhaaksi pienen vesimäärän kanssa "sulattaa" tämän purkkiin. Kippona toimi Lushin tuorekasvonaamiopurkki :).
Ja "sulaneessa" muodossakin tämä pysyi tarpeeksi karkeana, kun pienen vesimäärän kanssa tästä tuli tahnamaista :). Riitti 6-7 kuorintakertaan ja olisiko tämä ollut noin 100g painoinen, tosin jos ei liian kuorivasta vaikutuksesta tykkää, niin riittäisi varmaan vieläkin useampaan :). Tuoksu oli sellainen makeahko, ei mitenkään voimakkaasti tuoksunut.

Ja nyt mulla ei ole kuin yksi kuorinta jäljellä, Lushin Buffy vartalovoi-kuorinta, nyyyyhhh !!! Noh, laitoin tuossa juuri Avonin tilauksen menemään ja tilaukseen lähti mm. Sensesin vartalokuorinta. Tiedän jo valmiiksi, ettei se tule olemaan tarpeeksi karkea kun olen jo yhtä testannut, mutta saanpahan uuden tuoksun testata :). Nyt täytyy vaan "tyytyä" karkeaan pesusieneen ja suihkugeeliin, ajaa toki nekin loistavasti asiansa :).

Mutta niin, en haekaan siihen Graduate School-tsydeemiin. Oli se mun ohjaaja keskustellut ryhmän johtajan kanssa joka asiasta enempi tiesi, niin hän sanoi, että paikat yleensä saa sellaiset jotka ovat jo aloittaneet väitöskirjaprojektin.
Mutta kun aloitan tuon harjoittelujakson, niin aletaan etsiä rahoitusta piakkoin tähän projektiin, jota pääsen toivon mukaan tekemään, niin saisin sitten väikkäriin jatkaa suoraan harjoittelun jälkeen :). Nyt vaan täytyy sormia ja varpaita pitää pystyssä, että asiat sujuisivat myötätuulessa... Tuo projekti olisi kyllä melko unelma itselleni ja se olisi todella mielenkiintoinen sekä tärkeä ja ajankohtainen aihe. Kerron tästä enempi, kun maanantaina tapaan ohjaajan ja asiat on taas vähän paremmin selvillä :).

Minäpäs kirjoittelen jälleen huomenna taas loppuneesta tuotteesta, jos tänään saan sen loppumaan ;D. Todellakin tuntuu siltä, että ensi kuussa ei lopu mitään tätä menoa... Tai noh, ehkä nuo muutamat sitkeät meikkituotteet voisi loppua, ne kun vaikuttavat vain kestävän ja kestävän, vaikka kuinka käytän :D.
Huomiseen siis!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit